ilk baslarda boyle degildi ilgili ilgiye boguyordu aramak olsun yazmak olsun sanki dunyada ben yarin kaybolup gidecekmisim gibi nasil desem baya bir ilgi alaka centilmenlik dusuncelilik herseyimi benden once dusunuyordu bir sene sonra bunlari gormemeye basladim ben bir sorundan bahsettigimde sorunlari cozmek yerine benimle tartisiyordu nasil desem sanirim bende bir sekilde sogudum bu yaptiklari yuzunden cunku defalarca kez uyardim konustum ama hep ozur dileyip rahatsiz oldugum hicbir seyi degistirmedigi gibi yeni yeni futurussuzca davranislar sergiliyordu ofkeli olmayan ben onunlayken ofkeli hale geliyodu basta onunla gozumun ici guluyordu bir soz okudum bir kadin öfkeliyse orada sevgiden degerden soz edilemez siz ne dusunuyorsunuz arkadaslar? ben lovebombingemi magruz kaldim cunku adimi bile gogsune dovme yaptirmis bir erkekten bahsediyorum burada o dovmenin anlami yok bence bu davranislar olduktan sonra ve degisim meydana geldi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cinsellik yaşadınız mı Siz bununla
hayir cinsellik yasamadik. sadece birbirimizi ciplak gorduk ve sevisme. ilerisini ben istemedim. ve oda istemedi bir senedir yan yanayken bir kac kez
evlenince yapariz dedik karsilikli olarak. ama acikcasi boyle olan birinin degisimi vucudumuda hak etmedigini iliskiyi beni hicbirseyi hak etmedigini gosterir olay cinsellik degil
Bazen erkekler gerçek düşüncesini gerçek karakterini Şöyle ortaya koyar kendilerince istediklerini aldıkları düşündüğünde Yani bu nedir bazıları cinsellik yaşadığından bazıları ön sevişme yaşadığında bazıları karşıdaki kadının kendilerine Aşık olduğunun farkına vardığında ya da bir şekilde o erkeği kaybetme korkusu yaşamaya başladığında bir kadın o zaman erkekler gerçek karakterini ortaya koyarlar Ayrıca çok doğru Çok haklısın Senin bedenini hak etmeyen bir kişiyle zaten bunu yapmamen lazım İyi ki yapmamışsın
hayir zaten yapmam ben evlilik oncesi birlikte olmaya kati biriyim cok tutucu degilim ama buna katiyim. sadece sevisme oldu bir kac kez dedigin gibi aramizda bir cok sorun cikti o alttan aldi bir ara ben bir seyler duzgun gitsin diye cok fazla gereksiz yere iyi niyetli davrandim ve bu iyi niyeti bu kiz bana asik olarak algilayip her ne olursa olsun eger bir erkek sevildigi icin zaten mutlu olup oturmuyorsa duzgunce iliskide yani ilk gunki gibi davranamiyorsa orada samimiyetten soz edemeyiz ki erkek olsam beni sevdigi icin mutlu olur sevdigim kiza sorun cikarmadan onunla mutluca iliskime bakardim ama eger buyumemis bir insansa bu insan dedigin gibi bu kafalara girmis olabilir cunku iliski tek tarafli olarak basladi onun bana saygisi aski ve dusunceliligi herseyi cok iyiydi ben boyle biri olsa elbette en basinda iliskiye baslamazdim bana deger veren buraya yazdigin gibi kucuk hesaplar yaparak bunlarin sonucunda beni kaybetmeyi goze alamaz bunu ancak kaybetmeyeceginden emin oldugu aman naparsam yapiyim o burada diyen rahatlik saygisiz biri yapar yazdiklarin cok dogru
Bence evlilik öncesi birlikteliğe katı olmaya devam et katı olmalısın olmak zorundasın Yoksa hep kullanılan tarafta olursun bu düşüncede devam et Bir de şu var Dediğin gibi sen o kadar fazla iyi niyetli gösterince Bu da bunu kullanmayı tercih etmiş
bu arada onca sey yasandi kavga gurultu son gunlerde baristiktan sonra ama nasil desem bende bir umursamazlik var ben onu kaybetmeye hazir degilken ve iliski iyi gitsin bir seyler duzelsin modundayken cok asiri tepki veriyor ve duygusal olarak ona gore gucsuz gorunuyordum demekki ama acikcasi boyle bir kadin degilim hicbir kadin sonsuza dek sacma sapan davranan bir adamla yan yana kalmaz hicbiri degilse onlardan biride benim ama o o kadar alisti ki nasil desem benim öfkemden beslenmeye ben karsimdakine ofkelendikce pesinden cok tepki verdikce saydirdikca onu besledim simdi kapiyi cekti gitti ne aradim ne yazdim ne saydim ne sovdum ayrilmak istedigimi soyledim ayril dedi cekti gitti ama cok rahatim bunlari buraya yazsamda onceden onunla konusmaya calisirdim sitem ederdim boyle oldu bak sen boyle yaptin da derdim kendinden zamanla soguttu gogsunde ismim de yazsa karsimdaki kisi kocaman bir erkek yerine bir ergen belkide onu dusunmeye basladim basit bir kadin da degilim sirf bir seyler yolunda gitsin diye iliskide bir seyler icin konustum bir sure ona sanslar verdim diye boyle sacma bir hale geldi kendisi.
her yaptigindan sonra ozurler diliyor cok ciddiyim ama bu ozur. samimi degil gecistirmek icin cunku ozur diliyor ayni davranisi tekrar ediyor bir kadini telefonla arayip sonra 40 dk bekletip gelince evde tirnaklarimi kesiyordum markete ugradim anca gelebildim demesine sadece gulumsedim karsinsinda. bu en basiti ama bu yaptigini bu kez ayrilmak icin kullandim cunku ayrilmak icin o basit bu basit... bir kadin hangi sebeple ayrilabilir ki? bana gore burada bahsettigim hersey ayrilmak icin iyi bir sebep. ben kimseyi gec geldigi icin terk edecek biri degilim ama biliyor musun bir sene sonra yaptiklarindan sonra o kadar sacmaliktan sonra tirnaklarini kesicek vakti beni arayip beni bekletmesinde hicbir sorun gormemesinde kullanmak daha hosuma gitti zaten en basta ayrilmam lazimdi ama biliyor musun gulumsuyorum hala tirnaklarini beni arayip konustuktan sonra hicbir haber vermeden ben yolda saniyorken 40 dk evde oyalanip tirnak kestigini gormemden sonra hahhaha dedim icimden simdi degilse ne zaman zaten onca seyde ayrilmam lazimdi ama bu rekor yani.
Kaybetmem sanan herkes beni gulduruyor. bir kadini aman kaybetmem sanan ve boyle kafalara giren herkes. keske herkes ilk tanidigim ve tanittigi gibi kalsa cunku ben degisen biriyle elbette birlikte olmaya devam etmiyorum eger beni biri cok seviyorsa kaybedicek seyleri bile bile isteye isteye yapmicak o rahatliga asla girmicek. ben beni biri seviyor diye hayvanlasiyor muyum mesela simara bilirim ben kadinim. ama biri beni simartmayi birakip buraya getirip bunlari yazdiriyorsa bende onu varligimla simartmayi birakirim.
Yazılarınızı detaylıca okudum yani kafanızı karıştırıp kafanızı bulandırıp bir şekilde sizi Manipüle etmek gibi bir niyetim yok ama net ve özet olarak şunu söyleyeceğim böyle insanlardan bu şekilde karaktere sahip olan kişilerden uzak dur size tavsiyem bu
haklisiniz
Dediğimiz gibi en mantıklısı bu ve siz mantıklı olanı seçip devam etmek zorundasınız