Ben hemşireyim ama uzun vadede kesinlikle bu işi yapmayacağım anaokulu öğretmenliği veya başka bir şey yapıcam ama hemşirelipide bırakamam bu süreçte ama işten sıkılıyorum. Film izliyorum güzel güzel eğlenirken bir anda hastane hemşire sahnesi geliyor ben filmden koptum. Bu şekilde de moralimi psikolojimi etkilemesini istemiyorum. Sıkıldığım işi yapmamın beni moral olarak psikolojik olarak etkilememesini nasıl sağlarım?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öğretmenliğin atamaları zor oluyor Hemşirelik insanlarla uğraşmak hariç güzel meslek tabii olduğun bölüme göre değişir
Acildeyim ama beni sorum şu ya film izliyordum güzel güzel sonra hastane hemşire sahnesi geldi ben bi kötü oldum sonra düşünmeye başladım filmi kapattım. Hayatımdan keyif almaya devam edebilir miyim bu işi yaparken
Ne oluyordu ki filmde
Allah yardımcın olsun acil zor
Bişey olmuyordu normal alakasız romantik komedi hastane sahnesi çıktı benimde aklıma sevmediğim geldi bu işi sonra düşünmeye başladım napıcam yaa diye filmi kapattım eğlenmeye nasıl devam edebilirim diyorum
Ülkede ne kadar çok polis asker öğretmen hemşire varmış
Evet de sorumun cevabını verecek misinn
Vereceğim cevaplar hoşuna gitmeyecek durduk yerde düşman kesilmene ihtiyacım yok
Düşman kesilmem yaa neden öyle yapayım fikir almaya geldim kimsin onu bile bilmiyorum arkadaşım smsmdnd
Sevmediği işi yaparken sevdiğin işe geçiş yapmak kolay değildir, çoğu insan alıştığı düzenin sıkıcılığını yeni bir düzenin kaotikliğine tercih eder. Ben çok gördüm 1 yıl sonra 2 yıl sonra başka iş yapacağım diyip 10 yılını dolduranları. Psikolojik ve mental olarak güçlü kalarak bu geçişi kolaylaştırabilirsin. Zaten psikolojini güçlü tutmak istemenden de anlaşılıyor. Bu durumda sosyal çemberini psikolojisi düzgün, mental kapasitesi yüksek, zeki, kültürlü, başarılı insanlardan oluşturmak ve iş dışı zamanını onlarla geçirmek kalıyor. Onların mental gücüne, psikolojik dayanıklılığına, bulundukları hayatın onlara kattıklarına baktıkça kendiliğinden motive olup kendiliğinden psikolojini korursun. Ama bunu yaparken kıskançlık sınırına geçmemelisin, onların seviyesini kendine referans alarak o seviyeye gelme yolculuğunda sana eşlik etmelerinden dolayı mutlu olmalısın. Bunlar anlaması ve içselleştirilmesi zor ifadelerdir, o yüzden pek umudum yok senin bunları ne kadar alabileceğinden.
Sldldldlflkfkfkfjfjcjccv
Biraz zor bırakırsın ben de bu isleri birakcam yaomicam diye diye iliklerimize islettik
Bırakırım inş biraz moral versen bana ne olur sanki
Farklı şeyler yaparak
Kafam dağılsın film izleyim dedimm ama hastane sahnesi çıktı stres oldum yarın işe gidecem deyip sonra filmi kapattım
Spor falan yap
Stres oluyorum diye film mi izlemeyim orada napabilirdim aynı şey spor yaparkende olur bana sanırım. Yarın hastaneye gidicem deyip modum düşer Belkide bunu nasıl aşabilirim
Valla zor iş zaten hemşirelik ama diğer mesleklere geçmeyi düşünerek geliştirebilirsin zorluğunu bende asker olcam ama severek olacağım için zor gelmez diye düşünüyorum
Geçiştirebilirsin*
Bide öyle deneyim
Allah sabır versin bacım
Amin deee nasıl olcak kardeşim sen bana onu söyle hep stresli mutsuz mu olacam
Ben cahil adamım bacım ben bilmem
Dünya ahiret bacımsın kalp kalp
Ya sen iyi misin aksksjsjd
Eyiyem bacım eyiyem sen nasisen
Teğmamm teğmamm eyiyemm
Bacı bak benle dalga geçme ha topuklarina atarım