27 yaşına gelmeden yani 3.5 ay var. Kendimi birkaç konuda geliştirmek istiyorum. Analitik zekaya sahip bir insanım ve sürekli yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Birkaç program çalışıyorum falan. Siz neler yapıyorsunuz önerilerinizi alabilirim.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
bence hayatında kimse yoksa artık hayatına birisini al kariyerin ya da çok geliştirmen kendini sevgisiz bırakmana engel ise bundan vazgeçmelisin
Birisini alasim yok yaaa. Bos geliyor
Senin ilgi alanların ne? Ne yapmak istiyorsun? Ona göre tavsiye verelim.
Tavsiye vermek doğru değil özellikle bu sitede tavsiye alınmaz benim fikrim
Hayatını başkaları için feda etme hayatına müdahele etmelerine izin verme hayatını yaşa istediğini yap hayat kısa ve zaman geçiyor
Ailemin hayatima müdahalesini nasil azaltabilirim ki 😒
Yaşam biçimin nasıl, bu işler zorla olmaz yani. Birde bir kaç alana yönelmen doğru olur her yere bölünürsen verimli olmaz kanımca.
şöyle ki home office bir firmada çalışıyorum. Sabah 9 akşam 7 çalışıyorum. Zorlamıyorum kendimi ama kendim için bir şeyler yaptığımda hem ufkumun açıldığını hissediyorum hem de kendimi daha iyi hissediyorum. Birkaç alana yönelince de her yere bölünmüş olmuyor muyum
Bir kaç alandan kasıt ilgi alanlarına demek istedim. Bunu severek yapıyorsan tabi güzel bir şey.
anladımm. Dikkate alıcam. Teşekkür ederim
Rica ederim.
Dil öğrenmelisin yaşın geçmeden bence mantıklı bir hareket olur senin icin
Nereden baslamaliyim peki ingilizce icin
Pratikler yapmaya başlayin Türkçe alt yazılı diziler izleyin telefonu ingilizce yapın
Biz iş güç yogunuz 60 tane karavan yapmam gerekiyor Ağustos ayına kadar
kolay gelsin :) ben de yoğunum aslında ama bir şekilde kendime vakit ayırmaya çalışıyorum
Teşekkür ederim ben vakit bulduğumda motorla geziyorum zaten iş güç çalışıyorum birde yok şunda gelistireyim şöyle yapayım dersem kendimi bozarim
arkadaşlarım da bu kadar kasma o an ne yapmak istiyorsan hani dizi film vs o şekilde takıl diyorlar ama şu an olduğum yerde sayarsam yarın da olduğum yerde kalırım.
Evde isen dizi film yerine yabancı dil ogren derim geçen bir iş platformunda Amerika dan iş teklifi geldi sırf şu dil yüzünden F35 leri yapan firma da calisamadim
siz başladınız mı öğrenmek için acaba. Tavsiye alabilirim :)
Valla bir ara Eva diye bir program ile çalıştım ama sonra sıkıldım yalan yok ins sen ogrenirsin
Evet ne konuda gelistirdin kendini merak ettim? :) 2.5 ay önce 27 olmuşsun. ?
çok fazla kitap kkumaya calisiyorum bende senden 1 yaş büyügüm. Bu arada logo cizim programlari falan ilgileniyorsan arkadaş olmak isterim. bende cok cesit programlarda var. bir birimize bir seyler katabiliriz.
photoshop eğitimi almış üzerinde durmamıştım. Şu an youtubedan illustrator eğitimi alıyorum. Çoook sevinirimm :)
aa bende illustrator photosop vs gelismek istiyorum
Eğer zamanınızı kendiniz ayarlamazsanız başkaları sizin adınıza plan yapar
Satranç oynamayı biliyor
Musun
Evet.
Oynar mıyız 😊
30 yaşına gelmeden kendini donatmalısın bence ki 30 a kadar donatamazsan çok fazla köşeyi döneceğini düşünmüyorum
yani birkaç ay olarak değil de yıl olarak mı bir sınır belirlemeliyim hani 30a kadar gibisinden. Bak mesela mitoloji öğrenmek için diamont tema diye bir yt kanalı var ona baktım. Kutsal kitapların okunması gerektiğini söylüyordu ilk başta. Şu an Tevrat okuyorum. çok da hoşuma gitti. mitolojiyi 28e kadar öğrenirim diye düşünüyorum ya da 30 da olur. o zaman evet 30u hedefe koyayım
Aslında şu konuda belirtmek istedim biraz konuya maddiyat olarak baktım maalesef her şey maddiyata bağlı olduğu için 30 a kadar ne kadar kendini geliştirirsen o şekilde hayatını kurarsın yani rahat yaşarsın ya da 30 yaşına kadar biriktirdiğin tecrübe ya da bilgi birikimi senin diğer hayatını etkiler
anlamadım yani anladım da açar mısın eğer müsait isen
Tabiki açarım yani ne iş yaptığını bilmiyorum maddiyatının nasıl olduğunu bilmiyorum fakat okula git sabit bi iş yap maaş al bunlar yerine girişimci olmayı ya da kendini nasıl geliştirip zengin olmayı düşünmelisin mesela olaya zengin baba fakir baba kitabını okumaya başlayarak ne demek istediğimi anlayabilirsin. Çünkü kadınsın neden en iyi olmayasın ya da neden standart bi hayat yaşamalısın. Ben bir alfa erkeğim ilişkide fakat her zaman dikkat ettiğim şey kadınların kendi ayakları üzerinde durabilmesi mesela şeye hastayım topuklu ayakkabının sesi varya o kendine güvenen kadınlardan olmasın
home office bir firmada çalışıyorum. Sabah 9 akşam 7 mesai saatlerim. Maddiyat olarak başlangıçtayım çünkü işe yeni başladım :) ama tutumlu bir insanım. Kitaba bakıyorum hiç duymamıştım.
İşte bence mitoloji yerine girişimcilik ya da küçük iş fikirler ile başlayabilirsin ki mesela kitaptan bi alıntı söyleyim sana her gün milyarlarca para basılırken biz neden tasarruf etmek zorundayız? Bu soruyla belki hayata karşı bakış açın değişir kadın dediğin kendine özgüveni kadınların her zaman iyi yerlerde olması taraftarıyım
mitolojiyi şu an öğrenebilmem imkansız zaten. Bunun için öncelikle tevratı bitirmeliyim sonra talmut sonra incil sonra Kuranı kerim anca 1 yıl sürer bunlar. Çok güzel bir bakış açın var tebrik ederim mutlul oldum yanii :)
Maalesef boş bi cüzdan kırık bi kalp insana herşeyi öğretiyor hayatımda dip te yaptım üstte de çıktım ama önemli olan her şey başarı=para ama kadınlara tavsiyem şu dur ki para yı kendiniz kazanın güç elinizde olsun
parayı tabii ki kendimiz kazanmalıyız. Erkeklerin kadınlar üzerinde o şekilde bir egemenlik kurma olayına karşıyım zaten. Şu an 26 yaşında ilk tam zamanlı işimde de çalışıyor olsam. Ortaokuldan bu yana ailemden hiçç para almadım. Aslında hep kendi ayaklarımın üzerindeydim de bunu aylığa bağladım diyebilirim :)
Ne iş yapıyorsun?
Küçüklüğünden beri çalışman çok güzel bi tecrübe ve emin ol insanlar bu tecrübeleri kazanmamak için okuyor sabit bi maaşım olsun. Ama bu tecrübeleri kazanan dipten gelen kadın erkek farketmez sabit bir maaşla takılı kalmaz geçmişte öğrendiği tecrübelerini reel hayata dökerek maaş yerine maaşının 10 katı para kazanabilirsin 10 katı para kazanırsan önce kendine güvenin gelir sonra giyimin kuşamın değişir daha sonra sosyal çevren değişir yani kısacası hayatın değişe
ikizler misin sen :)
Yengeç
İngilizce ve Yazılım öğrenmeye bailayabilirsin
ingilizce evet de yazılım pek ilgimi çekmiyor ya
Ne üzerine mezunsun veya hangi konularda yetenekli olduğunu düşünüyorsun?
İş ne? Hangi üniden mezunsun vs?
hayatı yaşamaya bak gez dolaş tadını çıkar
Sakın evlenme
O zaten kesin 😄
Çokkkk
o şeyleri sordum iştee
Dil öğren mesela
nereden başlamam gerektiğini bir bulsam. Ytden bakınıyorum birisi şununla başla diyor birisi bu önemli diyor. Başlasam devamını getirebileceğime eminim de nereden başlamalıyım
Dil öğren spor yap
Dünya boştur looo