Pehlivan bir erkek mi Ressam bir erkek mi?
not:hem pehlivan hem ressam demeyin
not:hem pehlivan hem ressam demeyin
Pehlivan
Ressam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Pehlivanlara abaza diyen ileri medeniyet zihniyetinde olan arkadaşlar.. Ressam dediğiniz kişi özgür ruhtur çalışmalarında kısıtlama yok bay bayan anadan üryan potreler yapar o kadar şeyi gördükten sonrada abaza olmasını bekleyemeyiz, ya da doğal ihtyaçlarını gidermek gibi bir ihtiyacı söz konusu olamaz.
Yani bir pehlivanla eş değer tutulması bile söz konusu değildir.
kadınlar açısından bakacak olursak. Öncelik maddiyat sonrası entellektüel bir nevi rahat yaşam sayabiliriz.
Dip not; Yaşadığınız toprakları abaza olmayan ressamlar resim potre çizerek kurtarmadı, Abaza diye nitelendirdiğiniz Civan-ı mert pehlivanlarımız kurtardı.
Ben abaza olmayı seçiyorum.
helal olsun abi
Salon erkegi isteyen ressam i secer. Ama, pehlivana gelince.. oyle isadami , genel mudur ya, da, iste kibar centilmen , cok duzgun bir ist turkcesi konusanini cook zor bulursunuz haberiniz ola.. eig de yazdigina gore siz erkekten ziyade bodyguard ariyorsunuz. Ha son bir sey daha.. tanidigim pehlivanlar , sizi ks de takilirken gorurse , direkt kafa kola alir yere serer bilesiniz..
ressam... ama mümkünse güzel şarkılar söyleyen biri olsun :))) müzik aşktır. aşkını müzikle yaşayabilmekse paha biçilemez :)))
Pehlivan adam Candır...
Koruyup kollamasını bilir. Ailesine çevresine sahip çıkar!!!
teşekkür ederim :)
rica ederim.
ressamlar bilmez mi
@A_F_K
Ressam onu isteyene ona bakana gidebilir. Benim işim olmaz entel erkeklerle!!!
İsterlerse yaparlar..
Ama onlar otun püsürün değil Adamlığın, yiğitliğin resmini yaparlar @Poyrazz53
Senin dediklerine biz Pehlivan değil. Abaza diyoruz @A_F_K
Benim yorumumun altında benim görüşüme muhalefet olmaya kalkışma!!!
teşekkür ederim.. @Poyrazz53
@Sakaryalim ayy kızdınmı sen bakiyim. s. d. sd. ayrıca ressamların abazalıkla alakası olmaz -,- abaza oaln pehlivandır göstermeselerde içinde saklarlar evlenene kadar beklerler -,- -,- ,-,-,-,-,-,,---,,---,-,-,-,--,-,-,--,,-,--,-,--,,-,---,--,-,-,--,
@A_F_K
Önce benim ne demek istediğimi anla. Ondan sonra yorum yap görüşümün altında!!!
Kızmadım. Çünkü akıldan kıt olanlara kızmam ben.
Ben ünlem işaretleriyle vurgu yaparım.
Kibirliyim evet. Senin gibi bitarafı havada, sataşmaya yer arayan insanlardan haz etmem. Bu yüzden kibirliyim!!!
@A_F_K
@Sakaryalim sen hem kibirlisin hem egolusun hem bencilsin hem duygusuzsun allah yardımcın olsun sana ne diyim :I
@A_F_K
'İnsan, insanın aynasıdır' der Peygamberim.
Peygamberimin yaşadığı bir hadise ile sana cevap verip, bu konuyu burada kapatıyorum!!!
"İnsan insanın aynasıdır " Hz Muhammed s. a. v
Bir gün Hz Muhammed s. a. v sahabe-i kiramla yürürken bir müşrik gelir ve peygamberimiz s. a. v hakaret eder ve peygamberimiz s. a. v tebessüm eder. Yürümeye devam ederler bu kez bir mü'min gelir ve peygamber s. a. v güzel sözler söyler. Peygamber s. a. v yine tebessüm eder. Sahabei kiram adam gittikten sonra sorarlar : " Ya Rasullullah iki adam geldi ve biri size kötü şeyler söyledi tebessüm ettiniz, başka bir adam geldi güzel şeyler söyledi yine tebessüm ettiniz. Bunun nedeni nedir?"
Peygamber efendimiz s. a. v der ki " İnsan insanın aynasıdır. Her ikisi de bende kendini gördü"
Hadis-i Şerif...
bana kibirli dedi aklınca ahaha :D @Sakaryalim
@A_F_K
Konu kapanmıştır!!!
Cevap
19Cevap
ressamda iyidir ama pehlıvan dha yiğit merttir adamdır yani
Ben zaten ressamim bir eve iki ressam cok ben tablo yapim oda guressin
Sananeyse yorumuma cevap yazma mico
engelledim zaten
Ressam, herkes sanatçı olamaz ve bende resimle ilgilendiğimden ressam iyi olur
Pehlivan olmasın güreş mi tutucaz :/
ressam olsun ♥
Anketlere bakıyordum, benim bir fikrim yok
Kardeşime sordum "çöpçü" dedi :))
sayın soru sahibi pehlivan ve ressam derken aradaki farkıda açıklarsanız sevinirim. Pehlivan derken iri yarımı yoksa kabamı ressam derken ince ruhlumu yani nasıl bir kafa yapısı ile sordunuz?
bırak şimdi pehlivanı ressamıda dünyanın en şanslı kızı bence bir şairin aşık olduğu kızdır
bende istiyorummmmm
ressam eve döker boyaları pehlivan da kabadayılık taslar. iksi de olmasın
bizim kılzarın çoğu ressam der onu daha romantkik daha yakışıklı karizma bulurlar ama benim gönlm pehlivan diyenlerden daha bizden onlar sanki diğerleri özenti bence
he birde sanırım ressam diye kızların kafasında canlanan şu oldu, titanikde kadının çıplak resmini yapıyor ya dicaprio ondan ressam demiştirler muhtemelemen... yanılıyor muyum kızlar
Kızların istekleri biter mi? PARASI OLAN erkek desene onlara sen dostum.
bende her ikisine eğilim var yani ressamlık genetik pehlivanlık heves, babam ressamdır, kızların teklifini bekliyorum
hayır arkadaş kızlar tercih yapmışlar ok bişe dediğimiz yok:D erkekler siz niye tercih yaptınız:D pehlivan olsun falan diye:D:D:D
bende anlamadım :D
Aslolan meslek değildir. Karşısındakine nasıl hissettirdiğidir.
Algı kişiden kişiye değişir tabi. İhtiyacın varsa ders alabilirsin evladım.
aslında meslekleri değil de hobileri
hmm ankete göre erkekler pehlivan istemiş kadınlar ressam ilginç :)
:):)
yatakta pehlivan kalpte ressam olmuomu :D
Pehlivan iyi güreş tutar diyorsun demek :D
Kadının yaradilisinda vardır korunmak ve erkeğinin kollarında güvende ve huzurlu hissetme içgüdüsel bir olay bu
Ressam mutluluğun resmini çizebiliyor mu?
Vavvv +1 bide sanatçı olacak he :D
ressamın duyguları vardır ressam.
pehlivana verirler ressamla takılırlar böyle
Ressamin ayri bir entellektuelligi oluyor
Ressam olsun benim olsun
Ilginc bir vaka.
Adam gibi adam olsun yeter
Komik mi?
Pehlivan olsun ya güçlü kuvvetli olsun bence
Ben öyle bişey demedimki güçlü erkek her anlamda iyidir. Noldu sen ressam falan mısın yoksa
Pehivan erkek diyenlerin %70i apaçi %30u cahil :D
alakayi anlamadim ben :)) ressam diyorum ben.
ikiside değil. sportif erkek.. =)
pehlivan adam sportif olmuyor mu?
Bizim duygularımız yok zaten.
Yanlışlıkla A yaptim ama B diyorum
Ressam düşünceli pehlivan
Kral çıplak
Ressamların ćoģu ayyaş olur. : )
İkisi de değil sankim
Pehlivan alayım ben..
Pehilvanlar Resim Yapamıyormu? :)
Ressam
Ressam tabiki