Çekingen korkak bazen kendini iyi ifade edemeyen biriyim. İş bulamadım. Seçtiğim mesleğin sıfır ataması bar. Hiçbir konuda tutunamadım şu hayatta. Napsam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılHiçbir şey başarmak zorunda değilsin sadece mutlu olmaya bak. Her şey gelip geçici. Hayat aslında yıllardan değil, anlardan ibaret. Bu yüzden anın tadını çıkar. Bu tarz düşünceler belki de seni yaşamaktan alıkoyuyordur. Ya başarısız olursam gibi düşünceler haddinden fazlaysa kendini sürekli bir şeyleri yapmayı ertelerken bulursun. Kendini sevmekten ve kabul etmekten başla önce. Herkesin kişilik özellikleri farklıdır. Kendini başkalarıyla kıyaslamak yerine kendine ve kendi kapasitene odaklan. Ve unutma önceliğin her zaman mutlu olmak olsun. Kimsenin takdirini ve beğenisini kazanmak zorunda değilsin. Bu senin hayatın buna sen yön vereceksin. Başkalarının görmek istediği kişi olmaman başarısız olduğun anlamına gelmez.
07 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın 🥹
Soran1 yılAma sanki hiçbir şeyim yok gibi hissediyorum
Cevap sahibi1 yılÇünkü her zaman başkalarının görmek istediği biri olmak için çalıştın. Kendi osteklerini ve ihtiyaçlarını geri plana attın. Başkalarını mutlu etme kaygısıyla hareket ettiğin için de her zaman hata yapmaktan korktun. Bu yüzden belki de birçok şeyi denemekten korktun, konfor alanından çıkmadın. Geri planda olmayı standart bir yaşam sürmeyi bu yüzden yine kendin seçtin. Bu düşünceleri at kafandan. Hayatta olduğun sürece kaç yaşında olduğunun bir önemi yok (ki 30 gayet genç bir yaş). Okuduğun bölümle ilgili bir şeyler yapmaya çalış olmazsa başka şeyler dene. Kendini sevmeyi de hiçbir zaman ihmal etme. İnsanların senin hakkında söylediği hiçbir şeyi ciddiye alma. Seni eleştirmek için sen gibi olmaları gerekir çünkü. Her insan farklıdır. Kimisi içe dönük ve çekingendir. Kimisi sosyal ve dışa dönüktür. Karakter yapın yüzünden kendine haksızlık etme. Herkes gibi olmak zorunda değilsin. Her halinle zaten çok değerlisin.
- 1 yıl
masal bunlar korku konusuna katılıyorum ama gerisi motive konuşması gibi olmuş
Cevap sahibi1 yılburada masalsı bir şey yok aslında. Gerçekleşmesi mümkün olmayan uçuk hedeflerden bahsetmiyorum. Kendini suçlamaması gerektiğini, kendini olması gibi sevmeyi öğrenmesini söylüyorum.
- 1 yıl
anladım peki
Soran1 yıl@yaralıdavsan bilmiyorum kapacağım olmadı hiçbir konuda tutunamadım. Ne aşk ne iş ne aile
En İyi Cevaplar
Merhaba.
Öncelikle kendi öz saygını asla yitirme.
Her insan kendi varlık gayesi ile bir maksada, hayale yahut inanca aittir.
Evvela hayallerine önem vermeni öneririm.
Zira hayallerin kadar var olursun diye düşünüyorum.
İster kilden heykeller yap, ister kısa küçük hikayeler yaz, ister şiir/şarkı sözleri yaz.
Resim yap, şarkı söyle, çiçekler yetiştir.
Velhasıl seni mutlu eden hayalleri hobin haline getir.
Kendini asla küçümseme keza yeryüzünde ne hakir pislikler var
Lakin her biri padişah nidası ile gerile gerile gezerler.
Dünya bu denli astarı olmayan yüzlerin parladığı bir batakhaneye dönmüşken
Emin ol sen gayet alâ, bir hayli kıymetlisin.
Kendini ifade etmekten, fikirlerni iletmekten yahut görüşlerini savunmaktan geri durma.
Seni sen yapan şeyler sevdiğin, sevmediğin herşeyin bir araya gelişi ile tezahür eder.
Önce kendine bir tebessüm borcun var.
Her sabah yahut her vakit kendine tebessüm et.
Daima omuzların dik ve ruhun rahat olsun.
Yaşın, kimliğin, dilin, dinin yahut etnik kökenin ne olursa olsun.
Sen "Sen" olduğun için bireysin.
Keza seni sevecek olan da, kabul edecek olan toplum da;
Seni sen olduğun için sevip, kabul etmeyi öğrenmeli.
Sen sadece kendin olmaktan çekinme...
Yarınların mutluluk ve huzur ile perçinlenmiş sıcak gülüşler bahşetsin kalbine.
Selametle efenim...20 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı.
1 yılUmarım hakkında hayırlısı olur. Yalnız değilsin bu konuda. Ciddi bir işsiz kitlesi var bu dönemde. Eğer başarılı olursan paylaş da burada, insanlar ilham alsın bu hikayeden. Buna ihtiyacı var bir sürü insanın.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılBence kaybedenleri oynama. Umutsuz olma. Hiç bir şey için geç kalmadın. Fazla beklemeden, gir herhangi bir işe çalış. Sonra daha iyi yer bulduğunda, çıkar gidersin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
93Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılAlmanca ya da ingilizce kursuna git bir kaç ay içinde seviye kağıdını veriyirlar. Bir dili gelistir. Ben yurt dışındayım ve bende burada zorlansamda eninde sonunda belediyeye kapağı attım sen kendi ulkendemi yapamacaksin bunu? Yıllardıe bilidgin bir dilin var üstelik bu Türkiye'de olmaz diyorsan bir örnek daha vereyim. benim.4 çocuklu kız arkadaşım Türkiye'de dışarıdan üni. bitirip ehliyet yapıp ingilizce kurşunu bitirdi ve bunu 35 yaşından sonra yaptı. Çekingen ve korkaklık bende var ustelik anksiyete hastasıyım.
14 Yorumla
Soran1 yılBende yurtdışındayım nerdeyse iki yıldır ama hiçbir şey yapamadım. İş arkadaş edinemedim. Destekçim yok. Avrupalılar çok ırkçı
- 1 yıl
Merhaba bende yurt dışına gitmek istiyorum ama yardımcı olur musunuz
Soran1 yıl@Sevimli1zz ben gelsem ne olacak hiçbir şey yapamadım ki :(
Gizli Üye(30-35)1 yılSoruyu ben yazdım sandim
30 yaşındayım ve sürekli işsiz kalıyorum bir yere giriyorum 2 3 yıl sonra istifa edip çıkıyorum duygusal olarak çok dayaniksizim.. araba kullanmayı bile bilmiyorum. Ne dostum var ne de sevgilim bu yaşlarımda böyle olacağını hiç tahmin etmiyordum.
211 Yorumla
Soran1 yılBende ya niye böyle olduk. Basmamız lazım :(
Cevap sahibi1 yılBu 1 yılda olan şeyler değil, muhtemelen bircok insandan zor şeyler yaşadık herkesin belli travmaları var
Şahsen benim çok fazla vardı.
Ama işte hayat yakaladığın yerden başlıyor
Cevap sahibi1 yılBen 8 10 yıldır psikoloji kitapları okuyorum, videoları izliyorum çok faydasını gördüm
Terapiye verecek param yoktu- 1 yıl
Bunun sadece kişilik olarak değil, istihdam, kültür farkı, vs. gibi bir çok etkisi var. 19 yaşımda maddi imkanlarım çok çok iyiyken böyle bir şeye kalkıştım. Aynı şekilde bir işe giriyorum 2-3 sene dayanıyorum ve çıkıyorum, tabii bu arada okul hayatım da devam ediyor. Öyle öyle yaş oldu 31 ve inanır mısınız hiç aklıma gelmez kendimi kendi şehrimin dışında 4. üniversitemi okurken buldum ve şu anki mevcut durumu ve ruh halim inanılmaz bir boyutta. Ve hala benim de ehliyetim yok :) Kendinizi diğer insanlaerla mukayese etmeyin, herkesin yolu farklı
- 1 yıl
piskoloijk bence
- 1 yıl
@Ece_27 neden ama bir sebebi olmalı
- 1 yıl
3 yıl azmı birde arkadaş edilirken okul ortamında olmadığını farket ve daha samimi gözük ve insanları kendinde aşa görüyor gibi izlenim verme erkek arkadaş için ise kriterlerini biraz düşürsen daha güzel olur umarım mutlu olursun
Cevap sahibi1 yılBeyhan Budak
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBu dediğin sıfatları üzerinde bu gün için taşıyor olabilirsin ama bunun böyle devam etmemesi için bir adım atmalısın , hiç bir şey becerememiş değilsin , becermen gereken konuların henüz zamanı gelmemiş bu şekilde bakmanı tavsiye ederim. İçinde bulunduğun koşullar uygunsa bir dernek vakıf gibi faaliyet alanlarından birine katılmanı tavsiye ederim
00 Yorumla Herşeyin bir sebebi var. İyi ya da kötü farketmez. Eğer arkadaşım olsaydın ve bana böyle birşeyle gelmiş olsaydın kendini keşfetmende sana eşlik ederdim. Bazen de olmayınca olmuyor. Önemli olan geleceğe inatla sarılmak ve gerçek olmayacağını farkettiğin hedefleri olası hedeflerle değiştirmek.
00 YorumlaEmin ol seninle aynı şeyi yaşayan bir sürü insan var yalnız değilsin...
Ne yapabilirsiniz ne öneririm bende bilemedim ama kendinizin kıymetini bilin sadece...
Bir şeyleri becermek kime göre neye göre bir de bunu düşünün
Sen sadece kendi doğrularından ilerle etraftaki herkes konuşur ve bir şeyler söylemeyi kendinde hak görür o yüzden umursamayın haklısınız diyip geçin00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlk olarak okuduğun bölüm dışında da olsa bir iş bul. Kazandığın parayla da psikolojik destek al. Kendini iyi hissedince hayatının aşkını da bulursun zaten. Ama önce evden çık. Sosyalles, meslek sahibi ol. Yabanci dil ogren. Herkes devlet memuru olmak zorunda değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlen çocuğunu büyüt. Herşeyi olmuş olan insanların da tek derdi yuva kurabilmek emin ol. 33 yaşında kariyer sahibi arkadaşım bekar hala. Evlense belki çocuğu olsun diye uğraşacak... 19 yaşında evlenmiş olan arkadaşlarım da onun gezmesine mesleğine imreniyordur o da onların büyüttüğü çocuklara
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun ben de 35 yaşındayım hayatımda hiçbir şey başaramadım hâlâ bir hayatım yok işsizim bekarım asosyalim gençliğim hep evde geçti kendimi yetersiz güçsüz hissediyorum hayatın dışında kaldım
13 Yorumla
Soran1 yılNiye böyle olduk ya 🥹
Soran1 yılBende böyleyim :(
Bence kendinize haksızlık ediyorsunuz. Siz çekingen değil haddini bilen edebinde bir insansınız büyük ihtimalle bu zamanda öyle ahlaklı insanlar bişey bilmeyen gibi görülüyor sadece yanlış bakış açısı, bişey beceremedim diyorsunuz ama mesleğiniz var üniversite okuyan bir insan nasıl bişey becerememiş olabilir ha atama olmaması ise ülkede eğitim sisteminin diplerde olmasından kaynaklı sizinle bir ilgisi yok ve sizin durumunuzda olan bir çok insan var.
02 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız. Bir kaç yıldır yırtdoşaındayımama burada iş bulamadım. Tabi yanlış meslek seçimi yine etkiliyor. Kendi mesleğimi burada yapmam çok zor. Sonra hiç deneyimim yok
1 yılKeşke şu an 30 olsam. Mesleğinle ilgili olması şart değil herhangi bir alanda en az asgari olan bir işte çalış para biriktir. Iyi birine denk gelebilirsen evlen. Biriktirdiğin parayla yurtdışına git.
00 Yorumla
1 yılTahmin edim hocam bunların yanı sıra çekingen olmaya insanları aşırı takma ve sözlerini takma da eklenebilir sanırım
Eski geçmişte kalıyor temiz bir sayfa açın artık geleceğe odaklanmak ve yoluna bakmak en iyisi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim kız versiyonum musun? Aynılarını hatta daha fazlasını yaşıyorum 32 oldum hayatım sıfırdan ibaret. Halbuki hiç böyle hayal etmemiştim bir şekilde hayattan çelme yedim ve bir türlü kalkamadım artık kalkacak gücüm bile kalmadı
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSosyal fobi, anksiyete, depresyon yaşıyorum 10 seneden fazla ve bedenen ruhen çöktüm. Yaşım 31 ama dişlerim döküldü, saçlarım döküldü, egzama var kafamda geçmek bilmiyor. İlaç kullandın antidepresanlar iyice bedenimi mahvetti güçten enerjiden düştüm, eskisi gibi güçlü değilim hemen bitkinlik yorgunluk vs c nsel isteksizlik halsizlik, yorgunluk ve yoğun stres var. İşte bile çalışamıyorum insnalrla sorun yaşıyorum eziliyorum susuyorum sırf olay olmasın diye bana laf sokana cevap veremiyorum içime atıyorum attıkça kendimi yiyorum aşırı baskılanmış hissediyorum ve bu yüzden sinirlerim çok yıprandı. En çok susmak yoruyor kafam çok dalgın ve depresifim. Kendimi intihar ile motive ediyorum sürekli. Bu yüzden sürekli dua ettim, zikir çektim, hayatımda değişme olmuyor bu yüzden Allah a bile kızmaya kavga etmeye başladım Neden hiçblr isteğim olmuyor hiçbir şey yolunda gitmiyor. Hiç sevgilim bile olmadı belki olsaydı yalnız kalmaz bu hale gelmezdim ve artık sevmeye sevilmeye de ümidim yok. Kendimi sürekli yalnız çaresiz hissediyorum çıkmazdayım. Çare arıyorum bana bir yol gösterin ne olur. Kısaca anlattım ama aklıma gelmeyen çok şey var...
Soran1 yılÜzgünüm 🥺
1 yılyasin hâla genc ve hicbir sey basaramadigini iddia etmemelisin bence cunku bahsettiklerinin cogu maddi, somut seyler. tavsiyeye gelecek olursak, kendine guvemip insanlarla konusmaya calis en basitinden magazada kendi isini halletmek yerine bir seylerin yerini sorup git
00 Yorumla
1 yılSabırlı ol. her olumsuzluk bir tecrübedir ders almasını bilirsen. mutlaka kendini göstereceğin an gelecek. ışık gibi parlayacağın kıvılcımı yakalamayı bekle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖnce şu 30 yılı kafandan bir at. Yeniden başlıyorsun. bölüm vs de unut. Bir tanıdık varsa akıl alabileceğin fikir al. Böyle zamanlarda insanlar sağlıklı düşünemiyor. Hayatın bir ucundan tutman gerekiyor. İnan çekingenligin de zamanla kalkar.
05 Yorumla
Soran1 yılGüzel konuştun. Ama korkuyorum ben ya. Karakterim çok hassas ve duygusal. İnsanlar bir şey dese günlerce düşünüyorum.
Soran1 yılYurtdışına geldim bir kaç yıldır burada yabancılar cok ırkçı dışlıyorlar. Türklere de güven olmuyor. Hiç destekçim de yok. Yalnızım
Cevap sahibi1 yılZamanla değişiyor insan, daha tolere eder hale gelirsin merak etme. Önce psikolojini, kendini bir düzelt bakalım.
Cevap sahibi1 yılGenellemelerle iş yürümez. Denemek zorundasın. Yabancıları veya Türkleri. İyisine denk gelmek mühim.
Soran1 yılNapYom neyden başlayayım
1 yılNasibini ve kısmetini yanlış yerlerde heba etmişsindir? Artık kalbinin değilde aklının istediği yerde olmalısın aklının yetmediği yerde akıl alabilirsin
00 Yorumla
1 yılYurtdışında yaşayan bazı insanlarda olabiliyor onlarda kendini daha üstün his ettikleri yerlere gitmesine sebeb olur bu sana daha iyi gelir
00 Yorumla
1 yılHerkes yaşamak istediği kaderi yaratır.
O yüzden kendine çeki düzen ver bir yol belirle o yolda ilerle. Geç diye düşünme00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 517 cevap paylaştı. 1-2 senede yapabileceğin en iyi şeyler dil öğren, enstrüman çal meslek konusunda diyebileceğim bi'şey yok ama boş olmassın en azından
00 YorumlaAilenin maddi durumu kötü değilse çok kafaya takma özel sektörde işlere başvur olursa olur olmazsa nasip kafana takma
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 849 cevap paylaştı.
1 yılAtamasi derken illaki devlete kapagi atarim diye dusunmemen lazim. Ozelde calismayi denemelisin
00 Yorumla
1 yılÖl apla
Şaka bir yana bir şeyi başaramayan imkansız objektif bak kötü düşüncelerden arindir kendini kafayı yersin yoksa.02 Yorumla- 1 yıl
Yanlışlıkla oldu o 21'im
Kararsızlığı bir kenara bırak tabi bunu yaparken de en kötü karar kararsızlıktan iyidir de deme yarın nerede olmak istediğini düşün.
00 Yorumla
1 yılDünyayı kurtaracak degildin ya😀 bir iş bul çalış birikim yap biraz, dışarıdan oku tekrar. Sonra da evlen, depresyon moddan çık lütfen 😅🦩
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bir şeyleri ertelemeye bırakmışsın anlaşılan
Bu saatten sonra başka merakın olduğu mesleklere yönelme gerek son 10 yılın kalmış çünkü.00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Şuana kadar bi tane pembe görüş belirtmemiş? Ben buna takıldım?
Size gelince insan hayatına ancak kendisi yön verebilir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Mesleğin ne ve iş nicin bulamadin yani aramani kisiklamamalisin...
00 Yorumla
1 yılTakma kafana hayatın tadını çıkart hadi ordan et gitsin Hersey zamanla düzelir
00 Yorumla
1 yılGecmisi bi kenara birak ve yoluna daha saglam adimlarla devam et. Daha fazla zaman kaybetme
00 YorumlaKendini tanıma yolculuğuna çıkman faydalı olabilir.
00 Yorumla
1 yılhayattasın,
bir üniversite bitirdin.
hiçbir şey başaramamak?
00 YorumlaHerkesin hayatının yolunu bulma yaşı farklıdır bir yerden başlamak derim yaşına takılma
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle yaptığın işlerle kendini avut ve yeni hedefler çiz
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 494 cevap paylaştı.
1 yılKüçük bir hedef koyup başarmasını sonra da yavaş yavaş hedef büyümesini
00 Yorumla Kendini hor görme bence sen piyasadaki davarları sevmiyorsun
00 Yorumla
1 yılİyi bir insan olmaya devam et iyi bir insana denk gelirsin..🌹
00 Yorumlakendine guven çabala hiçbir şey için geç degil
00 Yorumla
1 yılPes etmek olmaz, savaşa devam, birşeyler olmuyorsa daha güzelleri olacaktır o yüzden olmuyordur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılŞimdiden girişimde bulunmasını tavsiye ederim. Yoksa aynı sözleri 40 yaşında da söylemeye başlar.
00 Yorumla
1 yılHayata dönmesini yapmak istediklerini yapmasını öneririm
00 YorumlaO zaman değişik bir memurluk dene. İlla öğretmen olacağım diye bir şey yok.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 731 cevap paylaştı. hedeflerini ve basari kriterlerini degistir..
00 YorumlaYeteneğin varsa başka konulara onları deneyebilirsin kurslara git sertifika edin
00 Yorumla
1 yılEvlende bir erkeğin başını yak bir onu yapmamışsın sanırım oda eksik kalmasın :)
00 Yorumla
1 yılher şey için çok gec değil eğitim hayatına tekrar atilabilirsin
00 YorumlaBaşka bi meslek dene yetenekleırnı keşfedersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkeşke sarılıp hönkür hönkür ağlasak birbirimize bende 25 oldum tık yok hala aile evi bok gibi hissediyorum kendimi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÜzme kendini bende senin gibiyim. Yalnız değilsin 😂
18 Yorumla
Soran1 yılSen de mi çalışmıyorsun
Cevap sahibi1 yılEvet yılbasindan beri
Soran1 yılBen doğduğumdan beyı
Cevap sahibi1 yılİş begenmemezlik yapma en azından heryerde asgari ücrete caliscak insan arıyorlar
Soran1 yılAlmıyorlar ki
Soran1 yılİnternetten yağıyorum başvuru olmuyor
Soran1 yılGidip konuşmaya çekiniyorum
Cevap sahibi1 yılOlur olur devam et. Kariyer işin olsun vs bir sürü uygulama var
Gizli Üye(36-45)1 yılBir süre çalıştıktan sonra korkaklık filan kalmaz.
10 Yorumla
1 yılİşte ben. Öyle değilim sürekli yaptığım her işte başarılı olurum olmaya çalışıyorum... Mıy mıy insanları da hiç sevmem
20 Yorumla
1 yıl"En azından yaşayabiliyorsun, nefes alabiliyorsun. Bunun için kaç tane kas çalışıyor biliyor musun? Hayatta kalmak da ödüldür, tebrik ederim." derim...
01 Yorumla- 1 yıl
ne alaka :)
1 yılYaşın zamanın bi önemi yok her anın geçenine geçmiş, kalanına gelecek deniliyor şimdi ne yapabilirsen kar odaklan motive ol ve tutkuyla neler hoşuna gidiyorsa yap
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılVallaha 30 da çok geç birley diyemedim abla bu yaşa kadar aklın neredeydi
010 Yorumla- 1 yıl
ananin amindaydi
Cevap sahibi1 yılÇocuk sana ikinciyi vurmam o ananı sağa sola vurarak çeviririm gel teke tek çıkalım ver telefon numaranı bana
- 1 yıl
ananı dağa taşa vurarak parçalamamı istemiyorsan kes çeneni ananın ağzına verecem yoksa inletecem simdi
- 1 yıl
telefon numaramı niye veriyim ben sana œ ananda var iste versin
Cevap sahibi1 yılASHAHSAHSGHAAHSHDHAH oğlum 1.92 güreşçiyim ben gözünü seveyim bu artistliği bana realde yap instan var mı versene klavye delikanlılığı yapacağına gel karşımada kartal mısın papağan mı göreyim seni uzaktan yazmakla olmuyor o işler nafta seni
- 1 yıl
dm gel 1.88'de bende var neyin tantanası
- 1 yıl
Ergen aq dm gelip engel attı
Cevap sahibi1 yılEngel mi attım telefon numaranı vermeyip sövüyorsun Allahın korkağı ne engeli atacağım sana engel atsam profilimi göremezsin velet
- 1 yıl
ordbcocugu seni numaranı isteyince hemen veriyim de yay dedin aq kertenkelesi
1 yılHayat adil değildir. Duygusuz olan biri kazançlı duyguları olan biri ise borçlu çıkar. Sen cehennemi kalbine kurmuşsun her gun odun atıp isitmissin bizim gibiler hep oyledirler
00 Yorumla
1 yılDaha hırslı olması gerekiyor.
00 Yorumla
1 yılArkadaşlar hiçbirsey önermeyin belki adam çok uğraştı ama torpili falan olmadığı ya da ailesi arkasında olmadığı için yapamamış olabilir. Önerilerinizi kendinize saklayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTek öneri hiçbir şey için geç değil, denemelere devam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin sorunu ve Yorumları okudum siz benmisiniz acaba?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKız olduğuna şükret , aynı durumda olup erkek olmak çok daha zor
011 Yorumla- 1 yıl
Aynen zengin koca bulma ihtimali var kız olsan. :))
- 1 yıl
@Freddy1616 sanki çok zenginiz ülke insanı olarakta. Ancak yurt dışından bir erkek bulmasi gerek biraz daha iyi hayatı olabilir yoksa mecbur evlecek türk erkeği ile
- 1 yıl
Papatyacım yinemi sen 🙂
Cevap sahibi1 yılÇok zengin olmasına gerek yok , sana bakacak bir erkek bulabilirsin ama sana bakacak bir kadın bulamazsın
- 1 yıl
turklerin tatile gelen şişko yabanci kadinlari tavlama ihtimali kadınların zengin koca veya yabanci koca bulma ihtimalinden daha fazla. yabancilar, zenginler bu kadar cok talep varken 30 a mi bakar kdhdjdkd biz fakir halimizle bakmayiz da adamlar mi bakicak 🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılO sisko yabancı kadınlarla aynı ortama girip iletişim kurabilmek bile , para
- 1 yıl
sosyal medyadan bile bulabiliyon knk. para dediğin ne ya? zaten kadınlar evlenmeden 2-3 cocukla ortada kalmis erkek ilgisine aç abazan tipler. o kızları elde etmek kadar kolay bisi mi var? sanki 20 yaşında turk kizinin pesinde koşuyorsun? fazla gozunde büyütüyorsun bu işleri. ama o bulacagin kadindan 2 ayda maks sıkılırsın. idare edemezsin sıkıntısı o
Cevap sahibi1 yılValla tinder açtım VPN başka ülkeden girdim , yaşı sınırını 60 üstü yaptım , bir kisiyle bile eşleşemedim
- 1 yıl
Muahahaha :))
- 1 yıl
aga senin yoklukla 90 yapsan olmaz dkdhdjjd şakasını bırakırsak benzer hobilerin olacağı chatlesme appleri meef gibi yerlerde daha cok ekmek cikar. bu kıyağımı unutma reis. ama 0 ilgi alani olan duz birisiysen kiz dusurmen zordur. oradaki 30 ussu uzun iliski magduru oldugundan azicik ilgi gosterip sorunlarini dinleyip onun hayati hakkinda konusursan rahatca dusurursun. hadi hayirli isler brom
- 1 yıl
@Papatyaadası türk erkekleri de seni bekliyor kafa yapısına bak
1 yıl"En büyük bilgelik şu andan zevk almayı hayatın en büyük amacı kılmaktır, çünkü tek gerçek budur, başka her şey düşünce oyunudur."
10 Yorumla- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 30 yaşına gelip hiçbir şey becerememiş bir insana ne önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler