11 aylık ilişkimizi bir gecede bitirdi sen gidersen sana inat başkasına giderim dedim ayrıldıktan sonra hiç bir sorun yokken ayrılmak istedi sevdiğini istediğini ama uzak kalması gerektiğini söyledi sonraki bir kaç gün bir engelledi bir engeli açtı bana ayrılık konusunu açma derken kıskanıp ayrılık konusunu açtı çok ağır şeyler söyledi önüne çıkan ilk kızla sevgili oldu ilişki yaptı ve sonra da o kızı durduk yere engelledi ve kızın ilgilenmediğini bahane etti hayatıma girenlerin adını duyunca kıskanıyor flörtlerim olup olmadığını sorguluyor ancak dün bir anda yazıp ağır konuşmaları için özür diledi iğrenç davranırken hiç sevgilisi olmamışım gibi davranmaya başladı
Ben onun ilkiyim ilk en uzun ilişkisi ilk aşık olduğu ilk öptüğü her konuda ilkiyim sizce amacı nedir o sözlerden sonra çok sinirlenip tanımadığım birine dönüştü dün de gelip yüzümü güldürmeye çalıştı ve konuştuğu başka kız varmış onu söyledi
Sizce derdi ne ben artık anlamıyorum onu yardımcı olun lütfen
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
“ilk en uzun iliskisi” nedir turkce katloldu
Djdkskfkfkdldkf
Ama öyle cidden ilk âşık olduğu benim en uzun ilişki yaşadığı ilk kız benim öyle yani
ikizler burcu mu
Kova
zor bir burc flortoz olur. dengesizlikleri basladiysa her yerden engelleyip artik seni kaybettigini gostermelisin
Yani sadece wp engeli yok o da bi engelliyo bi açıyo bende yazmıyorum zaten arada yazıyo cevap veriyorum o kadar
iste cevap verdigin icin istedigi zaman gidip gelebilecegini biliyor vermemelisin
Hağ anladııımmm vermiyecem o zaman
sen. ynları nereen biliyosun
Kız kuzeni en yakın arkadaşım sayılır o anlatıyordu herşeyi ta ki dün kendisi yazıp özür dileyene kadar
bi kere araya başkası girdiyse hiç bişi eskisi gibi olmaz. belli ki eleman arayış içinde
Değil mi bana da öyle geldi her önüne gelen kızla konuşuyor ancak bildiğim kadarıyla flörtten ileri gidemiyorumuş biri gelir biri gider diyor
bu sneinle de 11 ay mı takıldı
Aynen öyle tam tanışma yıldönümünde de ayrıldı
Ben severken böyle biri değildi
adama neler çektirdiysen dkdkd yaşayamadıklarını yaşama derdinde belli ki
Ona göre kıskançlığım sıfır diyebilirim boşluğumu doldurmaya çalışıyor gibi bir gecede bahanesi yoktu ve benim o sözlerim bahane oldu
sahiplenmiyosan kaçması normal
Ya hayır tabi ki kıskanıyordum ancak onun kıskançılığı aşırıya kaçıyordu hayatımda ki tek erkek olana kadar durmadı amacına ulaşınca da gitti
Ayrıca sahiplenmesem ilgilenmesem neden 11 ay sürsün ilişkimiz o gece istemeden yazdım kafam karışıktı falan saçmalıyor
yanlış anlamışom sorry
Bu ne biçim sevgi kovala gitsin
Ben yazmıyorum ona o yazarsa cevap veriyorum derdi ne bilmiyorum sinirinden ne yapacağını bilmiyor galiba birde boşluğumu doldurmaya çalışıyor gibi
Seni de yedekte tutmak istiyor gibi daha çok
Bana da öyle geliyor ve ben yaklaşmıyorum türlü laf oyunlarıyla hayatımda biri olup olmadığına bakıyor ben gideyim ama sen kal belki dönerim der gibi birde herşeyi benim üstüme yıkıyor sanki tüm sorumlu benmişim gibi
En doğru olanı tamamen iletişimi kesmek onun amacı seni elinde tutmak biraz gezeyim döneyim dolaşayım yine sana geleyim kafası
Bıraktım yazarsa cevap veriyorum saçma sapan şeyler yaparsa da engellerim artık sıkılıp bahane bulup gittiğini düşünüyorum ancak o herşeyi benim yaptığımı söyleyip hatasını kabul etmiyor tüm kinini nefretini bana kustu alttan aldıkça daha ileri gitti
Sen cevap veriyorsun diye yazıyor zaten senin cevap vermen bile ona umut
Cevap vermiyim yani sadece değerimi anlasın istiyorum çok sevdim çok değer verdim gitmek istedi biraz da olsa haklı olduğumu kabul etsin istiyorum günlerdir o özrü bekliyorum ne yazdım ne de başka bir şey özürden kimsenin haberi olmasın istedi
Bu durum ilişkiden çıkmış başka bir hal almış seven sevdiğine kıyamaz hiç bir şey yokken ayrılmak istemesi felan absürt birde ağır konuştu felan demişsin yeniden barışsan bile bu olay tekrar yaşanır bir kere affeti bir daha affeder kafasına girer araya soğukluk giren ilişkinin yürümesi kolay değil maalesef güven felan kalmıyor
Biliyorum ancak yine de pişman olsun istiyorum
Farzet ki pişman oldu ne olacak yani neyi değiştirir bu durum
O pişmanlığını görmek istiyorum sadece bana söylediği o lafları yesin istiyorum haksızlık yaptığını görsün istiyorum
boş ver yoluna bak o da aynı şeyi başkasından görür zaten kimsenin ahı kalmaz kimse de
Bilmiyorum sadece o pişmanlığını istiyorum günlerdir o özrü bekliyodum sonunda diledi ama sevgili olarak değil her yerden bir kız çıkması canımı acıtıyor istemeden kıskanıyorum
Olum sen nediyin
Bende bilmiyorum valla ne yaşandıysa o sadece çok pişman olup değerimi anlasın istiyorum haklı olduğumu görünce işine gelmeyince görüldü atıp gidiyor
Iyide senle işi bitmiş sevmiyor seni sen niye adama takılı kaldın ki
Sorunda burada ya işte sevdiğini ve benim onu bu hâle getirdiğimi idda ediyor bıraksaymışım en fazla 3 gün sonra döneceğini söyleyip herşeyi bana yıkıyor
Sen bırakmadın o gitti kendini vazgeçilmez sanan bir narsist daha
Aynen öyle herşeyi bana yıktı suçlu hissettirmeye çalışıyor biri gelir biri gider diyor artık bir engelliyo bir açıyor yaklaşmıyorum sadece değerimi anlasın görsün kimsenin benim gibi sevmeyeceğini bunu istiyorum ilk başta özür yeter diyodum ve özrü aldım şimdi de bunu bekliyorum
Sen ne yaparsan yap o bsiey anlamaz senle işi bitmiş çünkü
Bilmiyorum tek bildiğim kıskandığı sevdiği ve unutmak için ne yapacağını şaşırdığı
Peki