Hayal gücünüzü çalıştırın😄 Ben o yaşa kadar yaşarsam eğer kurabiye yemeye düşkün sürekli börek, kısır, sarma yapıp emekliliğinin tadını doya doya çıkaran tonton bir nine olurdum 😂

Hayal gücünüzü çalıştırın😄 Ben o yaşa kadar yaşarsam eğer kurabiye yemeye düşkün sürekli börek, kısır, sarma yapıp emekliliğinin tadını doya doya çıkaran tonton bir nine olurdum 😂

Şimdiden söyleyim.. dövemeli.. renkli saçları olan, dünyaynın yarısını gezmiş, çok fazla dil bilen, adrenalin aşığı, sabıkalı, duygusal, bir o kadarda acımasız, çocukları seven ve çocuk ruhlu olan, kendisini 18 lik bir çıtır gibi hiss eden yaşlı olurdum. 😅😂
😂😂MaşAllah
😅🤪
Yaş 70 iş bitmemiş derlerdi benim için. Çocuklarım, torunlarım beni görmek için pasaport almak zorunda kalırdı. Nine sen neden yerinde durmuyorsan ne zaman telefon açsam hep başka yerdesin diye serzenişlerde bulunurlardı. Bende farklı ülkelerde okudukları için beni daha iyi anladıklarını ve toplum normlarından kurtulamadıkları için düşüncelerinin üstünü örttüklerini söylerdim. Bungee jumping, kamp, dalış, dağ tırmanışı gibi türlü heyecanlı sporu yapar hayatımı daha renkli verimli bir hale getirmeye çalışırdım. Bir karavanla dünyayı gezip içinde minik bir kütüphane kuran, hayallerini ve tecrübelerini resmedip dünyayla paylaşan çılgın bi teyze olurum. Hatta olacağım da inşallah 🌱
İnşAllah 🙂🙏
70 yaşıma gelmiş olsaydım, en küçük torununu evinin yakınındaki parka gezdirmeye götüren tatlı bir dede olurdum. Sokakta park halinde arabam varsa, haftada bir çalıştırıp köye bahçeye gidip dönerdim.
Cevap
18Cevap
o kadar yaşamam.
Deme böyle Allah korusun
Teşekkürler
Ricalar
Huysuz bir adam olurdum kesin 😂
Evde kala kala herşeye karışır olurdum.
Kıyamam ya😂
Sürekli hikâyeler anlatan ve köşesinde oturan bir dede olurum.
🙂Ne güzel
😊😊
0 onları yersen 70 yaşına kadar yaşamazsın zannetmiyorum yaşayacağını
😄
Çekilmez aksi lanet geçimsiz suratsız altıma sıçan aksıran evin halısına tükmük atan biri olurdum
😄
Dürüstlük için teşekkürler
Hiçbir şeye karışmayan etrafındakilere ihtiyaç duymadan yaşamaya çalışan ev ve park arasında gidip gelerek ölmeyi bekleyen bir dede olurum
Sessiz, sakin, insanlardan kaçan biri olurdum sanırım
Sürekli insanlara elinden gelen son güce kadar destek olmak isterdim.
Huysuz bişey olurum ben
Şimdiki halimin 42 yaş sonraki hali olurdu
😄
70 e kadar yaşar mıyım acaba🤔
O kadar kalmam umarım yaa. Çok uzun bir ömür.
Huysuz ihtiyar olurdum
Gençlere laf sokan gudubet bişey 😂
Bilemiyorum hele o zaman gelsin de yazarım 🤣
Cok huysuz olurdum herhalde q
Gloss sürerdim yine ben
Eğlenceli bi dede olurdum
Tatlı şirin biri olurdum kesin
Huysuz, aksi, alıngan biri olurdum bence 😂
@maxfriend huysuz veya aksi biri değilim. Kavga ettiklerimin alayı cahil oludugu için kavga etmişimdir. Durup dururken kimseyle tartişmam
@maxfriend bence benimle muhatap olma. Belli çünkü sürekli yeni hesap açıp gelip sorularımda aynı şeyleri tekrarlayan takintililardan birisin
Engelliyorum
Baya kırışırdım şimdiden çöktüm
Tabutunda eşine sarılmış uyumus olurdu
Mini mini minnak bir yaşlı olurdum 🧚🏻♀️
Tonton
Tatlıııı
Bir başıma bir döşekte ölmeyi bekliyor olurdum
Güzel
Huysuz 😐
70 den topraksın
Bilemedim 🤔
Huysuz 😂😂😂