Güncellemeler
+1 yıl
Kardeşim kısmı herkese ilgi duyan erkek önüne gelene yürüyen olarak düzeltirsiniz***
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Olur bir gün elbet ama kimse sana gelmiyosa sen neden onlara gitmiyosun neden sürekli bekleyen sensin bunu bi düşün bakalım
Ya hem bu konularda geri kafalı bi düşünceye sahibim hem de özgüvenim yeterince yok
Özgüven kolay kazanılan bir şey en fazla ne olabilir ki hayır mı diyecek hayatta çok fazla hayır duyacaksın zaten bir yerden başlamak lazim
Kolay mı kazanılıyor formül falan varsa aydınlat beni senin için hayır kelimesi önemsiz olabilir ama ben reddedilirsem dünyam başıma yıkılabilir
He bu arada geri kafalı düşünce yapısı için hir şey öneremem ama internet sahip olsugun en güzel şey araştır doğru yolu bul
Neden reddedilmekten bu kadar korkuyorsunuz ki reddedilmek yerine ot gibi yaşamak mantıklı değil formül basit insan pratik yaparak öğrenebilen bir yapıya sahip birinde ilk denemeni yapacaksïn sonrası çorap söküğü gibi geliyor
22 yaşına kadar sevilmediysen zaten umudu kes kardeş.
Kestim kardeş kaderim buymuş diyip arada ağlıcam yapcak bişi yok
Olur illa sıkma canını diyeceğim de diyemiyorum da ya insan istiyor erkekte istiyor kızda...
Allah seni en güzel şekilde yarattı.
Hayırlısını dile, korkma.
Nasip bu işler başka birşey değil dış görünüş veya karaktere bakmıyor bu tamamen nasip..
Ben de baya bi düşündüm dış görünüşle mi alakalı diye hala da aslında düşünüyorum ama cidden nasip kısmet belki çok aşırı güzel değilim ama elim ayağım var bazen olmayınca olmuyor herhalde
Ben hep evdeyim mesela fazla çevrem de yok kim ne yapsın nerden bulsun beni diye düşünüyordum geçen görücü çıktı meğersem uzun zamandır benden hoşlanıyormuş ben şoku atlatalı oluyor baya ama çok şaşırmıştım ve inanmamıştım. Kendimi bir an değerli sevmeyr değer hissettim orası ayrı djjd ama demek istediğim her şey vaktini bekliyor gerçekten sadece sabır ve dua klişe ama ölye😊😊
Duygusal boşluklara düşme
22 yıldır duygusal boşluktayım -_-
Patlama olmuş
Sana yürüyorum sxdsxdds
Aynı ben benimde sevgilim yok olması
Olur ya kasma cok..
Cidden neyim eksik anlamıyorum ya kimlerin sevgilileri flörtleri oluyor neden benim olmuyor anlamıyorum hiç bunaldım
Olur herseyin zamani var..
Sen cok kafana taktikca ters tepiyor herhalde
Bugün taktım öteki gün takmıcam ama değişen bişi olmuyor ne yazık ki
Olur bence herkes buluyo sen niye bulamiyasin?