12 gü
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
6Cevap
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
kesinlikle. Bunu eskiden fark edemezdim ama şuanda ilişkinin başında anında hissedebiliyorum, deneyim ile daha apaçık görüyorsun çünkü böyle şeyleri. Bu karşımızdakini yadırgadığımız ya da küçümsediğimiz bir şey olmamalı bu arada bence çünkü her insanın karakteri ve derinliğinin farklı olması gayet normal de bir durum. Yalnızca herkesin kendine göre anlaşıp aynı dili konuşabileceği insanlarla ilişki kurması bu yüzden çok önemli ve çok özel ve aynı zamanda karşılaşması da hayli zor.
Evet oldu ama insanın karakterinin ucuz olup olmadığını bazı seyler yaşayınca anlıyorsun ve anladıktan sonra da ben bununla mi arkadaş oldum diyip kendine kızıyorsun yapacak bir şey yok hepsi tecrübe
Cevap
6Cevap
Oldum ama merhaba ve selamla ötesi yok öyle insanla ne doğrumu tartışırım nede onun doğrusunu eleştiririm ortalarda olur uzakta gitmek isterse de kalmak isterse de hay hay ☺
Oldu, maalesef bu şekilde iş ortamıda oldu, ama hiç düşünmeden s…i çektim çekerimde. Hiç tahammülüm yok seviyesizliğe, canım ve entelektüelite fukaralığına
Ger.. liğe olacaktı KI canım yazmış 😅
Evet oldu ve direkt mesafe koydum. Çünkü yorucu ve yıpratıcı oluyor..
Bu sene yapıcı değil tüketen olduk sildik bir bir
İyi mi ettik bilmem ama vicdanım pak
oldu ama sonra sildim
Oldu ve en mantıklı en kısa sürede bitirmek çok şükür bitirdim
oldu cikardim hayatimdan kipss
Mesafeli davranıyorum efendim..
Böyle olunca fazla muhatap olmuyorum ben
Oldu ve direk yolları ayırdık
Ne edebi bir küfür 😅
Hayır karakterler örtüşmeli..
O yüzden yalnızım 😎
Oldu maalesef daha fazla kaldıramadım