Bir ilişkide hissizleşen erkek?

Yaklaşık 2 ay kadar konuştuğum biri vardı. Gayet mesafeliydik birbirimize karşı. İkimizde çekingen biriydik bu yüzden çevremiz tarafından bazen garip karşılanıyordu iliskimiz çünkü bu süre zarfında bir buluşmamiz olmadı okulda birbirimizi görünce merhaba diyorduk öyle konusuyoduk. Ayriyetten benimle konusmak isteyen baska biri oldu ve ben olmicagini soyledim. Bu olayı da ona anlattim kötü oldu ve ne hissettiğimi sordu bişey hissetmedigimi söyledim. Bu olayın üzerinden de 2 hafta kadar bir süre geçti ve bir gece konuştuğumuzda ben ona umursamaz davrandığını söyledim ve o da haklı olduğumu ilk başlarda konuşmamızin çok iyi olduğunu sonrasında ise hissizlestiğini soyledi. Cok düşünmüş ama sebebini bulamamış. İlk adimi da ben atmistim bu arada. Bu ayrılığin sebebi olarak çevremdekiler genel olarak ya başkasını bulmuştur ya da ilişki düşünmüyodur dediler ben başka biri ihtimaline yer vermedim çünkü karakter olarak içe kapanık biriydi. O cocugu soylemem mi sorun oldu diye dusundum Sizce neden ne olabilir? Bir de pişman olur mu
Bir ilişkide hissizleşen erkek?