Kişilik & Karakter En çok neye bahane veriyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bu görsel tamamen ben fakat oklar bana ya da adamıma çevrilince işler değişiyor. 😂😅 En çok neye bahane veriyorsunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ben hiç bahanelerin arkasına saklanan biri olmadım. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Bahane sevmiyorum :d 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Aaa herkesi eleştiririm herkesssiiiii ama kimseye de kendimi eleştirtmem. Onlar da kendilerini eleştirtmesin bana ne shsjd 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İmzamı attım altına sis shxjdjd Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bahane bulamadığım zaman sinir olduğum konular dışında bahanesizlilten dert yanıyorum. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok iyiymiş bu arada akznand MuhteşemGüneş +1 yıl İyi olan ne? Soran +1 yıl Eben
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ne ben birine ne biri bana, bahane de yok :) 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sabriye hanım sizde tam 'ayrıl knk'cı kız arkadaş havası sezdim :ASD 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Başka bir dil bilmiyorum 🤪 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kendime bahane veriyorum şahane oluyor 🤣🤣 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim de hayata bakış açım aslında tam olarak böyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😇 bu yüzden hayatı yaşanır kılıyoruz kendimize Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Kimmiş bu ayı acep 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Boyu boyuma, huyu huyuma denk 1 beyfendi Yorumla Punisher-34 +1 yıl Ayıdan beyfendiye döndü demek :D Yorumla Soran +1 yıl Ayı görünümlü beyfendi biraz kalıplı diyelim hatta 😂😅 Yorumla Punisher-34 +1 yıl Hım anlaşıldı 😂😂 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bahanem yoktur 1 0 Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı. Başkasına da bişey söylemem pek umursamam😄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 105 kg durmuyorsun ya hahaha 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nerenle okudun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam şimdi anladım, uyku sonrası hemen uyanınca böyle olur işte hahaha Yorumla Soran +1 yıl Sıkıntı yok 😅😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Naber, nerelisin? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben hiç bahanelerin arkasına saklanan biri olmadım.
Bahane sevmiyorum :d
Aaa herkesi eleştiririm herkesssiiiii ama kimseye de kendimi eleştirtmem. Onlar da kendilerini eleştirtmesin bana ne shsjd
İmzamı attım altına sis shxjdjd
Bahane bulamadığım zaman sinir olduğum konular dışında bahanesizlilten dert yanıyorum.
Çok iyiymiş bu arada akznand
İyi olan ne?
Eben
Ne ben birine ne biri bana, bahane de yok :)
Sabriye hanım sizde tam 'ayrıl knk'cı kız arkadaş havası sezdim :ASD
Başka bir dil bilmiyorum 🤪
Kendime bahane veriyorum şahane oluyor 🤣🤣
Benim de hayata bakış açım aslında tam olarak böyle
😇 bu yüzden hayatı yaşanır kılıyoruz kendimize
Kimmiş bu ayı acep
Boyu boyuma, huyu huyuma denk 1 beyfendi
Ayıdan beyfendiye döndü demek :D
Ayı görünümlü beyfendi biraz kalıplı diyelim hatta 😂😅
Hım anlaşıldı 😂😂
Bahanem yoktur
Başkasına da bişey söylemem pek umursamam😄