Bu gerçekse eğer insanlık kalmamış. Ya enkazın altında kalan el kadar bebeğin çocuğun hamile annenin yaşlısının vs. vs. rızkınada göz dikmezsiniz. Ya nasıl insanlar var aklım almıyor. Bu kadar mı kötü olduk biz ! 😓

Bu gerçekse eğer insanlık kalmamış. Ya enkazın altında kalan el kadar bebeğin çocuğun hamile annenin yaşlısının vs. vs. rızkınada göz dikmezsiniz. Ya nasıl insanlar var aklım almıyor. Bu kadar mı kötü olduk biz ! 😓
sürekli soyulmaya göz yuman Bi toplumda neyin şaşırması bu? elbette yapılan yanlışın karşısında durmamız gerekir bizden ülke insanından şurada bile düşüncemizi yazmamizdan korkuyorlar bu ülkede düşünmek en büyük suçtur
Ya haklısın da bu zor gündede bu kadar seytanlaşilir mi ya
kanunlar çalandan yana eğer kanunlar ne zaman ezilenden yana olursa işte o gün adalet dirilir
Yemin ederim ben bu dünyanın adaletine... Allah'ta evlatlarından çoluk çocuklarından çıkarsın inşallah ya. benim içim parçalandı. Enkaz altında doğum yapan anne ölmüş ya 😓
Başka bir haber ajansında da görmüştüm yardımlar depoya sonra para toplanıp sanki alınmışcasına yardım yerlerine ortada mal yokken toplanan mallar üzerinden ciro yapıyorlarmış hoş değil eğer doğruysa.
Cevap
5Cevap
İnsanlık yoktu zaten
Bu konu farklı olabilir yollar problemli olduğu için tır sayısını azaltmak adına yapılmış olabilir giden yemek yardımlarından öyle oldu çünkü
Her söylenene inanmayın. Madem görmüşse niye video çekmemiş.
İnsanlıkta ortada, insanlıktan çıkanlarda ortada
her şey normal ya
Acizler cok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar