Üslup insanın kimliğidir deriz. Ya fotoğraflar?
Sizce galerisi, çektiği veya kaydettiği fotoğraflar da o insan hakkında bilgi verir mi?

Üslup insanın kimliğidir deriz. Ya fotoğraflar?
Sizce galerisi, çektiği veya kaydettiği fotoğraflar da o insan hakkında bilgi verir mi?

Telefon galerisi, çekilen fotoğraflar aracılığıyla bir kişi hakkınd bilgiler verir, ever. Fotoğraflar, kişinin duygusal durumu, sosyal çevresi, gezdiği yerler ve yaptığı aktiviteler hakkında ipuçları sunar. Ayrıca, fotoğraflarda yer alan diğer kişiler, kişinin kimlerle vakit geçirdiğini gösterir. Ancak bu bilgiler her zaman doğru olmayabilir ve sadece fotoğrafların içeriklerinden çıkarılabilir. Yine de bu ihtimali de göz önünde bulundurmak gerekir.
Ne güzel bir açıya çektin konuyu öyle, sevdim.
Fotoğrafta tıpkı; resim, yazı, heykel gibi kişinin kendisine bir pencere açar. Tek farkı, anlık yakalanıyor olması. Bir fotoğrafa dair çokça çıkarım yapılabiliyorsa o açıyı yakalayan kişiye de yansır, onu gören ve yakalayan gözden bağımsız değildir sonuçta.
🥹 Son zamanlarda telefonda en sık kullandığım uygulama kamera olunca aklıma geldi öyle. Kesinlikle zaten sosyal medyadan bağımsız, kendimizi olduğumuz gibi yansıttığımız tek yer günlük ve galerimiz
Yaa en sevdiğim geri dönüş cümlesii 😍 Sherlock'ta görmüştüm sanırım aşırı beğendiğim bir replik vardı: 'Bu fotoğrafa iyi bak' 'Mutlu bir aile işte başka ne görmeliyim?' 'Gördüğüne değil görmediğine bakman lazım asıl, katil fotoğrafta yok çünkü fotoğrafçının kendisi'
Teşekkür ederim çiçeğiim 🥳 Eridin sanki bi tık benim gibi vbhjv Dimi ya gizemin, zekânın ve eğlencenin olduğu her filmde dizide kayboluyorum bende
Çok karizmatik adam ya bi tane motivasyon sahnesi vardı rap yapar gibi bir sürü şey söylüyordu sadece yap'a çıktı hepsi de çok kafa dengi adam 🤌
Aboo bak bunu bilmiyorduum 😄 hepimizin olur ya öyle zamanları bir dizide sevip aşırı takıntı yapıyorsun ama sonra geçiyor neyse ki
Bir gün şöyle bi sanatçı olabilmek.. Allahım nasip et 🥹🤌 Sanatına da ilhamına da bereket çiçeğiim
Ya denedim ama pek bi şeye benzemedi. Bide hep dersler, sınavlar vs vardı. Neyse ki yarın son! Sonrasında gezmekten vakit bulabilirsem bi şans daha vericem inşallah ama beğendiğim hayal ettiğim eserler hep muazzam ben o kadar harika şeyler çıkaramam ki. Öyle hissedince de başlayasım bile gelmiyor..
Bu bir görev değil öncelikle, sadece iyi hissetmek için yapacağın bir eylem. Önce nelere yatkın olup olmadığını çöz. Ben doğayı çizmeyi sevmem mesela. Neyi seversin, neyi sevmezsin ona odaklan. Ve sabır önemli. Doğduktan sonra emeklemeden yürüyemezsin. Bu da aynı şekilde bir süreç. Başları can sıkıcı olurdu kabul ediyorum.
Nasihat gibi bir konuşma oldu hoşlanmadım ama son olarak söylemek istediğim şey, bende benden daha iyi yapılar görünce yetersiz hissediyorum ama bu bir ölçüt değil. Ben ortaya çıkardığım şeyde benden parçalar koydum, onlar yaşayacak. Güzelliği benim gözümde kalsın. Sen için de aynı, aktardığın duygu ve yaparkenki mutluluğun seninle kalsın. Zamanla güzelleşecektir zaten.
Ah çok uzatmışım🥲
Çok teşekkür ederiim bana ışık oldu yazdıkların, yeniden deneyeceğim! Haklısın da her konuda birileriyle kıyas yapmamıza gerek yok bu bizi sadece geriletir ama alışkanlık işte
Teşekkür ederiim inşallah🧚♀️✨
Galerisinde hobileriyle ilgili fotoğraf bulunabilir, kendine özeniyorsa kendiyle alakalı fotoğrafları olur, araştırdığı bilgilerin ekran görüntüleri olur vs. yani dediğiniz gibi bir bakıma galeri insanın kendisi hakkında bilgi verebilir.
Cevap
3Cevap
Hayır vermez herşeyi çekebilir gadası s
Bunun aksini kimse iddia etmedi ki. Sen yeni keşfetmişsin.
Elbetteki kişiliği hakkında önemli ipuçları verir
Fazlasıyla verir, veriyor da.
Her şey bizden bir parçadır
yok...
Evet bence veriyor
Verir bnc3 de
Elbette verir bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?