Oldukça masum bir inanış. Üstelik yıllanmış şaraplar var mahseninde, okunmamış kitaplar. Eskileri yâd eden tütsüler barındırıyor üstünde. Kahverengi heybetli masaya inmeyi bekleyen balsa ağacı parçasının ge.. Amaan.

Oldukça masum bir inanış. Üstelik yıllanmış şaraplar var mahseninde, okunmamış kitaplar. Eskileri yâd eden tütsüler barındırıyor üstünde. Kahverengi heybetli masaya inmeyi bekleyen balsa ağacı parçasının ge.. Amaan.

İnsan olarak çok kuvvetli bir zihne ve kalbe sahip olsakta, olaylar ve insanlarla sabrımız düşüyor ve çok yoruluyoruz.. Ve bundan dolayı daha çok derinleşen düşüncelerimize dahi tahammül edemezken, insanlara ve olaylara olan tahammülümüz de o derece de azalıyor...
Benim tahammülüm zaman zaman karşı tarafın iştahını arttırıyor gibi. Bunu hissettiğim anlarda verdiğim tavizlere sırt dönüyorum. Sonrada bunu dengede tutamayan beni suçluyorum. Daha anlayışlı olmak için karşılaştığım doyumsuzluk beni tahammül sınırlarında gezdirir. Bazen zoraki o sınırı zorlarım bazense sınır kendiliğinden kaybolur, bende öyle.
Kimseye tahamülüm yok dersem yeridir, eskiden uğraşırdım.. dilimi tutamazdım. Artık değmeyeceğinin bildiğim için daha sakin ve huzurluyum. Kaşınanı kaşımıyorum, bir yerlere sürtünsünler.
🙏😌
Edemiyorum. Tavşansan kimse seni umursamaz belkide
Cevap
2Cevap
Ben uzun zamandır doğal olarak insan, olay ve düşünce filtreliyorum, buna isteyenler tahammülsüz desinler.
Tahammülüm bitti... eskiden yanımda bir olay olsa tepki vermezdim ama artık beni ilgilendirse de ilgilendirmese de çenemi tutamıyorum... içime çok atmaktan artık çenemin ayarı bozuldu sanırım...
Tahammülüm ve sabrım elbette çok fazla. Her şeyi kafaya takmıyorum ya da irdelemiyorum. Artık belli bir yaşa geldim ve bundan sonrası tehlikeli olur. Ayarım kaçarsa sıkıntı. Şayet 10 yaşında çocuk değilim, kavga edip barışayım. Öyle olmuyor artık o işler.
Sorunlu insanlardan uzak durmaya başladim. Ailemde ise bu kisiler onlari da uyariyorum. Huzurumu kaçıran kişilerden uzak durmaya çalışıyorum.
Başka bir diyarda yaşamayı beceremem ben. Deve sürüsünü gütmeye karar verdim.
Yeto diyorm artk
Tahammül sınırını aştm
Sonsuzluk istiyorm ya da mezar altı
Hala hapiste olmadığıma göre
Hayır edemiyorum etmekte istemiyorum..
Tahammül edemiyorum artık 💅🏻
Kimseye tahammül edemiyorum
Hiç yok edemiyorum
Hayır
Tahammülüm kalmadı
Evet 👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?