*Mesela bankada güvenlik görevlisi olmak , memurlara bakınca canınızı acıtıyor mu?
*ya da 2 personeli olan bir zincir markette neden , müdür yardimcisiyim dersiniz?
*burada herkes doktor avukat değil, rahat olun , ayrıca reyon elemanı, güvenlik görevlisi olmak da ayıp değil..
*ayıp olan evli sevgilinizle, burada el ele soru açmanız abiler , ablalar 😃😃
*ya da 2 personeli olan bir zincir markette neden , müdür yardimcisiyim dersiniz?
*burada herkes doktor avukat değil, rahat olun , ayrıca reyon elemanı, güvenlik görevlisi olmak da ayıp değil..
*ayıp olan evli sevgilinizle, burada el ele soru açmanız abiler , ablalar 😃😃
Güncellemeler
1 yıl
Cok güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Niye ayıp olsun ne güzel helalinden kazanıyor
0 kompleksim. matematik öğretmenliği mezunuyum daha 6 ay olmadi oyle diyim. ailemin temizlik isi var. onda cevre yapip 5 gun her gun 4-4.30 a kadar apartman temizligi yapıyorum. oradan sağladığım cevreyle de her gun her aksam ozel ders veriyorum. muhtemelen son model arabayla temizlik isine gidicem birkac sene sonra 🤣🤣🤣🤣
ha tabi kendi isim olmadan kendi patronum olmadan com kavga ederdim. sabit kazanc isleri bana gore degil 😅
Ben bir tek şeyden gıcık oluyorum maaşını tam almasına rağmen işi aksatanlardan yani hepsini ben mi yapacam diyip hiçbir işi yapmayanlardan
Helal para kazanan her meslek şereflidir bu çoban için de aynı şeydir.
Hayatta olamam öyle biri
Kankam sen dert etme böyle şeyleri