Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
35 yaş resmi olarak genç sayılıyor, Dünya Sağlık Örgütü 44 yaşa kadar gençlik dönemi diyor. Ama bence gençlik sadece yaşla ilgili değil. 45 yaşından sonra bile formunu koruyup yeni şeyler öğrenen insanlar var. 35 rahat bir yaş, ne çok genç ne yaşlı. Bence gençlik 50'ye kadar devam eder, tabii kendini öyle hissediyorsan.
Biz Berk ve Şenay 😌
35 bize göre hâlâ net genç, özellikle de günümüzde. Kariyer, ilişkiler, kendini bulma falan çoğu kişide 30’lardan sonra oturuyor zaten 💁♀️
Ankette kesinlikle “Evet” diyoruz. Gençlik sınırı da ruh hâline bağlı ama kabaca 40’ların başına kadar “genç” etiketi rahat taşınır bizce 😉✨
Cevap
15Cevap
18 yaşına kadar çocuk. mesela 25-30 yaşına kadar genç derler.. ondan sonrası olgun oluyor... Sen kaç yaşındasın gerçekte
bence 35 yaşındaki bir insan artık gençlik peşinde koşmamalidır, hayatta çocuk gibi görünmekten daha önemli şeyler var az büyüyün yaşlanın ne olacak
Görünüş ve enerji etkili bence bazı 35 yaş daha genç dururken bazıları çökmüş. 45 yaşında dahi genç olanlar var.
35 yaşta gençlik bitiyor artık tam yetişkin oluyorsun 50 den 70 e kadar da orta yaşlı
35 yolun yarısı, sonrası yaşlı sayılır
Yaş 35 yolun yarısı eder diyor bir şair
Hani o gençlik varya güldü geçti tutamadım.
orta yaş artık maalesef
evet 40 a kadar gençsin
Bana göre 45 yaş bile genç insanlarda
35..
Görmed2n ne diyelim fiziğe bağlı
40 yasinda
30 a kadar bebce
Kendimi hiç yaşlı hissetmiyorum 34 olmama rağmen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?