- 21 gü
Sektörün içinde deneyim kazanmaya başladığım andan itibaren.
Taşlar yerli yerine oturmaya başlayınca her şey daha net görünmeye başladı.
Denemeyi bir kenara bırakıyor insan.
Kurulacak cümleyi bile önceden bilip ona vereceği cevabın ne olduğunu ondan önce söylemek kadar kolay hale getiriyor seni.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı. 21 İtalyada gemide adam ambara düştü ve tek başıma parasız , kafası gözü dağılmış adamla beraber İtalyada aniden bilmediğim bir ülkede. ama korkunç cesaretim vardı. italyanca çatpat biliyordum ama artık konuşmaya mecburdum, italyanlar ingilizceyi reddediyordu. sen benim dilimi ögren modu , fransızlarda bunu yapıyordu aslında sonrası geldi Limana inip bir acente buldum adamlara patronlarıyla konuşmak istediğimi söyledim :) Adam çıktı. Sizi acente ilan ediyorum italyanca dedim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- 21 gü
Dost bildiklerimle kötü günde sınandıgım gün tecrübeler arttı ve ders aldıkça güçlenip acemilik gitti o vakit iş başa düşüyor çünkü hayatta herşeye rağmen mücadele edip ayakta kalma için
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. Hiç bir zaman son bulmayacak. Zira insan her yaşında ayrı bir cahil ayrı bir acemi
22 Yorumla- 21 gü
Çok acemlik çektim. Bir insana hayati hatalar yapmasına ramen defalarca şans verilirmi? verdim. sonuç yine aptal ben oldum.
00 Yorumla - 21 gü
Acemelik bitmez.
Bilmediğin yaşamadığın tecrübe etmediğin her konunun acemisisindir.
Ne kadar da olgun bir erkeğim ya cevaba bak :)00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Okudukça ne kadar cahil olduğumu öğrendim diyordu bilge. Bu da onun gibi tam usta oldum diyorum bakıyorum ki ben hala çırakmışım
00 Yorumla- 19 gü
İlk nöbete başladığım zaman 😂 tek başıma 49 hasta bakmıştım sabaha parmağımı kaldıracak gücüm yoktu
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sanırım hâlâ o dönemdeyim. Bu yaşadıklarımdan akıllanamamamın başka bir sebebi olamaz.
00 Yorumla- 21 gü
Bir erkek için aşık olduğu kadından ayrılmasıyla başlıyor kadınlarda bilgim yok kadınlar yazabilir.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Her zaman Her Yaşta Olgun biri oldum
00 Yorumla- 21 gü
Yalnız olduğumun farkına vardığım zaman.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 337 cevap paylaştı. Aşık olup evelndikten sonra
00 Yorumla- 21 gü
Bence yaş aldıkça bu döngü devam edecek
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)21 gü
Henüz son bulmadı
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayat daimi bir okul
00 Yorumla- 21 gü
2015 te
00 Yorumla - 21 gü
Çoktan☺️
00 Yorumla hiçbizaman
00 YorumlaŞu an prime dönemimdeyim
00 Yorumla- 21 gü
Her zaman
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)21 gü
Bulmadı sanırım
00 Yorumla
Detaylı bilgi