Fedakârlık, aslında başkaları için yaptıklarımız değil, kendimiz için yapamadiklarimizdir...
Iyi sabahlar KS canlar..
Iyi sabahlar KS canlar..
fedakarlık cebinde bin lira varken 20 lira vermek değildir cebinde 10 lira varken 5 lira vermektir. paradan örnek verdim çünkü insanların her şeyi para olmuş bu devirde... hakiki fedakarlığı yapsan dahi gerçek mahiyetini anlamıyorlar. fedakar mıyım? olmanın bi faydasını hiç görmedim...
Evet yeri gelince fedakarlık yapar özveride bulunurum. Fedakârlık, iş olsun diye değil, bir amaç gözetilerek gerçekleştirilir, bu amaç kendi çıkarlarının ötesinde, kendini aşan bir yere işaret ederse mana taşır. 😎
sadece bir anneye yakıştırılabilecek sıfat o ki çocuğuna senin için yaşıyorum diyor bedeninin ondan ayrılan bir parçası uğruna kendi yaşamını kısıtlıyor o halde ben bundan büyük bir fedakarlık düşünemiyorum. i
Ben fedakar değilim SALAĞIM. Bana güler yüz gösteren herkes için herşeyi yapabilirim. Bundan da kazık yiyene kadar mutlu olurum :(
Cevap
23Cevap
5-6 karı ile birlikte olmak varken, sadece birisi ile yetinmektir :d iyi geceler eheheh
kendimiz için yapamadıklarımızdan kasıt ne demek istedin
Fedakarlık; birileri veya bir şeyler için kendimizden ödün vermektir.
Fedakarlık sınırım, kendimden ödün vermeyeceğim kadar bir yerle sınırlıdır.
Fedakarlik kosulsuz sartsiz karsiliksiz ve beklentisiz deger verip kendini adamak bana gore.. bunu tabiki sadece cocuklarim icin yaparim💕
Bana göre bu hayatta fedakar olmak artik istemiyorum ama nedense bu huyumdanda bir türlü vazgecemiyorum
Fedakarlık kendi benliğinden vazgeçmektir ve evet ben kendimce fedakarım.
Fedakarlık insanalrın kendinde ödün vermesidir yetwrincede fedakarimdir
Bazen sadece susmaktır, bazen gitmek, bazen geride kalmak.
Kendinden vazgeçtiğin an işte.
Ah ah keşke herkes benim kadar fedakâr olsa olabilse hayatım sırf bu yüzden berbat geçiyor.
Kendin için yapmadığın şeyler aslında başkaları için yaptıgın seylerdır bu nedenle kendin için yapmadığın hersey baskası ıcın yaptıgın bır fedakarlıktır.
kendimiz için yapamıyorsak karşısı için bir şeyler yapıyoruz demektir
tam olarak öyle işte, kendimiz için yapamadıklarımız
Fedakarlık hak edenlere yaparım.
Yeterince fedakar oldugumu düşünüyorum
Maalesef fedakar biriyim
Fedakar değilim kerşmm kendimi düşünürüm hep
Fedakarım kendım için iyilik yapıyorum kardayım
söylersem ağlarsın
Sevdiğinin mutlu olmasını istemektir.
Ticaretin ilişki hali
değer verdiklerimiz için verdiğimiz taviz
Kişisine ve durumuna göre