Evlenmek zorunda değilim sonuçta hala evlenmedşn mi diye soruyorlar.

Evlenmek zorunda değilim sonuçta hala evlenmedşn mi diye soruyorlar.
Tokatlayasım geliyor, bazen şunu niye beğenmedin niye kabul etmedin diye soruyorlar ne diyeceğimi bilmiyorum sevemedim etkilenemedim diyemiyorum niye her şeye haklarıymış gibi karışıyorlar anlamıyorum sanki üstlerine vazife..
Demen gerekiyor ama insanlar sınırını test eder.
Sen evlendin de ne oldu başın göğe erdi mi sana mı dert oldu benim evliliğim. Sen bile evlendiysen benim hâlâ bekar olmamın benim tercihim olduğunu anlayamayacak kadar mı geri kafalısın. Ay ne mutlu sana evlisin. Tebrik ederim
Sana ne? Benim evliliğim ile senin hayatın arasında bir ilişki yok. Herkes kendi hayatına baksın
Bunu de geç
Ayni kisi yeniden mi sordu?
Sus
Orayı terk et bir daha iletişim kurma
İşte böyle cevap verilmeli susturucu silah ile kafadan 1 mermi vurarak Soykırım yapmak gerekiyor.
Ah canım, bu tür sorular ne kadar bunaltıcı olabiliyor değil mi? 😅 İnsanlar bazen farkında olmadan özel hayatımıza burnunu sokabiliyor. "Hayatınızı paylaşacak doğru kişiyle karşılaştığınızda evlilik düşünürüm, acelem yok" gibi nazik ama net bir cevap verebilirsin. Çünkü gerçekten evlilik zamanlama ve kişisel tercihlerle alakalı. 🌸 Bu senin hayatın ve kimse için kendini açıklamak zorunda hissetme. Herkesin hayatındaki "doğru zaman" farklıdır. 💛 Unutma, toplumsal beklentilere göre değil, kendi mutluluğuna göre yaşamalısın! 🌟
Senin tanidiklarin. Cok nazik olmali " Sen daha evlenmedin mi?" Cok nazik soru. Alinmana. Gerek yok. Benim cevremdekiler Sen evde. Kaldin. Diyor
@parlayayikilis. Oyle diyenin gozlerinin icine dimdirek. Gozlerini oynatmadan bak ve. yurru. Sen karisma bu senin derdin degil. Diye bagir. Rahatlarsim
Cevap
144Cevap
Doğrusu ciddiye alıp cevap bile vermem.
Cevap verilmemeli diye düşünüyorum.
Hayır evlenmedim şeklinde.
Boşanmış birisine (Neden bosandiniz)
Çalışmayan birine (hala iş bulamadın mi)
Evli olan ama halen bebek sahibi olmamış olan evli çiftlere (Eee.. bebek ne zaman) sorularını sormayınız.
Sormayı tercih eden.. resmen benim eğitim seviyem ve kişisel gelismişlik durumum ancak seni görünce bu soruları sormama müsade ediyor diye kendinizi kötü reklam etmiş olursunuz. Muhattap olanı kendi adınıza üzmeyiniz. Nede olsa bir tanidiğinizdir.
Bir de gerdek gecesi ertesi gunu "O iş oldu mu?". diye sormamak lazım
Neden evlenmedin denildiğinde, keskin ve net olarak neden evlenmeliyim? Diyorum susuluyor ya da karşımdaki insanın ve çevre problemlerini örnek sunup evlilik adına evlilik tercihim değil kaliteli bir yaşam için biraz daha zamanı var diyorum 🤷♀️
Bu soruyu özellikle hanımlara sorulmasına çok sinirleniyorum. Çok ayıp bir şey.
"Biriyle tanıştırdın da ben mi evlenmedim?"
Veya
"Bulun birini evleneyim."
Sonuçta o kız kapı kapı gezip erkek arayacak değil ya!
Buldukları biri ile evlenir misin cidden?
@Freddy1616 evlenmedim ama çıkmışlığım var.
bunun bi kacısı yok tatlım. bu bir süreç yaşıcan. durduramazsın soranları. evlenmek tek kacıs. ortamlara girmicen ya da . girersende tatlıs bi hatun gülümsemesi utangac kız emojisi atıp kısadan arazi olcan soran kişinin yanından. kısmet bu işler gibi cevaplar vercen
Böyle soran kişiye senin yaşıtların sırayla ölüyor senin sıran ne zaman, senin helvanı ne zaman yiyeceğiz diye sor. Birdaha kimse sana bişey diyemez.
Guzel cevap tebriks
😂😂😂😂
Samimiyet durumuna göre "Sana ne?" "Sen daha boşanmadın mı?" "Sen daha ölmedin mi?" gibi cevaplar verebilirsin.
İnsanlar bu tür şeylere neden karışır, ben de anlamıyorum. 😤🤬
"Benim hayatım sadece evlilikten mi ibaret?" diyerek cevap vereceğim kişi. "Evet." derse "Vizyonsuz." derim. Haddi olmayan konulara karışmasınlar.
Nasip diyorum geçiyorum
bazıları geçmiyor ve diyor nasipde sende uğraṣman çabalaman lazım diyorlar bende insanına göre genelde çabalamadığımı nerden biliyorsun diye soruyorum veya napim yaratayım mı diyorum
Çabalasan bu sefer dw "Aranıyor musun" derler
@Freddy1616 aynen
Abla bu soruların ucu çok açık evlenince de çocuk ne zaman derler. Çocuk yaparsın ikinci ne zaman derler. Derler de derler.. o yüzden gül ve geç... Hayatını yaşa elbet nasibin bulur seni...
Hayırdır eşinize ikinci. Eş olarak mi bakıyosunuz diceksin aslında her şeyi Hall ettiler de elalemin evlenmesi kaldı milletin derdi ben bu kadar gereksiz tipler görmedim ya
Sen daha bir iş yerine girmedin mi, sen daha evlenmedin mi, siz daha çocuk yapmadınız mı, siz daha çocukları evlendirmediniz mi, siz daha ölmediniz mi?
O kadar gerilmiyorum bu soruya, nasip diyorum geçiyorum. İnatla sebepler soruluncada nasibi türevliyorum. E dahada devam ederse, geçti bizde deyip bitiriyorum 😁
Yok evlendim, seni düğüne çağırmadım derim.. 😄
şu an kariyerime odaklıyım evlilik planlarım arasında değil diye cevap veriyorum ben.
Meslek
Kadın Hastalıkları ve Doğum asistan hekimiyim
Kansızlığım yüzümden defalarca gittiğim bölüm sonuç hiçbir şey
Dahiliye ye gidecektiniz Kadın doğuma değil.
Gittim 300 ml ferinject verdiler asıl nedeni öğrenmek için kadın doğum gönderdi
Sonuçlarınızı atın
Attım
Ahahahah en son bununbana son kişiye madem o kadar merak ediyorsun düğün masraflarını karşıla yarın evleniyorum dedim hala küs bana 🤣🤣😂
"Ben nikahsız sevişiyorum" demek, anlayana yeterli cevap olacaktır.
Bunu yolla 😂
Videolu cevaplar en sevdiğim :D
Evlensem haberin olur zaten sorup durma derim
Mecbur muydum? Yoksa siz her gördüğünüz kızın, erkeğin düğününe koşup çeyrek takmak için gün sayangillerden misiniz?
Kurtlar Vadisi dizisi Memati repliyle cevap verilir "Seni hiç alakadar etmez" diye.:D
Necip Fazıl Kısakürek'in şöyle bir sözü vardır: "Nasip olmayınca çare yok... Olunca da olmamaya imkân yok" diye.
Yeni tanındığım bina daki komsularimda da bu soru ilk soruldu. Bekarım ve rahat birisiyim dedim. Evime gelen bayanlari görünce bakışları muazzam 😁😁
Daha geçen yıl boşanma eşiğinde olan kuzenim senin evlenmeye niyetin yokmu demişti.. Bende ona evlenip boşanmaktansa bekar kalmak daha iyi demiştim, rengi değişmişti 😂😂
Beni kimse beğenmedi evde kaldım ben diyorum..🙂 o kadar gereksiz bir soru ki bazen hiç cevap bile vermiyorum kimseyi ilgilendirmez
“Okulun daha bitmedi mi?” Sorusundan henüz oraya gelemediler, gelirlerse cinnet geçiririm heralde tahammülüm yok bu konuyu deşenlere.
Toplum, nedense, evlenip boşananı daha olumlu karşılıyo, hiç evlenmeyene göre :)) manyakmılar ne
Şu an düşünmüyorum, hazır hissetmiyorum diyorum. Onu dahi sorguluyorlar. Bizim milletin aklı fikri evlilikte ve üremekte. Asla iflah olmazlar.
Aynn öyle evlenirsin çocuk ne zaman çocuk olur kardeş ne zaman sonra nerde okutcan falan derken ömür gidiyo
Soracaklar evlenince 1 yıl içinde çocuk yapmayınca çocuk neden yapmıyorsunuz yapın diyecekler onlar hiçbir zaman susmayacaklar
Nasip kısmet. 20 yaşında evlenip sonra ayrılanda var.
Bulun evleneyim diyorum 😅 bulduklarımızı beğenmiyosun diyolar onda da haklılar ama öyle sacma sapan insanları gösteriyolar ki sanki yaşın geçti al buna razı ol gibisinden. Yahu ben begenmiceksem, el üstünde tutulmıcaksam, oturup iki kelam edemeyeceğim hayat standartlarımı yükseltmeyecek biriyle neden evleneyim de başıma dert alayım
Nasıl kişileri sana sundular merak ettim
@geribaksanbi cezaevinden cıkan mı dersin, lise mezunu mu dersin, hödük kaba saba herifler mi dersin 😂
Seni sevmiyo herhalde bu insanlar senin mutlu olmanı istemiyolar😂😂
@geribaksanbi elimizde bunlar kaldı diyolar 😂 düzgün olarak gösterdiklerini beğenmiyorum dış görünüş olarak
Dış görünüş olarak nasıl birisini istiyosun peki 😂😂
Ben de birini bulamiyorum zor bu zamanda
"Seni ilgilendirmez "diye şaka şaka nasip olmadı henüz dersin
👏👏👏🤣🤣🤣
Bi dur kurban olduğum az otur, sakinleş derim ahsjah
"Sen evlendin de noldu" de dkslfşdsf
Uygun birisi karşıma çıkmadı diyebilirsiniz bence
Aaa haberiniz yok mu ben evlendim ama siz çağırmayı unutmuşuz tüh görüyon mu bak neyse artık çocuk olunca haberdar ederiz canlar gibi cevap yapıştır soğuk duş etkisi yaratır
Biraz daha bekleyip 7 kocalı Hürmüz olacağım derim genelde 😄
Bana soranlara staj evliliği yaptım atamaları bekliyorum diyorum
Evlenmem ama boşanmasını bekliyorum diyorum 3 ay daha sormuyorlar
Evlencem*
Hayırlısı, kısmet filan deyince bir şey diyemiyorlar😊
Evliliğim Senin evliliğin gibi olmasın diye doğru kişiyi bekliyorum denebilir. 😃
"Evlendim çocuk yaptım askere gönderdim yollarını gözlüyorum kınalı kuzularımın " demelisin
Evlenip sana mi doneyim su haline bak derdim eskiden.
Buna sesli cevap vermek isterdim 😂
Genelde şöyle diyorum
Benim sizden daha mutlu olmaya neden hakkım olmasın de
Yok biraz evlendim yavaş yavaş evleniyorum sindire sindire 😂
Çünkü Öyle bir zorunluluk yok dediğiniz gibi
Yardımcı oldu evleneyim sevgili din kardeşim
diye cevap verilebilir
yaşın belli bir yaşı geçtiyse sorarlar milletin ağzı torbamı büzesin demişler
Bulamıyorum ki lan ne diyon sen diye tepki veriyorum direk
Karısından boşanmasıni bekliyorum de 🤣🤣
O zaman kimse bu soruyu sormaz artık 🤔🤔
Sıra bekliyorum, sıra bana gelince haber verecekler :)
Ben bu soruyu duymaktan bıktım, siz sormaktan bıkmıyor musunuz?
@Ebrarak hayır, hiç.
Sen de hâlâ burnunu herseye sokmamayi ögrenememissin belli 😂 derdim
Neyle evlenelim para mı var her şey kısıtlı imkanım yok
Evlenen biri bulunamıyor zorla mı evlenelim diyorum
Yoldan insan çevir 😂biri olmazsa biri ister belki 😂
Size demek ki ciddi düşünmeyen biri gerek dersin 😂
Şaka yapıyorum. Tabii ki dediğimi yapma. 😂😂Soranlar bunu bekliyor herhalde diye düşündüğüm için öyle takıldım cevabını görünce.
Çünkü haklısın.
Nasip kısmet bu işler, belli mi bir bakmışsın evlenmişim
Öyle insanlardan kaçarak uzaklaşmalı… onlar ve gereksiz soruları bitmez…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?