Laf sokan kıskanç arkadaş fikir verin?

Ben 20 yaşında bir eşcinselim ve benim yakın bir eşcinsel arkadaşım var önceleri aldırış etmiyordum ama artık işin tadı kaçtı çok kıskanç birisi kıskandığı şey ise benim sesimin güzel olması ve konservatuar okumak istemem herneyse bu arkadaşımın sesi de gerçekten çok kötü ama ısrarla şarkı söylemeye çalışıyor ve tıpkı benim gibi söylemeye çalışıyor (sesim operaya çok yatkın güçlü ve tok bir sesim var) mesela bir arkadaş ortamında oturuyoruz arkadaşlar benden şarkı söylememi istiyorlar bu hemen konuyu değiştirmeye çalışıyor yüzü bir değişiyor fesatlanıyor instagrama şarkı söylerken hikaye paylaşıyorum ertesi günü buluştuğumuzda bana fiziksel olarak laf sokmaya çalışıyor (182 90 kiloyum) boyum var hafif tombulum şişko bir Adam geçiyor ortamda bakın bu adam aynı turana benziyor (yani bana) herhangi bir muhabbet arasında bana laf sokmaya çalışıyor nedense bu şarkı söylediğim zaman şarkı bitince veya ben bir şarkı söylerken video paylaşınca ertesi gün veya o gün oluyor benim gibi söyleyemeye çalışıp duruyor ben ise onu kırmıyorum sesin kötü karga gibi demek istemiyorum çünkü kırılacak ama artık bugün yaptığı şeyden sonra ben şarkı söylerken video paylaştım instagramda ve herkes çok beğendi bu çok komik söylemişsin hahaha bence sesin güzel değil falan dedi asıl sorumu getireyim ben bu arkadaşa nasıl laf sokabilirim özellikle sesiyle ilgili öyle bir laf olsun ki bir daha bana laf söyleyemesin mort olsun istiyorum Fikir verir misiniz lütfen
Laf sokan kıskanç arkadaş fikir verin?