Zihnim sürekli başkaları odaklı ve kendime çok yükleniyorum istemsizce
mesela bişe giyindim zihnim sürekli bunu giydin eleştirileceksin kesin insanlar hakkında şöyle düşünecek böyle düşünecek gibi şeyler üretiyor
kesin eleştirileceksin düşüncesi acaba ne düşünürler düşüncesi
Ben bir şey yaptım ki bana yazmadı ben bir şey yaptım ki mesajıma geç cevap verildi tarzı şeyler
hemen hızlı ol yoksa arkanda bekleyenler sana bişe diyebilir
hayat anlamsız zaten ölücez düşünceleri umutsuzluk
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vesvese çok uğraşıyor senınle. Yalnz kalmamaya çalıs. Sürekli birileryle yanyana ol ve o dusuncelerin seni hasta etmesıne ızın verme.
Çok yalnız kalıyorum bebeğim yeni doğdu 6 aylık evim ailelere uzak arada bi geliyorlar işten de izin aldım mecburen arkadaş çevremde yok
Yeni doğan bebeği olan annelere , görünmeyenler kıskandığı ıcın uğraşırlarmış. Bol dualarını oku ve eşinden, seni sosyalleştirecek aktivite bulmasını söyle. Yalnz olamaxsın boyle
Bebekle napabilirim ki … eşim sürekli izin alıyor beni gezdiriyor vs bazen aile ve akrabalara gidiyoruz. Ben borderline idim düzeldi sayılır ondan dolayı arkadaş çevremi de kaybettim. Emzirmeme rağmen sigara sardım iyice bunalıyorum
Böyle özel konuları burada konuşmamak daha iyi. Ne dersin?
Özel değil bence anonimim zaten
Bebekle büyürsün ozaman , onunla ilgilenirken vesveselerdende kurtulursun enkısa zamanda sanırum. Şanslısınki, eşin halden anlayan üzerine düşen bir bey.
Evet çok şükür öyle biri evlenmeden ailemi ve beni anlamıştı seni düzelticem kurtarıcam demişti ama o da zorlanıyor tabi bazen
Normaldir. Bir savaşın ıcınde. Hem işyernde hem ailede. Desteğini esirgeme eşine
Asla esirgemiyorum ama düzenlemedim ve düzelemicem gibi geliyor bazen diyorum intihar etsem herkes kurtulsa mı
Sanki ayağa kalkamadım tek başıma bu dünyada hep birine yaslanıyorum ruhum sürekli acı çekiyor
Kafamdan atamadığım düşünceler beni dibe sokuyor bir fotoğrafa bile bakarken mutlu bakamıyorum ben ölünce oğlum annesini bu fotoğraftan tanır düşünceleri geliyor aklıma
Mutlu olamıyorum içten içe belki bir kaç gün çok neşeli oluyorum sonra yine bi boşluk hissi işe yaramazlık hissi sanki hala babam var başımda ve bana baskı yapıyor heryerim acıyor vücuduma dokunsam dahi acıuor
Oğlun annesiz ellerin elinde kalsında , beni bebekken bırakıp gttın dye hiç affetmesin seni, dahamı iyi? Bir anneye yakısan bumu? Güçlü dinamik, kocasının ve oğlunun basında dimdik durandır.. sızlanan ben gtcem vs dyen deiğil
Ama bu düşüncelerle nasıl yaşayabilirim ki
Elden bir şey gelmez. Terapi ve zihin rahatlatma videoları izle. Kajvaltıda youtube dan su sesleri kuş sesleri videoları izle. Zihnini bosalyıcalsın
Psikolojik sorunlar anksiyete vs aynısını yıllardır yaşıyorum
Düzeldi mi bende biraz düzeldi ama yine de devam ediyor
Düzelmedi sürekli bir işle meşgul olmam lazım yoksa çok düşünüyorum
Sürekli ölümü düşünüyorum
Sürekli insanları öncelik tutuyorum o kırılmasın bu üzülmesin vs vs bir sürü şey
Bende aynı napıcaz böyle
Baskıya mi maruz kalıyorsun sürekli?
25 yıl kaldım hem kontrol hem baskı hem şiddet ara ara
Onun verdiği psikolojik bi etki bu bahsettiğin şey bence yapman eğer şu an öyle bi baskı görmüyorsan yapman gereken şey birinden destek almak psikolog olabilir psikiyatrist olabilir ama eğer ben onlara gitmem diyorsan da bi arkadaşınla konuşup biraz kafanı dagitman onun fikirlerini dinlemen iyi gelebilir yani sürekli içine atmışsın biseyleri sanirim buda böyle sonuçlar yaratmış olabilir diye düşünüyorum
Evet psikoloğa gidiyorum 1 yıldır biraz düzelme oldu ama devam ediyor hala gitmeye devam ediyorum ama çok bunaldım en son zihnimi susturamamaktan korkuyorum kafayı yicek gibiyim
Evlendim rahatım aslında şu an yinede böyle
İşte demekki tek başına yeterli değil doktoru değiştirebilirsin ya da birileriyle daha fazla konuşman lazım bence
Psikoloğum sosyalleş diyor ama bebeğim doğdu işten ayrıldım apartmanda kimse yok sokak çok sessiz iş hanları var bi eşim bir de bazen ailelere gidip geliyoruz ama uzaklar biraz. Doğrımdüzgün arkadaşım yok gelen giden
Eşinle konuştun mu bu durumu?
Evet hep konuşuyor benle gezdiriyor destek oluyor yıllık izin alıyor mümkün mertebe farklı yerler gezdiriyor vs
O şekilde yavaş yavaş atlatırsın o zaman bence
Inşallah
Muhtemelen
Napıcam ben ya
Takıntıları ni azalt
Nasıl
Takinti yapiyorsun ya
İşte kendi kendime beceremiyorum yapmamayı beynim odaklı sanki
Psikiyatriye git
Gittim zaten psikoloğa gidiyorum
Psikiyatri mi psikoloğa mi gittin
Psikiyatriye gittim ilaç kullandım bi müddet ama psikologluk senin durumun travmalardan dediler psikoloğa başladım 1 yıldır gidiyorum işte
Faydası olmadı mı hic
Oldu tabi öfke kontrolüm yoktu düzeldi
Panik ataklar düzeldi
Kaşıntılarım geçti
tamam ne güzel iste
Ama bu düşünceler anlamsız bir boşluk hissi
Herşeyi kendime bağlama
Eleştirildiğimi düşünme geçmiyor
Ne iş yapiyorsun
Sağlık bakanlığında hemşireyim normalde ama doğum iznimdeyim
Ne güzel işte hızlı toparlarsin bence
Neden hızlı toparlarsın dedin anlamadım