AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
temizlik tamam da her şeyin yerini değiştirince illet oluyorum
Ya hiç bir iş yapmıcak oturcak demem, perde asmak hafiften ortalığı toplayabilir.
Ama bir erkeği toz alırken paspas yaparken düşünemiyorum
Çekici diyorum en azindan bana yardimi dokunmuş olur severim ben onu :D
Hanımına yardım eden adam kılıbık değil,
kalbi ılık bir adamdır..
bana karışmasında istediğini yapalir. evin dört bir yanından çorap toplatan erkekten iyidir herhalde
Ev işlerine yardımcı olan erkekler iyidir. Tadından yenmez
eller ne derse desin. sen doğru yoldasın. hayatı paylaşmalıyız her zaman.
Bence çekicidir. Hiç olmazsa daha çabuk sürede biter işler.:d Yani karı koca yaparsa o açıdan
Yazin biz sevgilimle baraber yapmıştik yerleri supurup toz almisti. Cok hosuma gitmisti bence cekici ama oyle he zamnda olmuycak 😃
cok cekicidir. opulesidir. fakat her zaman yapmasin tadi damagimda kalsin. ayda bir temizlese yeter.
Ikisi de degil ama bende temizligi seven biriyim mumkunse esim sevgilim erkek arkadasim her neyse birlikte yasayacagimiz eve ozen gostermesi beni mutlu eder
Temizlikde yaparım yemekde yaparım ütüde yaparım. Çünki ben yalnız yaşayan bir adamım.
Evlendigim kizla ortak birseyler yapmak mukemmel bir fikir bence. cok keyif alarak yapicagim bir istir temizlik. odami ve arabamida genelde temizlerim :)
Beraber yaptığımız surette olabilir. ya da hastalandığımda
sevimli. ama bir yere kadar. e gidip de dış pencereleri elinde bezle silmesin :D
Bence hiçbirisi... yani bütün yükü kadına Yüklemek iyi değil bence hersey ortak yapilmali... eski sevgilim mesela üni hayatında ayrı evde kaldığı için temizlik vs yaparmis sonuçta bir sorumluluk yani
İş hayatı ortaksa olabilirde dısında bir taraf calısıp gelip iş yapması zor
Hoşuma gider sorumluluk sahibi olduğunu gösterir adam olmanın bir maddeside bu bence.
çekcidir tabii :) öyle birini bulsam basarım nikahı
yani sadece eşine yardım edebileceğini düşündürür bana.
Kıçını yayıp başkasından bekleyen erkekten on yüz bin milyon kat daha çekicidir.
İyidir iyidir çok takıntılı derecede titiz olmadığı sürece iyidir hoştur :)
Cok cekicidir erkek arkadasim la yaptik ne desen yapiyolar :):)
Surekli yapmiyorsa ve arada bir beni dusundugu icinse tabiki cekici!!
PEYGAMBER EFENDIMIZ (s. a. v) her zaman hanimina sorarmis yardima ihtiyacin var mi diye ❤️❤️
Olması gereken bir şey zaten. Neden itici veya çekici olsun?
yemekte yapiyor bulasikta yikiyor hatta camasir falan ouuvv dur l*n ben ceyizde yapiyim anasini satim. d
Kılıbık ve itici derler ama kadın için çok güzel duygudur. Hanımına yardım eden bir eş :) hep hayalimdeki eştir
her şeyı de kızlara malzeme olarak sunmayın gözüne gircem diye bu kadar basıt düşünmeyn yaratıcı olun..
Merak ettim sadece
tm dostum
Saygi duyarm. Kadinin yapadgni yapar ya da tele basinadr yapar. Ama gidip karısı sapa saglamken bulaşık yikayip utu yapmasn. herkes gorevini bilsin bence.
Oo, temiz titiz insanları severim (her ne kadar öyle olmasam da) hoşuma gider yani.
hayat müşterektir temizlik imamdan gelir artık onuda yapalım
az önce wc ve banyoyu temizledim egolarımdan arındım stres attım
bir de yemek yapıyorsa tek taşımı alır istemeye giderim
Temizlikde yaparım yemekde yaparım ütüde yaparım. Çünki ben yalnız yaşayan bir adamım.
Ne zaman geleceksin istemeye.
Ahaha anangilee söyle en kısa zamanda sizdeyim ikinizi kuma alcam ama iyi geçinin kahvemi şekerli ve damla sakızlı isterim bilginize..
Anne veya esinin yukunu azaltir ara ara olmak sartiyla guzel bnce
kızlar aracılığı ile bakarsan çekici erkek aracılığına bakarsan iticidir.
Cekicide degil iticide normal olmasi gereken oldugu icin :)
temizlik yapmak kötü birşey değildir herkes yapmalı ayrıca erkek yaparsa daha çekici olur. :)
Sonuçta hayat müşterek, yaptığı temizlik içinde teşşeküre şayandır. Sağolsun. :)
kusuru açılsın rekor kırar ilk kayıt benim kocam :)
ititici gelir ayrılırm erkeğin görevi belli kadının görevi belli
Temiz duzenli insandir ne guzel her eve lazimm :)) oyle esim olmasini isterim :)
abi tamam yardım etmesi iyi bişey güzel hoşda temizlik etmesi bence acayip itici ve saçma bir durum evde temizlik tamamiyle kadına ayit olmalı hani mutfağa filan geçse evet çekici ama temizlik yapması fazlasıyla itici bence
her seyın abartılısı zarardır dozunda oldugu surece kadın erkek esıtlıgını her konuda desteklıyorum
Bana kalırsa itici veya çekici bir şey değil temizlik yapması.
iş yaparken köşeye sıkıştırılıp mıncıklanası erkek çekici
Oda insan sonuçta yapabilir yani , yapan erkekte bana göre çekicidir.
İticidir. Ben yaparım bozmasın düzenimi.. Dellendirmesin beni.:)
öyle tatliş bişey var mı yaa :) var yemek yapan erkek :)
temizlik yapmak güzel bir alışkanlık, ama evde kız varsa eğer abartmamak gerek... :)
Ben otururken o temizlik yaparsa itici gelir ama beraber yaparsak çok çok mükemmel olur. (Hamile bayanların veya hasta bayanların eşleri hariç )
Itici veya çekici değildir. temizlik yapıyorsa kirlilikten hoslanmiyordur rahat edemiyordur ihtiyaç gibi bişey
Anketteki 110 kiz dirty talking ile dirty men'i birbirine karistirmis
Ben bir gün mutfakta bulasik yikiyordum bizim komşu içeri girince beni gördü kendinden utandı
Cokostur sevilesidir yardimseverdir yani cekicidiir
Hadi hergün 9. kattaki camları siiill çekici erkek seni uçan erkeklerde çok çekicidirrr unutma
Erkek kendi işini yapsın kadın kendi işini şimdi kadın araba tamirciliği yaparsa olmaz dimi :)
Itici tabikide oturun oturduğu yerde elinin hamuruyla ne kadın işine karışıyor canım
kocamın kulagından tutar gösterirdim bak kimler var diye
Birde yemek yapmasını biliyorsa yemede yanında yat.
Bana itici gelir ama sevgilisine annesine eşine vs. Yardım ediyorsa bu çekici