- 21 gü
Onun sevdiği yemeleri sevmesen bile eşlik etmek sırf o mutlu olsun diye dinlediği müzikleri beğenmek, hiçbir zaman aynı fikirde olmak zorunda değilsin aynı şeyleri beğenmek zorunda değilsin ama saygı duymalısın ne kaybedersin ki belkide çok şey kazanırsın koca bir hayat sevmek ve sevilmek çok özel duygular ne bileyim o mutluysa sen mutlusun fedakarlık çok önemli bir konu bir ilişkini olmazsa olmazı konuşmadan duymak bakmadan görmek dokunmadan hissetmek, mutluluk hiçte zor değil yeterki içindeki güzellikleri keşfetmeli ve ona göre yaşamalı insan.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hoşuna gitmediği halde sevgilinin kırılmaması veya mutlu olması adına zorla yaptığın her harekettir.
Fedakarlığın olmadığı ilişki zaten verimli olamaz ki. hangi çiftin tüm zevkleri bir oluyor da sürekli gül gibi geçinip gidiyorlar? bazı durumlarda sen mutsuz olacaksın karşıdaki mutlu olsun diye, yüzün de gülecek, zorlayacaksın kendini. Tamam yine dürüst ol, hoşlanmadığını anlat uygun bir dille ama olay soğuduktan sonra yap bunu. hem o anını kurtarmış olursun hem de ince ruhunu kanıtlamış. Mecbursun buna, insan ilişkilerinde politik manevralara da ihtiyaç var. her zaman değil tabi ki yoksa ilişki kopar gider. Nadirliğidir zaten fedakarlığı asıl niteleyen.
20 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. uykunun
38 Yorumla- 21 gü
Haklisin en buyuk fedakarlik uykudur sjsfd
- 21 gü
Suss ne bicim arkadassin
- 21 gü
Arkadslarin yuz karasi
- 21 gü
Olma zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
s
22 güEn çok saygı ve sevginin fedakarlık olduğunu düşünüyorum. Çünkü Saygı yoksa ne aşk vardır ne Sevgi vardır hiçbir şeye tahammül yoktur. Severek evlenirsin aşığım dersin bir süre sonra baktın olumsuz şeyler oluyor birbirine kötü davranmaya başlarsın saygı yitirmiştirsin. İşte o zaman sorunlar başlar demek ki aşk bitiyormuş sevgi bitiyormuş. Ancak saygın varsa bir şeyleri yaşatmak için çabalarsın. Yine bir şeyler devam etsin bitmesin diye emek verirsin. Hayatını bir şekilde idam ettirirsin.
12 Yorumla- 21 gü
Iliski fedakarlik gostermeyen kisi tarafindan bitirildiyse insanin icine oturuyor daha cok yipranmasina neden oluyor tek tarafli fedakarlik gereksiz bir iliskide iki taraf icinde esit sekilde sevgi saygi olmasi gerekiyor
- 21 gü
Evet aynen öyle.
m
21 güSevdiğin için istemediğin halde katlandığın her şey birer fedakarlıktır.. Önemli olan buna değecek bir insan mı bu önemli..
00 Yorumlau
21 güKendinden ödün verdiğin her şey, her an, her dakika.
00 Yorumlau
20 güUykusuz kalmak, sabahlamak.
00 Yorumla- 22 gü
Ona verilen zaman
Hepimiz zamana karşı yaşayan varlıklarız
Ve verdiğimiz zaman en büyük fedakarlıktır.
Benim zamanımı kimsenin boşa harcamasına asla izin vermedim asla
İnsanlar benim onlara verdiğim zaman kadar hayatımda olabilirler
değerli olan vaktimi kişiliksiz ve değmeyecek insanlara harcamaktan çok uzun zaman önce vazgeçtim.10 Yorumla Sürekli o kişiye zaman ayırmak. Önceden önemsiz gelirdi. Şu an ne kadar büyük bir fedakarlık olduğu fark ediyorum. Bir adam size sürekli vakit ayırıyor, derdinize ortak oluyorsa, maç izlerken bile yazıyorsa o adamı kaybetmeyin bacım sjgj
12 Yorumla- 22 gü
Boyle bir adam yok artik benim icin bu saatten sonra benim ona yapacagim en buyuk fedakarlik mezarina toprak atmak olur djjdd
s
22 güValla ben hep kendi elim bok ettim. O yüzden kimseye kötüydü diyemiyorum. Bu iftara atmak gibi olur jdjd
sevdiğim için her konuda fedakarlık yapabilirim, öyle sevmeyecksem sevilmeyeceksem diger turlu iliskinin bi anlamı yok bence
12 Yorumla- 21 gü
Tek tarafli fedakarlik ta insani yorar ama ya karsilikli olmasi onemli
Ufuktaki hedef ve hayallerinden vazgeçmek.
Onunla olmak için çok iyi bir iş teklifini reddetmek, çocuk olacağı için yurt dışındaki geleceğinden vazgeçmek, onaylamadıkları ilişkin yüzünden aileni silmek zorunda kalmak, hamilelik yüzünden bedeninin aldığı hasar, çocuklarının iyiliği için katlanmak zorunda olduğun stres vs.10 Yorumlam
21 güBir alışkanlığını sevgilisi için bırakıyorsa misal, sigara gibi.
14 Yorumla- 21 gü
Sigarayi birakirsa kendine iyilik etmis olacak sjjssj
- 21 gü
Bence de
- 21 gü
Ha şey için kokusu rahatsız ediyor ya bazen insanları beni bile
- 21 gü
En alimli cekici bir insani bile itici yapar o koku
- 21 gü
Kimse için fedakarlık yapmaya değmez diye düşünüyorum artık.
11 Yorumla- 21 gü
Katiliyorum bu konuda sana
Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı. Hiçbir şey fedakarlık değildir. Sevdiginin mutluluğu zaten senin mutluluğun olur.
10 Yorumla- 21 gü
Zaman harcıyoruz yetmiyor ona harcadığım zamanı bir eşeğe harcasam at olur 😃
00 Yorumla - 21 gü
Zaman ayırmak, yaratmak bile bi fedakarlık..
00 Yorumla - 22 gü
Sevmek zarmten fedakarlık
10 Yorumla u
22 güaşk ve güven
10 Yorumla- 22 gü
Zaman yaratabilmek bence
10 Yorumla - 22 gü
O kisi seni aldatsada affetmek
22 Yorumla- 21 gü
Seni aldatani sen affedebilirmsn
- 19 gü
Cok asıksam maalesef normalde etmezdim ama bu aralar cok dustum
Hakkından vazgecebilmek en büyük ve en değerli fedakarlık dir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. Empati duygusu
11 Yorumla- 21 gü
Dogru
- 20 gü
Her şeyi paylaşabilmek en büyük fedekarlık.
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)20 gü
Yatakta bana kendini sınırsız sunması fedakârlıktır 😀
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kendşnden ödünler vermek…
00 Yorumla- 20 gü
Herseye rağmen bi şekilde yanına gitmek
00 Yorumla - 21 gü
İlişkiye başlamak en büyük fedakarlık
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)20 gü
Zaman. Sevgi. Sadakat.
10 Yorumla Zaman, çünkü boşa giderse asla geri gelmez.
01 Yorumla- 20 gü
@OliveEyes kesinlikle haklisin
- 21 gü
s*xx
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dipsiz sadakat
00 Yorumla- 22 gü
Hiç düşünmedim
10 Yorumla - 21 gü
Zamanın
00 Yorumla
Detaylı bilgi