Beraber yağlı ekmek yiyemeyeceksek ne anlamı var ki?
#Yeterhayeterhayat

Beraber yağlı ekmek yiyemeyeceksek ne anlamı var ki?
#Yeterhayeterhayat
Arkadaşlarımı olduğu gibi kabul ederim, çünkü her birinin farklı yönleri, onları kendileri yapan şeylerdir. Herkesin hayatı, düşünceleri ve bakış açısı farklı olabilir, bu da dostlukların zenginliğini ve derinliğini artırır. Kimseyi kendime benzetmeye çalışmam, çünkü bana göre, gerçek bir dostluk insanları oldukları gibi kabul etmekle başlar. Herkesin farklılıkları, benim dünyama kattıkları renklerdir. Birini değiştirmeye çalışmak, o kişiyi anlamamak demek olur. Bu yüzden, arkadaşlarımı oldukları gibi seviyorum, her yönleriyle.
Ah bu soru beni derinden etkiledi , aslında çok üzüldüm kendime bugün iş yerinde bir arkadaşla yemeğe gittik ve ben çok üzüldüm gidene kadar laf etti ve ben ona demişim ki sen gelmezsen ben erkeklerin içinde olacağımı söylemişim ve onu kendime benzetmeye çalıştığımı ifade etti çok zoruna gitmiş ve ben sana layık değilim sen orada bana çok kızdın söyledin eşim hiç yapmıyor ama sen yaptın dedi biz lokantaya beraber geldiysek beraber kalkmamız gerekmiyor muydu yemek yerken iyyy dedi bak yapma çok ayıp dedim. Neyse bu soru çok hoşuma gitti ne diyeceğimi bilemiyorum kız çok iyi biri ama dediğim gibi ben insanları kesinlikle küçük görmem sevmem ben neysem karşımda ki de odur ondan çok özür diledim. Ne yapmalıyım sizce arkadaşlar köyde yetişmiş sanırım , ama Ancak, bazı durumlarda insanın kendine benzetmeye çalışması da doğal bir eğilim değil midir? Bana dedi ki sen bana layık değilsin hit layık olduğun doktorlarla takıl dedi. Ama bir insan toplum içinde nazik olmalı değil mi ben ona onu demeye çalıştım. Bu soruyu yaşadım ve ne diyeceğimi bilemiyorum ama kesinlikle alay etmem insanlarla
Herkesi olduğu gibi kabul ederim. Kimseyi değiştirmeye çalışma hakkım yok.
Farklılık bazen zenginlik yaratırken bazen de ayrıştırıcı olabiliyor.. kültürel ve fikirsel olarak aykırı olması beraberinde uyumsuzluğu doğurur.. Bunun dışında hobileri, ilgi alanları, mesleği gibi konularda farklı olması kabullenilebilir şeyler..
Teşekkür ederim..
Rica ederim
Cevap
13Cevap
Muhtemelen çok garipsemem ve o bana normal gelir çocukluktan itibaren eğitiliyoruz akrabalarimiz kendi aile içimizde var hazırız onların içine doğuyoruz
Olduğu gibi sevmiyorsam zaten arkadaşım ya da herhangi bir şeyim olamaz.
evet herkesi olduğu gibi kabul ederim.
Her insanın kendine has özellikleri ve güzellikleri var. Bu şekilde kabul etmek gerekiyor.
Badi yapılan yanlışları kabul edemiyorum. Yüzüme gülüp arkamdan konuşan beni yargılayan insanlara artık tahammül edemiyorum. Sana değer veriyorum deyip başkası yüzünden laf söyleyen bir insanı görmek istemiyorum. Değerini bilmeyeni ne yanıma alırım ne kendime benzetirim. Oldukları gibi olsunlar. Yalama olmasınlar iki yüzlü olmasınlar bana yeter. Başkaları ile konuşa konuşa onlara benzemesinler. Bana uzak Allah'a yakın olsunlar mekanları da cennet olsun. Benim için öldüler.
Selam, kimseyi değiştirmeye çalışmam. Ben onu uyarırsam sürekli , kendi istediği gibi bir insan olmak yerine benim istediğim gibi bir insan haline gelir. Kendi kişiliğinden ve karakterinden ödün vermiş olur. Ben onu o, olduğu için seçip kendine has tavrını gördüğüm için arkadaş olarak seçmişimdir. Bunu bozarsak anlamı kalmaz o dostluğun.
Valla farklı tonda olmaları benim için daha iyi. Kafayı kıracakken kırık olana , beyin fırtınası yaparken bunu yapabilene, kavga edecekken edebilene, ağlayacakken çekebilene gitmek daha iyidir.
Ben kendi karakterime ters düşmeyecek kişiler ile dost olurum, onun dışındaki herkes arkadaşım zaten. 🙂
Benim arkadaşım bana benzemedi zaten de benzemiyoruz o daha güzel o yüzden sesi güzel değil almanlara benzer
Bir insanı kendine benzetmek veya bir kalıba sığdırmaya çalışmak karşı tarafa yapılacak en büyük haksızlıktır
Her türlü kabulederüm sonra birbirimize benzemeye başlarız
İnsanları olduğu gibi kabul ederim ben, kimseyi değiştirmeye çalışmam.
Kendime benzetmeye çalışmam kimseyi arkadaş olduğum kişi zaten bana benziyordur 😂
Farklı arkadaş isterim zaten. Kendim gibi istemem. Yoksa deliremeyiz birlikte 😅🥳
Başa bela derim..
Aşık olmaktan nefret etmeye başladım.. 🤢🤢
Kimseyi değiştirmeye çalışmam ama geliştirmeye çalışırım.
Farklılık gerekli elbette benim gibi olsun istemem. Ama yanımda asalkları da barındırmam
Tabi ki kabullenirim. Herkesin yaşama tarzı, karakteri farklıdır;bunun farkındayım.
İnsanları olduğu gibi kabullenmeli değiştirmeye kalkmamali
Sen nekadar degisirdin
Kendime benzetmeye çalışmam ama bana benzeyen insanlar ile daha çok anlaşırım.
Öyle kabul ederim rahatsız oluyorsam iletişimi keserim
Yemek zevkini kendikimine benzetmeye çalışırım en fazla. Ne demek mumbar sevmiyorum?🙄
Kimse değişsin istemiyorum. Onları olduğu gibi sevdim ve öyle kalmalılar.
Bir insanı değiştirecek kadar kendime güvenmiyorum. Ayrıca guvensem de banane kim ne nasil istiyorsa öyle olsun
herkes farklı olmazsa ne tadı kalır ki , her farklı düşüncesi olan kişilerle sohbet etmek güzeldir
Kimseyi kendime benzetmeye çalışmam
Tabi ki kabullenirim. Kendime benzetmeye asla çalışmam
Herkes olduğu gibi kalsın daha iyi
Kimseyi kendime benzetmeye çalışmam
Olduğu gibi kabullenirim
Farklılıklariyla kabullenirim
Bana benzerse şutlarım 😂
Kabullenir ı'm
Olduğu gibi kabullenirim
Oldukları gibi kabul ederim
Yok ya benden bitene daha yok 😂
Kabul ederim genelde