s
17 güHallederiz. Zaten insanlar genelde bir şeyler istiyorlar kısa cevap olarak hallederiz dersin olur biter. Daha doğrusu hiç senden bir şey istemeyen yok ki herkes bir şey istiyor. Sanki sıraya geçmişler sana bakıyorlar dediğimiz yapsa da bizi bu işten kurtarsa ya da bize bir şeyler verse diye. Özellikle iş yerinde ofisin kapısı hiç boş kalmıyor. Hiç akılı kullanalım diyen yok sürekli akılda danışmaya gelen çok.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 17 gü
Bir gün boyunca sadece "teşekkür" kelimesiyle iletişim kurmak isterdim. Her durumu, duyguyu ve düşünceyi bu kelimeyle ifade etmeye çalışmak hem minnettarlığımı artırır hem de farklı bir farkındalık kazandırırdı. Bir sabah markette kasiyere, öğlen bir dostuma, akşam ise aileme "teşekkür" diyerek tüm iletişimimi derin bir anlamla sürdürmek isterim
11 Yorumla- 16 gü
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
- 16 gü
Bakarız😂 M. Ö bilmem kaçıncı yildan bu güne kadar erkekler bu kelimeyle hayatta kalıyor 😂
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Aynen dicektim ama her şeyi onaylamış gibi oluyor. Tek kelime bulmak biraz zor 😅
10 Yorumla- 17 gü
Seviyorum, kelimesi olurdu sanırım ya da sevdiğim.. Çoğu insan anlardı neyi sevdiğimi zaten..
11 Yorumla - Gizli Üye(30-35)17 gü
"Selam" olabilirdi. Tek kelime meramını anlatmak zor ancak bu kelime biraz daha genel diye düşündüm. Peki siz ne söylersiniz merak ettim
11 Yorumla - 16 gü
Amanın amanın, ben ölürüm o vakit :D Aboooo bende böyle bir çene varken, nasıl susayım
10 Yorumla - 15 gü
Aynen. Tonlama ile anlamını değiştirebileceğin bir kelime. Ayyynen de dalga geç. Efendim anlamında aynen? gibi gibi
10 Yorumla Bakarız zaten normalde de en çok kullandığım kelime galiba gün içi %90da hayır demek zaten şunu yapalım mı bakarız NDKSXNS
10 Yorumlau
17 güfark etmez.
12 Yorumla- 17 gü
"Fark etmez" kısa ve net🙂
- 17 gü
Evet :)
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. beni rahatsız etmeyin
10 Yorumlau
17 güSus.
10 Yorumla- 17 gü
"Anladım çözeriz"
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 474 cevap paylaştı. "Aynen" olurdu herhalde.
10 Yorumla- 17 gü
Bakarız.. Sanırım bunu seçerdim :))
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 301 cevap paylaştı. Hayır kelimesi yeterli olur sanırım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı. Belki… Olumlu olumsuz idare eder gibi…
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı. Çay..
12 Yorumla- 17 gü
Tamam 🤣
12 Yorumla- 17 gü
Akşama kadar en çok kullandığım kelimeler
Evet
Tamam
Olur
Öyle yapın
🤣😂
- 15 gü
tamaam
12 Yorumla- 15 gü
@BigBadBear yaban yok da, taniyamadim?
- 15 gü
oyle miymis 😱
Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Aynen
10 Yorumla- 15 gü
Hayır.
10 Yorumla - 16 gü
Peki olsun
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Tamamdır.
10 Yorumlam
16 güHayır
10 Yorumla'Hadi'.
10 YorumlaHayır
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Eyvallah…
10 Yorumla- 16 gü
Peki.
10 Yorumla - 17 gü
Kahve
10 Yorumla seni seviyom
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sabır
10 Yorumla- 17 gü
Para 😅
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Fark etmez jxbxjx
10 YorumlaBelki
10 YorumlaHayır yeterlı
10 Yorumla- 17 gü