Gizli Üye(30-35)+1 yılTurkler sayilarla bu kadar ugrasmasa nicelige degil nitelige baksalar gercekten daha cok mutlu olacaklar. Her yerde bir sayi takintisi var bu milletin. Cinsellikte sayiya takiyor. Sevgili yapiyor onun sayisini onemli buluyor. Evlenecek yasi kafaya takiyor. Meslek ediniyor maaş konusunda yine sayiya takiyor kafayi.
Surekli sayi sayi sayi. Yabancilar belki de sayiya bu kadar takilmadigi icin mutludur. Nicelige bakip niteligi kaybetmedikleri icin hayati gercekten yasayabiliyorlar galiba. Turkler niteligi onemsemedigi surece mutsuzluk olacak, hep kendilerini hem baskasini mutsuz edecekler.
Bu yas meselesi de ozellikle evlilikte nasiptir. Kadinlar icin soyluyorum ozellikle. Cunku erkekler bircok konuda kadınları baskiliyor fazlasiyla. Size bir tanidigimdan, akrabam olan bir hanimefendiden bahsedeyim.
Kendisi ankaranin iyi universitelerinden birinden dis hekimligi fakultesi mezunu. Doktorasini yapmis biri. Yillardir kendi kliniginde meslegini yapmakta.
27 yasinda bir evlilik yaptı. 1 sene evli kaldi ve o evliligi imtihan oldu ona. Mutsuz oldu, adam narsist çıktı. Kadin neseli, pozitif biriyken mutsuz, hayattan keyif almayan birine dönüştü. En sonu da 1 yil sonra boşandı cocuk yokken.
Simdilerde 36 yasinda. 37 ye de bir sey kalmadi. Tekrar evlendi gectigimiz yaz. Nisanini da yapti, düğününu de yapti. Tekrar gelinlikte giydi. Esi gördüğümüz kadariyla beyefendi biri. 5-6 ay oldu ve kendisini mutlu, huzurlu goruyoruz. Allah nasip ederse anne de olacak.
Yorumlarda yok yumurtalar omlet olacak vs diyen zeki arkadaslar var. Allah nasip etmezse hicbir sey olmaz arkadaslar. Kari koca genc olup, hicbir saglik sorunu olmasa da cocugu olmayan insanlar var.
22-23 yasinda hicbir problemi olmayan ama hamile kalamayanlar var. Imtihanin nereden gelecegini bilemezsiniz. Bu esiniz olur, cocugunuzun olmamasi olur ya da baska bir sey olur. O kadar korunmaya ragmen, hem hap hem kondom cift korumayla falan korunan, bebek istemese bile hamile kalan kadinlar var. Sizin isteyip istememenizle olmuyor yani hicbir iş.
Genc yaşta hamile kalir dediginiz kadinlar hamile kalamaz nasip olmaz, ama omlet olmus diye igrenc tabirlerde bulundugunuz 35-40 yasindaki kadinlar dogal surecte hamile kalip saglikli evlatlar dogurabilir.
Evet doktorlar uyarir, yasini ilerletme diyebilir kadinlara. burada bir sorun yok ama ne doktorlar var iyilesemezsin sen diyen ama Allah sifa verdigi zaman iyilesen. Ne doktorlar var sen hamile kalamazsin deyip hamile kalan. Buyuk konusmamak lazim yani. burada mesele yaş ya da sayi degil. Nasip kismet, takdiri ilahi.
Gec kaldim, evde kaldim da dememek lazim. Nasibin ne zaman gelecegi belli olmaz. Yaşa başa da bu kadar takilmayin hemcinslerim. Tabi dogru aday varsa evlilige de cocuga da gec kalmayin ama yoksa da gec kalmadiniz. Yasinizda gec degil. Mevlam eylerse guzel eyler. En dogru zamanda elbet verir. Zamani, sayiyi topluma, erkeklerin igrenc zihniyetine degil bizi yaradana birakmak en dogrusu.
Elalemi dinlersek nefes alamayiz. Ozellikle turkiye gibi bir toplumda kadinlarin degersiz, ikinci konumda oldugu, erkeklerin kadinlar hakkinda milyon tane igrenc dusunclerinin oldugunu bir toplumda gercekten zamani, nasibini yaradana birakmak fazlasiyla onemli. Bu beni rahatlatan bir sey.
Siz onu bunu dinlerseniz, özllikle turk milletini dinlerseniz kafayi yersiniz, psikiyatristlik bile olabilirsiniz Yanlis, acele kararlar alırsınız. Ozellikle turk erkeklerinin dusuncelerine kulagi kapamak gerek diye dusunuyorum. Herkesin zamani, yasi kendine özgü. Kimse gec kalmadi, kimse yasli da degil. Her sey olmasi gereken duzen icinde yürüyor.
Kadini yaşi dolayisiyla eleyen o zeka seviyesi yuksek erkeklerin imtihani da nereden olur bilemezsiniz. O 35 yasinda diye begenmedigi kadin kendisi icin belki cennet olacakken yastan dolayi baska genc bir kadina gider ama o kadin ona belki de cehennem olur. Bilemezsiniz.
26 Yorumla
Soran+1 yıl🥹🥹
- +1 yıl
Neden bu emoji?
- +1 yıl
Biraz anladım sebebini ama , sen anlatırsan daha iyi netleşecek bende.
- +1 yıl
Kusura bakmayın yanlış yere yazmışım
- +1 yıl
Herseyde bir hayır vardır, bir yanlışlık sebebiyle, yazınızı okudum , gerçekten çok anlamlı yerinde ve dolu ders alınabilecek bir yazı olmuş, bilginize , düşünce dünyanıza , benliginizin her bedenine , emeğinize ellerinize sağlık sıhhat afiyet huzur ve başarı Nasib olsun ömür boyu. 🌹🌹🌹
- +1 yıl
Sondan iki ve üçüncü paragraflarin önemli kısımlarına katılmıyorum. İçinde özellikle genelleme var. Anladığım kadarıyla, Müslümansınız veya ahiret inancı olan bir dine mensupsunuz. Lakin Türk olmama ihtimalinizden sebep soruyorum. Hangi millettensiniz?
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl50 55 bile yaşlı kategorisinde değil. Diyen kişi 35 e geldiğinde kendini hala 20 yaşında gibi hissedecek bundan haberi yok. Birde kadınsa eğer bu yaşın sahibi genç bir enerji ile eğlenirsin birlikte, bazen çılgınlıklar yaparsın, bazen içindeki kız çocuğunun yaramazlıklarıyla gülersin, bazen yetişkin ama tazecik olgunluğunu güzel penceresinden bakabilirsin hayata. Huzur bulursun. Aşama aşama zaman içinde yüzünün güzelliği ve vücudunun endâmı , etkileyici şekilde tam anlamıyla yerini bulmuştur. Sarıyorsa mutlu , sariyorsan sevgi dolu , bir olabildiysen mutluluğu ve mutluluğa dair herseyi bulutların üzerinde yaşayabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yıl🥹🥹
- +1 yıl
Neden bu emoji? Biraz anladım sebebini ama , sen anlatırsan daha iyi netleşecek.
kadınlar için öyle kesinlikle katılıyorum. bana göre bir kadın 27-28 den sonra çöküyor yani yumurtalar omlet oluyor , zaten onlar kendilerini biliyorlar ama bir motivasyonla; "hayır o beni kıskandığı için dedi ","hayır o kör" gibi şeyler uyduruyorlar. burada demek istediğim sadece yüz ve fizik için değil zihinsel olarakta duygusal olarakta... maalesef, üzgünüm hanımlar, sizin çıtırlığınız 23-24 ama bir erkek yaşlansa bile sönmez halen alev alevdir gereken takv, yelerle ( spor , bakım ) zımba gibi olurlar
05 Yorumla
Soran+1 yılHe he
Soran+1 yılBazi erkekler daha cokuyor 😀
- +1 yıl
Daha 18 yaşında olup da kaç tane 30 üstü kadın gördün sen ablam? Ve erkeklerin yaşlansa bile her daim bomba olduğunu kim söyledi sana?
Kadınların en değerli yaşları 20 30 arasıdır bu doğru. Erkeklerin de 30 40 arasıdır ama eğer fiziksei mental ve sosyoekonomik açıdan kendini inşa etmişsen bu geçerli. Eğer bunu yapmışlarsa 20lerindeki kadınlarla olabilirler. Yoksa 30 yaşından sonra saçı başı dökülmüş patates olmuş düzgün statü sahibi olamamış çükü kalkmayan erkekler 30 yaş üstü kadınlardan da beter bir
haldeler ki çoğu 30luk kadına bile muhtaçlar. Daha kötüsü erkeklerin %80i böyle zaten. Eheheheh
Redpill öğretisi de erkekleri bu konuda uyarmak için var zaten. 30 yaş üstü kadınlara gelirsek onlar da eğer iffet güzellik bakım anaçlık gibi feminen özellilkerini kaybetmedikleri sürece 35 40 üstü kaliteli erkeklerin gözdesi olmaya devam ediyorlar. Çünkü erkeğin yaşı büyüdükçe gözüne güzel gelen kadın yaşı da büyür. 40 yaşındaki bir adama göre 33 yaşındaki kadın genç görünüyor iken sana 23lük kız bile abla gelir ehehehehe - +1 yıl
Insan olgunlaştıkca güzelleşir bi kere. Sen mesela 18 yasinda bebesin sağlıklı dusunemiyorsun hamsın kim seni napsin mesela :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yaşlı değil tabi ki de güzel bir yaş
23 Yorumla
Soran+1 yıl40 ve 50 yasli diyen var
- +1 yıl
50 üstü yaşlı denebilir. 35 çekici yaştır
Soran+1 yıl55 olabilir
+1 yılKabalık etmişler.. Yaş dediğimiz şey kimlikte yazan bir sayıdan ibaret işin manevi yönünü saymazsak.. Kişinin kendine bakması, fiziki dezanfarmosyonu, kendisini stresten uzak tutması, evlilik, cocuk yapması, vesaire birsürü etken var yaşlanmayı etkileyen.
35 inde ama Bekar ve hıc evlenmemıs ne kadınlar var 20 lik kızlara taş çıkartırlar.15 Yorumla
Soran+1 yılGuzelligin yasla alakasi yoki
Her 20 lik guzel degildir
Her 35 lik cirkin degildir- +1 yıl
Demek istedıgımı anladıgına tam emın degılım. Misal bak sana sunu soyleyım iki tane kadın dusun biri 25 yasında digerı 35 .. Dıyelım 35 yasındaki bekar otekı ıse evlenmıs ve yenı cocuk dogurmus... o kadının hamılelık sonrası fazla kıloları, hamılelık stresınden yasadıgı seylerın yüze vurumu vesaire onu hatlı yıpranmış gosterecektır.
Oysa digerı oyle mı? Yanı bu en basıtınden bır ornek.
Yaşla alakası yok derken bunu belırttım ben.
Soran+1 yılAnliyorum
- +1 yıl
Zamanında bence yazmıstım.. Okumak ıstersen.
"Türk Kadınları 40'ından Sonra Çöker" Lafını Bize İtinayla Geri Yediren Şarap Misali Ünlüler ↗
Soran+1 yılPeki tsk ederkm
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBakış açısı aslında mesela bana göre değil ama bir arkadaşa göre 35 yaşında bir kadın ha öldü ha ölecek kadar yaşlıdır..
11 Yorumla
Soran+1 yılDaha neler
- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
u +1 yıl35 yaşa yaşlı demek için eğitimsiz olmak lazım.
23 Yorumla
Soran+1 yıl40
Ve
50
Hangi sinifa giriyor- +1 yıl
40 yaşlı değil bence. 50 orta yaş diyebiliriz.
Soran+1 yılEvet
+1 yılOrta yaş grubu yaşlı sayılmaz ama kadınlar 30 da ölsün istiyor herkes 😅
21 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu diyen süzme ergendir. 35 en dinamik yaş. Burada da 35 için amca teyze diyenler vardı, çok da dikkate alma yani Gül geç😅🤣
23 Yorumla
Soran+1 yılYo 48 felan sanki
35 ,40 yasli dedi
😀
Cevap sahibi+1 yılCevabı verdim süzmeye. İletirsin🤣 45 sonrası başlıyor evet ama 35 asla değil
Soran+1 yıl50 diyelim 50 sonrasi 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılInsanlar burada cok bos konusuyor. Birini bozmak icin dayi teyze diyolar 20 yasinda veletler. 27 yasinda birine teyze diyen biri gordum 30 yasina dayi diyen.
35 yas olgun bi yas ama yasli degil40 Yorumla
+1 yıl35 yaş için yaşlı diyenler, göz açıp kapayana değin o yaşa geldiklerinde fosil olduklarını düşünebilirler herhalde: d ergen çekilmiyor, eğitimsiz ergen hiç çekilmiyor
23 Yorumla
Soran+1 yılAynen kendileride olgunlasacak
- +1 yıl
Öyle. Hayat kısa, bazı anlamsız konularda çok diretiyoruz
Soran+1 yılEvet farkindayim
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 yasinda biri icin yasli, 50 yaeinda biri icin genc.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılevlenmedigin icin mi dedi nerden cikti
20 yaşında cenaze olanlar var. Sayı değil önemli olan.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl35 genç ne yaşlısı en olgun en güzel yaşlar onu söyleyen halt etmiş
20 Yorumla
+1 yıl38 yaşındayım ama kendimi yaşlı hissetmiyorum. Minyon yüz tipim olduğundan genç gösteriyorum
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kadının en güzel yaşları 30-50 arasıdır. Bu 75 e kadar uzar
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır 35 45 yaş arası geç genç yaş dönemi olarak adlandırıyor artık literatürüde
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. İnsan kendini yaşlı hissedince yaşlanır. Kişiye göre değişen bir olaydır
Kimi 20 sinde yaşlanır kimi 40 ında yeni yetmedir
Onun ruhu ölü doğmuş olumsuz kişi, kim sölediyse
11 Yorumla
+1 yılYoo külliyen boş
Yaşlılık insanın ruhuna bağlı bedenine değil10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl35 yaşlı değil insanın en güzel yaş kim diyor sende ona hoşt de
12 Yorumla- +1 yıl
Bunu diyenin 35 yaşında olması çok objektif bir bakış açısı değil 😂
- +1 yıl
@Justevendetta
Acabaa
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabi ki ne alaka o yaşlar hayatın zirve dönemleridir
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl45 e kadar yaşlı görmüyorum insanın bünyesi genç olabilir. Yaş bazen sayıda kalıyor :)
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bazıları 30 unda çöker bazıları 45 inde bile iyi durumdadır bakımına bağlı
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
u +1 yılBen 22-23 gösteriyorum ama görüntü ilgili ben çok gördüm genç yaşta 40 gösteren genler ve kendine bakmak yaşlı olur mu 35 diyen yanılmış
10 Yorumla O sırada 20 yaşın bile çok yaşlı olduğunu düşünen ben... 😶
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙂🙂
+1 yılBana yaşlı geliyo fosillesmeye yüz tutmuş kadın kurusu😂
01 Yorumla
Soran+1 yılSende cok kucuk degilsin 3o ta az degil
Hani 18 degilsin 😀
- Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir. 20lik çocuklar için yaşlıdır. 40 yaşında olgun erkekler için normal bir yaştır.
00 Yorumla türkiye şartlarında evet ama ajda pekkan gibi isen iş değişir.
05 Yorumla
Soran+1 yıl😀estetik spor ozaman
Soran+1 yılTamamda sen kendin 35 gelmisin
Soran+1 yılAcaba onlar Seni istermi
+1 yılErkek için 35 yaşlı sayılmaz. Olgunluk yolunda ilerlemektedir.
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek kadin farklimi
Aile & Toplum konusunda 874 cevap paylaştı. Hayatin en guz. yasi bence sen senin kiymetini bilemen bak bi bayana yasli demek zaten terbiyesizlik
10 YorumlaNe yaşlısı saçmalamasınlar😀
21 Yorumla
Soran+1 yıl😀
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu ayın 14 ünde 36 olucaz nacak olek mi birileri tatmin olsun diye..!
00 YorumlaO yaş tam olarak hayattan zevk alınabilecek en ideal yaş bence.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik potansiyeli için yaşlı, fakat genel olarak yaşlı diyemem
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl35 tam zamanıdır bi kadın için. 30-40 ın tam göbeği
00 Yorumla
+1 yılKarşı taraf 23 yaşında ise olmaz ama uygun bir dille hayır diyebilir di
00 Yorumla
+1 yılOlgunlaşmamış meyve de meyvedir de millet olgunlaşmış ister hep
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye de yaşlı
Avrupa da orta yaş
Doğu Asya da gençtir.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaşlı değil sadece olgun bir yaş.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
İyidir iyiii yaşlı diyen kaç yaşında
15 Yorumla
Soran+1 yılBana degil
Soran+1 yıl50 vardir belkide
35 40 yasli diyor
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSanirim
Yaşlı sayılmaz ama genç de sayılmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman ne takmışsın ama 35 40 yaşlı değil bunu sende biliyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendi kaç yaşında
16 Yorumla
Soran+1 yılOda buyuk
- +1 yıl
Ne zannediyor 20'lik çıtır peşinde koşacak filan mı?
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yılBunu diyen kadin
- +1 yıl
O zaman deseydin teyzeeee yaşlı sensin pörsümüşsün sarkmışsın diye.
Soran+1 yıl😄😄bana demedi ztn
35 yas ve 40 yasina diyor
Kendide 50 gozukuyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen duygusal bırı mısın?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz nedenki
Cevap sahibi+1 yılmerak etım burcun ne
Gizli Üye(18-24)+1 yıl35 yolun yarısıdır ; ))
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonrası için artık yavaş yavaş yaşlılık başlıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılOlgunluk diyelim
Cevap sahibi+1 yılEvet en doğru kelime
Soran+1 yılSonucta kisiden kisiye degisiyor
Etrafimda 48 yasinda bi kadin var
40 gibi gozukuyor
Moruk gozukenlerde var o yasta
Cevap sahibi+1 yılMoruk hoş değil. Yaşlı gözüken diyelim. İnsanlar ellerinde olmayan nedenlerden de çökmüş gözükebiliyor.
Soran+1 yılSinirlendirdiler ne yapiyim 😀
Cevap sahibi+1 yıl☺️
Cevap sahibi+1 yılUyma sen onlara
Yaşlı değil, olgun yetişkin ama genç
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence en güzel yaşlar
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. Alakası yok iyi boş yapmış.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn guxel yas bence ayniyiz
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. yani değil ama ne için yaşlımı
10 YorumlaYoo ne alaka
27 Yorumla
Soran+1 yılBide 40 yasli diyen var bide 50
Soran+1 yılBazi insanlar erken cokuyor
Ama bu kisinin kendisiyle alakali
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılO dogru
- Aile & Toplum konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılGencim güzelim hepinizi üzerim
10 Yorumla
+1 yılBence değil ne genç olgunlaşmak başka yaşlanmak baska
00 YorumlaOrta yas yasli ama gene
11 Yorumla
Soran+1 yılSeninde bi kac senen kalmis ozamN
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır alakası bile yok.
20 Yorumla
+1 yılEvet yaşlı olursun 18lik kızlarla baş edemezsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılHer 18 lik guzel degilki
- +1 yıl
Güzel olanlar için söylemek istedim ama genel erkek algısı daha az erkek eli değmiş kızlara ilgiyi yüklüyor yaşı bir kadının ne kadar geşmişse o erkeğin kadına bakışı çirkinleşiyor iğreniyorlar isterse kadın bakire olsun cidden böyle bakıyorlar
+1 yılEvet yaslılığın genclik yaşı
02 Yorumla
Soran+1 yılOzaman sende az kaldin o yasa gecmek icin
- +1 yıl
Evet
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl18 yasinda biri oda ondan
05 Yorumla
Soran+1 yıl50 gorunuyordu kadin
- +1 yıl
Ozman snaa yaşlı demesine neden takildin
Soran+1 yılBana demedi genel konustu
- +1 yıl
Sen genel
- +1 yıl
İçinde yomusuj
+1 yılVücuduna yüzüne bağlı
02 Yorumla
Soran+1 yıl🧐🧐
- +1 yıl
Realist düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yıl17 yaşında çocuğa sorarsan tabi yaşlı der.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen mi 35 yaşındasın
114 Yorumla
Soran+1 yılGenelini sordum
Cevap sahibi+1 yılAma ne mana da soruyorsun neye göre yaşlı mı genç mi
Soran+1 yıl30 iyise
35 nasil yasli derler
O anlamadim
Arada 5 yas oynuyor
Cevap sahibi+1 yılYav neye göre soruyorsun 35 yaşını ne amacla
Soran+1 yıl😂🤣😂🤣😂
Cevap sahibi+1 yılSen yaşlısın ama o belli 😬
Soran+1 yılNe alaka 😀
Soran+1 yılBence sende yaslisin ,30 olmusun 😄😀
Soran+1 yılOlgun olmak baska yasli olmak baska
Cevap sahibi+1 yılHahaha ben hala gencim sen yaşlısın 35 yolun yarısı
Cevap sahibi+1 yılOlgunluk yaşla olmuyor ama
Soran+1 yılŞu an bos yapiyorsun
😀Eminim senden genc gorunuyorum
Sen cokmusundur
Cevap sahibi+1 yılHahaha bakalım gel
Cevap sahibi+1 yılBu arada 35 olan senmişsin işte :))
+1 yılNasıl göründüğün önemli. Yaş alakasız artık
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne