Bir erkeğin hangi davranışı erkekliğine zeval getirir?
Ama dayatılan ve öğretilen Ataerkil kafasıyla düşünmeyin bu soruyu. Ben burada erkeklik ve "adamlık" kavramlarını aynı anlamda kullandım..

♂️
Bir erkeğin hangi davranışı erkekliğine zeval getirir?
Ama dayatılan ve öğretilen Ataerkil kafasıyla düşünmeyin bu soruyu. Ben burada erkeklik ve "adamlık" kavramlarını aynı anlamda kullandım..

♂️
Ailesine sahip çıkmayıp içip içip her gün bir yerde gününü gün etmek. Evde çoluğu çocuğu aç dururken başka kadınlara para yedirmek. İnsan yeter ki yanlış yapmaya görsün bir yanlışa başladı mı bunun ardı arkası kesilmiyor. İnsana bir kere laf geldi mi sonu da gelmiyor o insan sürekli artık suçluymuş gibi davranılıyor.
Bir erkekte en nefret etdiğim, adamlığını sorgulatan özellikte diye bilirim: ağzından çıkartdığı lafların sahibi olmaması, şahsen böyle birinin aldığı nefese etdiği yeminine bile güvenmem..😄 Erkek adam gücünü , adamlığını, erkekliğini falan böyle zamanlarda gösterir yaptığına , söylediğine yaptım der adam gibi.😏
Çok doğru. Bence erkek kadın fark etmez, her insanın dusunceleri ve değerleri farklıdır. Önemli olan tutarlı davranmasidir. Mesela birisi kıskanç, eşine karisiyor ama eşinin de ona karışmasına ve engeller koymasına izin vermeli. Ama birisi diyelimki özgürlüğüne düşkün, arada arkadaşları ile dışarı çıkıyor. Bu sefer de aynı ozgurlugu eşine vermeli. Tutarlılık önemli
Para için kendini satıp orada burada sapkınlık yapıp hayat erkeği olan eşine ve çocuklarına sahip çıkmaması eşini aldatması sapıklık yapması kadınlara şiddet uygulaması sürekli küfür etmesi olabilir
Cevap
12Cevap
Kadınların kadınlığına zarar getiren bir durum yokta erkeklerin mi olacak kadınlar hep kendi çıkarlarını düşünüyor
- Çok konuşmak
- Trip atmak
- Kadına aşırı ilgi göstermek
- İlişkide alıcı (dişil) taraf olmak
Özetle kadınlara yakışan hareketleri yapmak
Popo sallayıp reels çeken sevgilisi veya eşinin yanında sırıtmak.
Ay evet yaaa. Bence böyle yapan sevgilisini satılığa bile çıkarır
@birisiiste7 Ga... vatlık başlangıcı durumlar.
Ben insanda tutarliliga bakarım. Her insanın davranisi, düşüncesi, yaradılışı farklıdır. Kimisi eşine baskı yapar ama o zaman da kendisine yapılan baskıya da ses çıkarmaması lazım. Ama özgür yaşamak istiyorsa da karşıdaki kişiyi de özgür birakmali. Tutarlılık esastır ve insanlar farklıdır
Düzgün yürüyemiyorsa yaya kaldırımını işgal etmicek hjk
Erkeklerin düşünceli davranmaması zeval getirir.
Totalde soru başlığının kendisi en büyük zevali getirir 😂😂
Efemine diyeceğimiz her türlü hareket ve üslup.
Etek giymesi tayt gitmesi sütyen takması kırıtarak yürümesi
İlk buluşmada hesabı karşı tarafa ödetmek 😆
Sürekli hesabı ödemesi abla
Erkek olması yeter 😂
eşine iyi davranmaması
Bencil ve küstah olması diyebiliriz
Kadın gibi davranması Mükremin gibi vs
Sadakatsizliği ve daldan dala atlaması.
Sünnetçinin kritik bir hatası
haksızlık yapmak
Yumuşak ve topik hareketler
Ergence davranislar
Kadınını ortada bırakmak erkeklik değildir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?