Acil kafayı yemek üzereyim?

Arkadaşlar şu an ikinci evliliğim. Eşim çok mükemmel muazzam bir insan. Herşeyimiz çok güzel çok iyi. Çok iyi anlaşıyoruz kafa yapılarımız aynı ruh ikiziyiz desem yeridir. Fakat sorun şu ki eşimin benden önceki sevgilisi rahat durmuyor. Kız hiç bi konuda dengim değil kendimi onunla bir tutmuyorum.. Aşağılamak gibi düşünmeyin lütfen. Kültür yaşam tarzı bilgi donanım güzellik vs vs. Geçen hafta bayram için eşimin memleketine gittik ve o kızın kapısından geçtik. Ben İstanbul'a evimize dönene kadar bu konuyu açmadım hiç hatta onun evinin adresini bildiğimi bile bilmiyordu eşim. Üç gün önce konu açıldı ve bu durumun beni yaraladığını söyledim. Oda bana inan sadece ulan senin içinmi 2 yılımı maf etmişim sana verceğim zamanı değeri bu kıza verseydim şu an bambaşka biyerde olurdum demek için geçtim ordan ben seni seviyorum seninle evlendim şu an senin yanındayım yalvarırım beni sensiz bırakmayı düşünme aklından bile geçirme dedi ve ağladı. Az önce ise bu yollu arkadaşımızın tiktoktan paylaştığı resimler çıktı karşıma. Tüm resimler eşimin daha önce çektiği resimler bizim arabamızda ne bileyim İstanbul'da gittikleri mekanlarda vs. Aşırı sinirlerim bozuldu ve bu kavga etmemize sebep oldu. Eşim sen onunla kıyaslancak bi insan değilsin neden böyle yapıyosun paylaşcak başka bişeyi yok sırf ordan kurtulabilmek için İstanbul'da yaşayabilmek için benimle oldu beni kullandı ben sana herşeyi anlattım zaten benim hiç bi bağım bağlantım yok heryerden engelli benim karşıma çıkmaz çıkamaz benim gözüm senden başkasınıda görmez ben evimizde huzurumuz olsun mutlu olalım diye uğraşıyorum tek istediğim sensin son nefesimi senin yanında vermek istiyorum Allahını seversen yapma bunu bize dedi. Gidip kızı dövmeyi bile düşündüm. Nolur bişey söyleyin ben aklımı kaybetmeden bu işin içinden nasıl çıkıcam ben?

Acil kafayı yemek üzereyim?