Benim için bahane kullanmak gereksiz bir şey gibi geliyor, çünkü her durumu açıkça konuşmak daha sağlıklı. Ancak bazen "çok meşgulüm" veya "zamanım yok" gibi şeyler, işleri ertelemek veya bir şeylere geçiş yapmak için kolay bir açıklama olabiliyor. Ama en iyi çözüm, dürüst olmak ve her zaman sorumluluk alarak yaklaşmak.
Bahane kullanmıyorum. O an içimden ne geçerse direkt olarak söylüyorum. Bu yüzden de bazen itici görünüyorum. Çünkü benim modum hızlı bir şekilde değişiyor.
Çok bahane bulmam genelde durumları açıklarım, olay anında degil; önceden haberleşmeye çalışırım ya da biriyle iletişimi kesmeye karar vermişsem açıklama yapmaya uğraşmak yerine cevapsız bırakırım ya da hoşlanmadığım durum veya kişiye müsait değilim derim.
Mesela bir anda veya aynı anda herkese olur deyince mutlaka birini atlamak için ama önem derecesine göre değişir konu. 😃 Ne yapayım kafamda ajanda yok ki. 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Gözünün üstünde kaşın, kafanın üstünde saçın var 🙄
Bahaneden bol ne var.😀
Bahane isteyene bahane çok 😅
Hangi açıdan bahane mesela?
İşine gelmediği durumlarda misal
Misali bahanelere sığınmıyorum.
O anki duruma göre değişiyor.
bahane kullanmıyorum hiç.
Benim için bahane kullanmak gereksiz bir şey gibi geliyor, çünkü her durumu açıkça konuşmak daha sağlıklı. Ancak bazen "çok meşgulüm" veya "zamanım yok" gibi şeyler, işleri ertelemek veya bir şeylere geçiş yapmak için kolay bir açıklama olabiliyor. Ama en iyi çözüm, dürüst olmak ve her zaman sorumluluk alarak yaklaşmak.
Sarhoştum hatırlamıyorum.
Kafam bi milyondu
Kendimde degildim
Gibi gibi bahaneler işte...
Kendine getirirler merak etme
Getirirler mi dersin
Hiç şüphesiz
Bak şimdi korkmalı mıyım bilemedim.
Korkmalısın diyince korkacak mısın.😀
Düşünürdüm biraz 😀
Kork o zaman.☠️
Tamam korkcam söz 😀
Üff bütün ciddiyetimi bozdun.😀
Ben mi bozdum
Hıhı
Bahane kullanmıyorum. O an içimden ne geçerse direkt olarak söylüyorum. Bu yüzden de bazen itici görünüyorum. Çünkü benim modum hızlı bir şekilde değişiyor.
Çok bahane bulmam genelde durumları açıklarım, olay anında degil; önceden haberleşmeye çalışırım ya da biriyle iletişimi kesmeye karar vermişsem açıklama yapmaya uğraşmak yerine cevapsız bırakırım ya da hoşlanmadığım durum veya kişiye müsait değilim derim.
Dangozun teki otoparkın önüne park etmiş, çıkamıyorum.
(Dilerim bu bahaneyle ektiğim yüzlerce kişiden biri bu sitede değildir.)
Elektrik gitti, sular kesildi, kapı çaldı, ocakta yemeğim var falan klasikler iyidir ajsjdkdkdkdkdkd
Bahannem yok yorgunum derim yorgun değilmiş gibi davransam da gerçektir kendimi zorlarim bayilmamak için çoğu kişi bahanne gibi görür o yüzden
unutmuşum, uyuyordum, aklıma başka fikirlerde geldi ondan, başka bir şey daha bulursam diye
Bahanem yok, istemiyorsam istemiyorum diyorum.
Müsait değilim çocukların dersi var kursu var cart curt
Bahane yalan söylemeyi adet haline getirmekten zevk alan kişilerin alışkanlığı olabilir.
Unutmak benim için alışkanlık olmuş 😂 bahane olarak söyleyince bile gerçek yani yalan yok 😂
Bahane değil de, yorgunum veya müsait değilim diye doğruyu söylüyorum..
Mesela bir anda veya aynı anda herkese olur deyince mutlaka birini atlamak için ama önem derecesine göre değişir konu. 😃 Ne yapayım kafamda ajanda yok ki. 😁
Canım isterse tekeden teleme çalarım.
Canım hiç bir şey yapmak istemiyor
dönerim sonra sana ben
İşime gelmiyorsa işime gelmiyor derim
Hic jsim yokken işim var demek
Bahanelere sığınmam genelde.
Isim var derim genelde
Bahane bulmaya uğraşmam
Yorgunum, işim var falan olabilir🤭
Çoğu zaman bahane değil; uyuyordum.
Bahane bulmam ya olacak şeyi söylerim neysem oyum
Sonra yaparım