Iyi geceler arkadaslar.
Ben 2 yil once gorucu usulu evlendim.
Kaynanamla esimin arasinda tuhaf bir sevgi bag var, evet annedir sevilir ama esim ne var ne yok annesine soyler. Kadin sanki bizim evde yasiyormus gibi herseyden haberdar olur. Bu durum benim hosuma gitmedigini bildikleri icin gizli gizli hallederler.. haberim yokmus gibi. Esimle annesi her gun sabahdan baslayip aksama kadar whatsappdan mesajlasiyorlar bircok kez yakaladim. Neyse..
Kaynanam facebook sayfasinda sadece esimi paylasiyor boy boy resimlerini. Bu tuhaf degilmi? Oglun evli neden esiyle resmini paylasmiyorsunki.. milletin agzina laf veriyorsun ayrilik varmis gibi.. sizce bunu neden yapiyor? Cevaplar ve onerileriniz icin tessekur ederim..
Ben 2 yil once gorucu usulu evlendim.
Kaynanamla esimin arasinda tuhaf bir sevgi bag var, evet annedir sevilir ama esim ne var ne yok annesine soyler. Kadin sanki bizim evde yasiyormus gibi herseyden haberdar olur. Bu durum benim hosuma gitmedigini bildikleri icin gizli gizli hallederler.. haberim yokmus gibi. Esimle annesi her gun sabahdan baslayip aksama kadar whatsappdan mesajlasiyorlar bircok kez yakaladim. Neyse..
Kaynanam facebook sayfasinda sadece esimi paylasiyor boy boy resimlerini. Bu tuhaf degilmi? Oglun evli neden esiyle resmini paylasmiyorsunki.. milletin agzina laf veriyorsun ayrilik varmis gibi.. sizce bunu neden yapiyor? Cevaplar ve onerileriniz icin tessekur ederim..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Böyle annenin böyle oğlu. Kusura bakma sadece kayınvalidene yüklenemicem, eşinde normal tavırlar sergilemiyor
Evet dogru soyluyorsun.. ama kaynanamin oyle yapmasi beni cok kirdi acikcasi. Millete oglunu bekar olarak tanitiyor
Oğlu buna çanak tutarsa annesi yapar diyorum ben de. Mesela senin gördüğün o paylaştığı resimleri eşin görmüyor mu? "Anne beni niye paylaşıp duruyorsun, evli barklı adamım ben" diyebilir. Yani kayınvaliden ne yapıyorsa eşin izin verdiği için. Kadına kızacağına eşine kız
Annesini kirmaya cok korkar esim. Bi sorun olsa bile beni degil annesini tutar onu savunur bana 🙁
Problemin kaynağı son cevabında. Geçmiş olsun işin zor
Bu durumu nasil duzeltebilirim sizce? Konusmayi denedim sen kiskancsin dedi cikti.. halbuki alakasi yok
Psikolojik bi sorun bu eşin annesine bağımlı bi çok kötü sebep doğurabilir bi psikologla görüşmeli kesinlikle
Ne gibi biraz acarmisin?
Çocuk gelişimi mezunuyum psikoloji dersinde bağlımlı kişilik bozukluğu konusunu işlemiştik anlattığınız şey eşinizin annesine bağımlı olduğunu gösteriyor aralarındaki sağlıklı bir ilişki değil maalesef annesini kaybettiğinde psikolojik bi çok sorun yaşayabilir bunun için bu sorunu çözmek lazım bunun için psikologa gitmesi şart bu sorunu çözülmezse sıkıntıya girer eşinizle bu durumu konuşup ikna etmelisiniz psikoloğa gitmesi için
Maalesef ikna edemiyorum. Ilk evlendigimiz zamanlar balayinda surekli her sabah annesiyle mesajlasiyordu. Ve annesi napiyosunuz diye soruyordu her gun. Cok ayip birsey benim gozumde. Bunun normal olmadigini belirttim esime kucuk tartisma cikti sonrasinda ikiside sen kiskancsin sorun sende diyip siyrildilar isin icinden..
Sen psikoloğa git tek başına durumu anlat o sana nasıl davranman gerektiğini anlatır başlangıç olarak bunu yap
2 side birbirinden beter benim tek resmimi koysa çıldırırdım ben kavgasını bile ederim annem veya babam olsun ne ana kuzusu bi oğlu varmış püüü !
Evet aynen. Ne tavsiye edersin? Ve sence kaynanam bunu neden yapiyor
Resti çekeceksin ya ben ya annen diyeceksin onu sen kontrol edeceksin mecburen öyle kişiler zaten yönetilmeye mahkumdur kaynana gelince klasik kaynana terörü başka birşey değil
Hastalik bu, seni gelin degil oglunu yoldan cikartabilecek, ya da oglunu kullanabilecek birisi olarak goruyor ve senden koruyor guya. Ama kocan kardeşim bence
Nasil yani? Zamaninda o istedi beni ogluna.. ben kendimde calisip parami kazaniyorum Allaha sukur neden kullanayim esimi? Kardesim derken? 😅
Pardon kardesim degil, Y.. vşakmıs yazdim o nasil cikti anlamadim.
Sen ne yaparsan yap yine sana o gozle bakar. mantik arama hastalikli. ailece bunlar.
Hmmm bu anlattigin yani eşinin ve eşinin annesinin yaptiklari oldukça saçma bir anlam yukleyemedim
Sende kendini at sadece 😅🙄
One ya ben bekar biri degilim ki. Neden oyle birsey yapayim. Hem dusmana laf vermek olur?
Ne alaka ya ver nolcak çekemiyorsa seni bırak konussun 🙄
Seni sevmiyor olabilir
Ilginç bir fetiş
Nasil yani
Kıskançlık
Oglunu neden kiskanirsin ki.. ve halbuki ogluna beni kendisi buldu
Senle geçirdiği zaman ı
Esiyim bir zahmet dimi.. 😅
Kadınlar öyle maalesef
Oglunu esinden ayirsa dahami mutlu olucak
Ayırmaz da seni seviyor oğlu