Evet o bataklığa düştümmmm😔🥹galerici ama şeytan tüyü var tutuldum birazz bugün bi date gerçekleştirdik devam etmeli miyimm tabi mesleğe göre direkt yargılanmaz insan ama bilemiyorummm üzer mi benii bu arada çok saygılıydı bel altı konuları da minumum da tuttu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılPiyasa o kadar kötü ki o muhabbeti 'az' yapan kişiyi el üstünde tutar olduk. Yani asıl minimum olan şey beklentilerimiz artık. Sana demedik laf bırakmamışlar ama ya günümüzdeki durumun vahimliğinin bilincinde değiller, ya da hala inkar halindeler. Hangisi bilmiyorum.
Bariz red flag yoksa bir şans verebilirsin tabii ama şunun da bilincinde ol, galericiler iyi araba pazarladıkları gibi kendilerini de iyi pazarlarlar. Ağzı iyi laf yapıl paranın da bozmadığı insan çok yok. Sonuçta temkinli yaklaş ve onunla yakınlaşmak istiyorsan da bu sana kalmış.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 312 cevap paylaştı.
1 yılGakericilerin çoğu istianalar hariç çok çapkın olur evli olanlarının bile sevgilisi vardır , genelde onlar birisine baglanmaz kendine metres gibi yaşamak amacli kadınlar bulur kendine , nerden biliyorsun dersen 2.5 yıl araba galerisinde de çalıştım ben , bir çok galericiyi de yakinen tanima şansım oldu , galericiler tabiri caizse küçük mafya tarzı gibi olurlar hemde çok zampara olurlar birde evli iseler eşlerinden acayip ödleri kopar 😂
310 Yorumla- 1 yıl
Mafya ise eşinden neden korkar ki
- 1 yıl
@Հայերեն_և_քրդերեն garip bir şekilde çok korkuyorlar 😂 bir görsen eşleriyle konuşmasıni mirin kırıneferek konuşuyorlar 😂 süt dökmüş kedi gibi duruyorlar
- 1 yıl
Adamlsr kabadayı gibi zaten kavga dövüş tahsilat, eksik olmaz
- 1 yıl
Ben ilk başlarda çok korkuyordum zamanla alıştım o ortama
- 1 yıl
Peki eslerindn korkmalarina rağmen nasıl aldatiyorlar
- 1 yıl
@Հայերեն_և_քրդերեն yavrum işleri zamanlsri buna müsait , çünkü sabit bir çalışma saatleri yok ve git gel olayları çok oluyor , ikincisi hepsinin alrinda luks araba var birde çok iyi para kazanıyorlar. Oyuzden bunlar oluncada çapkınlık diz boyu oluyor , benim patronum evli ve çocuklu idi eşi hostes sefiydi , galeriye gidip gelen kadınların hesabı yoktu bazen eşi şüphelenip sürekli nereye gitti kaçta gitti diye beni sıkıştırırdi , yalan dolan onlarda zaten
- 1 yıl
Sadece çapkınlıkta değil iş duzeyinde de
- 1 yıl
Oyle ler
- 1 yıl
Takip attim sana
- 1 yıl
@Հայերեն_և_քրդերեն gördüm canım bende kabul ettim zaten 🙏❤️🌸
1 yılminimumda tuttu da ne demek?
Hiç açmayacak arkadaşım o konuları , hiç.. tamam senin kulagın neler duydu neler de , bu muhabbete agız ucuyla girenler neler düşünüyor neler. Galerici de olsa kağıt toplayan da olsa sınırların olacak sende o sınırları ihlal edeni sallayacaksın. Bel altı şu bu muhabbetine girenle zaten olmaz , bir de ilk buluşmadan bahsediyorsun. Kafanız mı güzel sizin ya44 Yorumla- 1 yıl
Beyni kullanmayınca böyle oluyor işte.
- 1 yıl
Saçmalayıp duruyorlar.
- 1 yıl
Gerçekten çok iyi yazmışsın anlamıyorum ya minimum nedir Allah aşkına adam olan ciddi olan asla bu konuları açmaz özellikle ilk buluşmada hemen belli etti kendini yani
- 1 yıl
@petiteprincesse böyle tiplere şeytan tüyü var diyorlar ya en çok da ona bitiyorum , herifin zaten kendisi şeytan 🥲 yani bi erkeğin etkileyebilmesi için kibar , lafını sözünü iyi seçen (bel altı muhabbete girmeyi geç yanlış anlamasını saglayacak bir cümle dahi kurmaz) sorumluluk sahibi , mütevazi merhametli falan olması lazım. şu an ben bu galericiden ümitcan uygun tipi falan sezdim
Minimumda değil. Bel altı konu nedir? hafif bile o piyasanın havasını aldıysa çok çok dikkat et. Bak ben az çok bu sektörde çalıştım. Hala Otomotiv sektörüne yakınım. Ancak bu sektörde büyük paralar ve haksız kazançlar çok olur ve paranın değiştirmediği adam sayısı azdır. Tutulma ama gözlemle. hata sayısı artarsa düşünme bile bitir. evet belki kötü biri çıkar ve zamanla sende kabullenen biri olabilirsin. Bu tamamen senin tercihin.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Galerici erkeklerden aşk çıkar mı diye sorman zaten “Ooo, heyecan var bence!” demek gibi 😍 Şeytan tüyü olan insanlardan mutlaka bi' enerji kazanırsın ama kalbini korumak da şart tabii! Saygılı olması kocaman artı, senin hislerin nasıl, içinden geçeni dinle derim. Bugün sonrası ne yaşarsan, keyfini çıkar biraz, ama yüreğini rezervde tut! Sen ne diyorsun, devam etmeye cesaretin var mı yok mu? 💃💖✨
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
50Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 39b cevap paylaştı.
u 1 yılsiz isterseniz olabilir
00 Yorumla
1 yılGalerici olunca ne oluyor? Adam pavyoda calismiyor ki, neyi dert ettiniz :) zamanla taniyip kararinizi verin iste :) bel altini minimumda tuttu demek, e şukredin o zaman ne diyeyim :) yaşınıza bakmadım ama eminim cook gençsiniz.. dikkat edin kaptirmayin kendinizi. Daha çok tecrubesizsiniz.
00 YorumlaVay bee ne namuslu erkekler var ilk buluşmada minimum tutmuş bel altı muhabbetleri nikah basılır o adama devam kanka
54 Yorumla
Soran1 yılOf siz manyak mısınız şu ana kadar çok fena şeyler duydum yaşadım o yüzden sınırlı olması hoşuma gitti diyorum sıkıntılısınız
- 1 yıl
Bacım sen sıkıntılısın bu nedir minimum nedir seni denemiştir ve sende tepki göstermediysen emin ol az zaman geçtiğinde neler yapacak neler diyecek sana. Minimum bile olmamalı adam olana denk gelmemişsin. Bende çok şeyler duydum ama şans vermedim asla ve şimdi öyle birine denk geldim ki asla bu konuları konuşmayı bile denemiyor bi kaç aya bir sene olacak. Böyle adamlar hala var inan bana ve şans vermeyi düşünme asla acele etmene de gerek yok
- 1 yıl
@petiteprincesse Allah ayırmasın. Ama böyle kendini kullandırmaya meraklı kişilere boşuna elini de dilini de yorma
Gizli Üye(30-35)1 yılOlmayacağını hissedip burada sormuşsun. İlk buluşmada bel altı konuşmak nedir ya? Bir de güzel yorum gelsin diye minimumda tuttu diyor. La n konusu bile geçmez ilk buluşmada. Ne minimum filan diyosun. Bel altı mı konuşulur ilk buluşmada. Bu nedir ya ayıp!
20 Yorumla
1 yılTespih ve araba anahtarı masaya. Beyaz pantalon, babet çorap, siyah gömlek. Nargile double elma 🍏. Kullandıkları araba Mercedes, aman uzak 😂
41 Yorumla- 1 yıl
😄
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİşleri güçleri karı kızdır. Dikkat et.
Terzilik yapan bir kadın arkadaşın baş örtülü bir arkadaşı emlakçılık ve galericilik yapan birisinin yanına girmişti. Kıza 1 hafta olmadan taciz etmişti. Galerici ve emlakçılar vurkaç yapmayı seven tiplerdir.
00 YorumlaZamanla belli olur mesleğe göre yargılamak da doğru olmaz
31 Yorumla
1 yılİlk buluşmada minimum değil hiç açmaması gereken mevzular devam et ama daima sınırlı ol o sınırı aştırma zamanla kendini belli eder
20 Yorumla
1 yılOlmazzz. Kendilerini bir nane saniyorlar ve genelde hepsi sonradan görme oluyor. Şimdi gelir cok tanıdın herhalde diyenler. Hayir bir tane tanidım ve cevremden duyduklarımdı. Umursamadim ve aldim ağzımin payını😄
00 YorumlaSaygın bir insan olduğuna inanıyorsan mesleği ile yargılamak yerine karaktere odaklanmalısın, ayrıca seviyo ya da hoşlanıyosan devam etmelisin tabii ki.
10 Yorumla
1 yılbence olmaz. genelde karışık bağları olur onların. ama tavsiye vermiyorum, nasılsa tersini yapacaksın ;)
mümkün olan en büyük zararı görene kadar devam et derim
00 Yorumla
1 yılŞimdiden Geçmiş Olsun Diyorum Yoğun Bakımda Uzun Süre Kalırsın Yarın Öbür Gün Polisi Arayacaksın Beni Kurtarın Başsavcılıktan Yardım İsteyeceksin En İyisi Uzak Dur
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 460 cevap paylaştı.
1 yılBel altı konuyu minimum da tuttuysa olur tabi, hiç tutmayadabilirdi ama minimumda tutmuş ne kadar düşünceli🤭😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNerde işsiz güçsüz at hırsızı meslekte karnını doyurmak isteyen varsa onlar kızların dikkatini çekiyor nedense (galeri mesleği için demedim.
İşi gücü yerinde hatta üst düzey beyefendiler ise hep yaya :))
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlur tabi niye olmasın galerici diye kötü damga vurmamak lazım benimde şu an eşim galerici öyle ilk buluşmalarda bel altı konular geçmedi aramızda birşeyler yaşamak için aylarca çabaladı ve peşimden koştu. 1 senedir ilişkimiz vardı daha yeni kaçtık🤣 evleniyoruz yani. Ama ben öyle hiçbir ipi eline vermedim. Tabiki kızlar lüks arabalardan dolayı peşinden ayrılmıyor orasıda sana bağlı üstüne düş.
11 Yorumla- 1 ay
T. akipp atar mısın lütfen 🙏
Eğitim & Kariyer konusunda 321 cevap paylaştı. Çoğuldan olmaz, çoğu evli, çakal, it kopuk, mafya, çapkındır
13 Yorumla- 1 yıl
Lütfen rica ediyorum 🥺
- 1 yıl
Konuşmaya çok ihtiyacım var
1 yılAy galericiler bana hep egoist ve guvensiz bir vibe veriyor hiç inanmam o yüzden
10 Yorumla
1 yılSen de emlak işine girsen var yaa off efsane bu arada ilk cümlenin samimiyeti icin🧡🧡😅😅
10 YorumlaSağlam temiz galerici olmaz işleri güçleri illegal bence uzak dur
10 Yorumla
1 yılSorduğun soru şuna benziyor
Hidrojensiz su olur mu?11 Yorumla- 1 yıl
Beyni kullanmamaya, aklı inkar etmeye şeytan tüyü diyorsunuz ya, pes!
Sonuçta mesleğine göre değerlendirmek doğru olmaz olabilir de olmayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHer insan aynı degildir. Cebinde 5 tl ile parkta bisküvi yedigin erkekle cebinde para olunca sana en iyi yere götüren insan'da var. Önemli olan ikisini yapabilcegin birisine denk gelmek. 😃
00 Yorumla
1 yılYahu siz ne içiyorsunuz seni kullanıp atacak
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 778 cevap paylaştı.
1 yılÇoğuyla olmuyor ama kişiden kişiye göre değişir
00 Yorumla Sevdiysen yapıştır geç, kaçırma adamı bal gibi işte
00 YorumlaÇapkın geliyorlar bana tehlikeli kategori benim için…
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSonra niye aldatıldım galerici herifin aldatmayacağı kadın yoktur bu arada 35 e kadar sevgili yapar durur hepsini aldatır 35 den sonra biriyle evlenir onu da fırsat buldukça aldatır
00 Yorumlaİlk buluşmada o muhabbeti yapması saçma zaten
00 Yorumla
1 yılilk buluşmada bel altı muhabbet mi amaç belli zaten
00 Yorumla
1 yılRent a Car da çalışan manitim olmuştu olur olur rahat olsun için
01 YorumlaGalerci ne farkı var bilemedim açıkçası kişilik önemi ona vak
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 486 cevap paylaştı. Neden olmasın , benim oğlumun hayalide oto galeri sahibi olmak.. ben istemiyorum ama
00 YorumlaYalancı olurlar sabahtan akşama 384939 yalan söyler araba satmak icin ahah
00 YorumlaGalericiler emlakcilar tam bir katiksiz süzme O#rospu evlatları
00 YorumlaŞeytan tüyü mü aa bu galerici bana bi yerden tanıdık geldi😂baş harfi a mı
00 YorumlaGalericiler 1 Emlakçılar 2 Büyük oro. evladı olur iyi yalan söylerler olmaz yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMinimumda tutmuş skdjsksk
31 Yorumla
Soran1 yılE öyle neler duydu şu kulaklarım
Gizli Üye(30-35)1 yılEfendi centilmen saygılı biri olsaydı şeytan tüyü var tutuldum demezdin. İt kopukların, ümitcan gibi tiplerin değer gördüğü dünyadayız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMeslek fark etmiyor şerefsizlik meslekle alakalı değilb karakterle alakalı. Tabi parası olan daha çok çapkınlık yapıyor o ayrı konu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılolmazz polis, asker, yunus, doktor, savcı, galerici, çavuş, inşaat mühendislik şirketi vs en olmazları ya
09 Yorumla- 1 yıl
Meslek kaldı mı başka 😄
Cevap sahibi1 yıl@Muhammet35354270 var var :D bunlar top 10 en tehlikelileri :D
Cevap sahibi1 yıl@TheMurad çoğu kız böyle düşünüyor. sorarsan görürsün. :D ben özellikle polislerden hiç hoşlanmıyorum çok narsistler.
Cevap sahibi1 yıl@TheMurad inşaat gibi değil :D temiizsin hghg
Cevap sahibi1 yıl@TheMurad rica :D
Gizli Üye(25-29)1 yılGalerici olup da fırlama olmayan hiçbir kimseye rastlamadım, şeytan tüyü var dediğine göre de tam bir p. ç. Hadi hayırlısı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYavaş yavaş maksimuma hazırsan neden olmasın bende emlakçıyım bizim içinde tereddütleriniz var mı acaba
00 Yorumla
1 yılBel altı konu dahi actiysa zaren bay bay
30 Yorumla
1 yılOnlar tam ş*refsiz kanka uzak dur
30 YorumlaOlabilir neden olmasın
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbu tipler genelde aslan burcu olur ve çok da çakaldırlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl10 tane galerıcı arkadaşım var evlı olanının bile metresı var adamlarda para çok
06 Yorumla- 1 yıl
Vay kardeşim
- 1 yıl
Dimi
Cevap sahibi1 yıl@7aysu her parası olana laf mı ettim? Adamlarda para çok zaman çok dedim ev açmışlar metreslerıne daha ne yapsınlar
Cevap sahibi1 yıl@7aysu yaşına baktım yorum yapmaktan vazgeçtim
Gizli Üye(18-24)1 yılEşcinsellerde mi ilk buluşmada bel altı konuları açıyor acaba. ?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMinimum da tutmuş. Maşallah... İlk date?
Ne diyim Allah akıl fikir versin
00 Yorumla
1 yılYa soruya bak olur tabi niye olmasın bizim iş yerinde bi kız evlendi çok da mutlu 3 yıldır evliler
00 Yorumla
1 yılÇoğu bi tık kadın düşmanı ve ciddi ilişkilerinde geleneksel bi kiz isterler bide çok çapkınlık aşık değilseniz uzaklasin
00 YorumlaOtur hemen kucağına kalkma birdaha
10 Yorumla
1 yılNedense inşaatta duvar ustasına tutulan olmuyor 😄
36 Yorumla- 1 yıl
😄😄 genelde onlar babamz yasnda oluyor
- 1 yıl
@1yenimesaj yok be 18 yaşına yeni girenler de inşaata başlıyor yevmiyesi günlük 7bin olmuş 😄
- 1 yıl
İlk defa duydm. Evi asagsnda inşaat var bakiyorm öyle calisanlar en az 40 babamz yasndaki adama mı bakalm snde
- 1 yıl
@1yenimesaj kurye de olur 😄 kurye ile motoruna binip ev ev paket taşıyalım diyen yok 😄 ama galerici çapkın aldatan, her gece başka tatlar bakan birine aşık olmak ne ala 😄
- 1 yıl
Onlardan da olmz
- 1 yıl
@1yenimesaj illa galerici olacak
1 yılAdı üzerinde galerici satışta üzerine olmaz yatak otel tutkusu çoktur
00 Yorumla
1 yılKaç posta attı bide BMW mi Mercedesin içinde mi halletti seni
00 YorumlaKendi tercihlerin doğrultusunda hareket et, sonra aldatılıp ölürsen üzülmeyelim
00 Yorumla
1 yılolur ama karekter nerde tanıstıgınıza baglı sosyal medyamı yoksa dısardamı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSiz oylelerine layiksiniz işte, gider yar olursunuz, sonra burada ağlarsınız kocam başkalarıyla aldatıyor diye, Hak ediyorsun.
10 YorumlaSaçmalama be
30 YorumlaDızo araba alım satım
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri