Varsın ama yoksun gibi...

Kalabalıklar içindeki yalnızlara selam olsun. 🫡

Varsın ama yoksun gibi...

Kalabalıklar içindeki yalnızlara selam olsun. 🫡
Hayır hissetmedim.. Çünkü benim dünyalara bedel iki meleğim var.. Asıl onların yokluğu benim hiç olmam demektir.. Meleklerimden başkası yalan..
Amin inşallah teşekkür ederim.. 😊
O tek taraflı olmaz çogu zaman birileri sana o duyguyu aşılar hissettirir bence çünkü ruhunu okşayan yoktur robot gibi git gel iş güç sorumluluk aşılanmıştır kimse sende nasılsın iyi misin demezse olur gerçek anlamda çünkü bilirler ki o aglamaz, yorulmaz, tükenmez, hep güler, güldürür her işe koşar işte bu maskenin arkası koca bir hiç ve yanlızlık benim gözümde
O yüzden hep varım 🙏✨😌☺
Sende öyle iyi ki 🥰🙏
Sartre'a göre hiçlik, insanın özgürlük ve seçim yapabilme kapasitesinin temelidir; çünkü insanlar, "hiçlik" sayesinde kendilerini var olan şeylerden ayırabilir ve anlam yaratabilir. Hiç olmadan var olamazsın.
Hissettim çünkü dünya böyle bir yer knk
Cevap
19Cevap
Hiçim zaten ve bunun bilincindeyim.
"Hiç" lik ölümü düşününce hissettiğim durum ama öyle hissettiren biri olmadı veya kendimi öyle görmedim. Kimse hiç değil. Hiç gören kendini, keşfedilmemişlerini henüz fark etmemiştir☺️
Olabilir 😊
☺️☺️
😊😊
İnsanlar çok fazla anlam yüklüyor kendisine, bir hiç olduğunu kavrayabilecek kalitede çok az insan tanıdım. Ve bir kısım diğer tarafı aşağılarken, diğer tarafta onları karalıyor durmadan, hepsinin kendi özellikleri ile övündüğü bir masada.
Evet, özellikle bugünlerde ölümü düşündüğümde her şeyin ne kadar geçici ve anlamsız olduğunu fark ediyorum. İnsan hayatta ne kadar çabalasa da sonunda toprağa karışıyor. Bu düşünce, hayatın değerini sorgulatıyor. Hırslarımız, kavgalarımız, tutkularımız aslında bir hiçten ibaret. Gerçek olan ise ahiret ve geride bıraktığımız güzel izler.
Kendimizi ciddiye almadığımız zamanlarda çokça içine düşülen bir durumdur. ‘Hayat bensiz de çok güzel dönüyor.’ Cümlesiyle hayat anlamsızlıkta anlam buluyor. O cümlenin üzerinde geziniyorum bende. Ara ara hiçliğe düşüyor, kimi zamanda bir anlamda vücut buluyorum.
Evet bir sınavdayız ve şunu farkettim rüyalarımda hep kuzenlerimi gördüm sanki birine şey demek istiyorum onu tebrik etmek istiyorum çok garip ama gerçekten de hep onlarla alakalı birşeyler duyduk gördüklerimizle
Teşekkürler inşallah
Hem varım hem yokum bir varım bir yokum. Hiç biriyim, benim. 😀
Hissettim hissediyorum da en kötü zamanlarım da yalnız olunca insan çok iyi anlıyor
İnsan zaten hiçten var olmuş ve sonra hep olmuş. Ama kalbinin, ruhunun, zihninin yaşadığı ve yaşattırıldığı tükenmişliklerle ve bunlar karşısındaki acz ve fakrı ile, hiç ve hepler arasında gel-git yapan bir döngüye tutulmuştur.
Evet önceden bu duygudan kaçardım. Yok olduğum düşüncesi bile ürkütürdü beni. Şimdi normal karşılıyorum hatta kaybolduğumu, hiçe dönüşüp var olmamış olduğumu düşünmek bana iyi geliyor
Evet hissettim ki herkes hisseder bu normal bir durum İşte o hiçlikten çıkmak önemli bazen herkes tükenmiş hissedebilir dibe vurabilir insan dönem dönem Yaşar bunları
Hayat bir tesadüf sevmekse öyle bir yaz günüdü taniştik senle :D Hazir hayatta iken keyfini cikar derim By
Hissettim hissediyorum da en kötü zamanlarım da yalnız olunca insan çok iyi anlıyor yalan Dünya'da olduğumuzu şahsen
Hep hissettigim şey.
Hak katında Dünya'nın, sineğin kanatı kadar değeri olsa içer miydi kâfir bi' damla su...
Evet bu depresyondan çıkamadım aile sorunları hiç kimse yok benim için.
Hayır biz hiçten ibaret olamayız panpa kendine gel😂
hissetmedim sonuçta bi kere geliyoruz dünyaya eglen gitsin
Yok, hissetmedim öyle.
Hissettim ve bu ferahlıkla devam ediyorum hayatıma
öyleyim zaten çokta kasmaya gerek yok
Mezarlığa gittiğimde öyle hissediyorum..
Evet deprem gecesi güzel hissettim
Evet hissettim.
Bazı zamanlar evet
Bikere bunu hissettim sonra kendi yoluma baktım
Hep hiçim.
Zaten öyleyim 😃
De bı git 😂 yalnız değilsin diyor sen mi bilecen ben mi 😂
Tabi ki ben diye okuduğum için haklısın 😂🤣
Evet olacak 🤌
Ebett ne demek 🤣
🤣🤣🤣
Evet mi elbet mı 😂