Kişilik & Karakter Maskülenliğine/feminenliğine 10 üzerinden kaç verirdim söyleyeyim mi? tiredSavitar Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şimdiye kadar gördüğüm yorum, soru ve fotoğraflarınızdan yola çıkarak puanlayacağım. Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin Güncellemeler1 yıl Bu kadar da olmazz akın akın gelmeyin lan hepinizi nasıl cevaplicam Maskülenliğine/feminenliğine 10 üzerinden kaç verirdim söyleyeyim mi? Cevapla Fotoğraf Soruları Yorum Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Söyleyebilirsiniz 0 9 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Bi düşüncem çfjkrkr Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Yok böyle haksızlık Yorumla tiredSavitar 1 yıl Düşünmeye doyamadım ahjshs 9 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Hadi ordan, öyle yazdığını bile unuttun 😅 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Belki öyle belki de değil. Asla emin olamazsın. d Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Eminim ben Yorumla tiredSavitar 1 yıl Çok çirkin bi kız ismi fnfkkelfşd Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Öff çok kötü espri Yorumla tiredSavitar 1 yıl Ben emin sandım ya gerçek ismin ne ki Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olur söyle 1 4 Yorumla tiredSavitar 1 yıl 6 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Eh işte yani Teşekkür ederim Yorumla tiredSavitar 1 yıl 5 ortalama. Biraz dikkatimi çekmiştin, oradan 6 oluyor Yorumla tiredSavitar 1 yıl Rica ederim Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. soyle 1 4 Yorumla tiredSavitar 1 yıl 9 Yorumla yarenimsii 1 yıl 1 puani nerden kirdin ya hain kostok Yorumla tiredSavitar 1 yıl Arada öyle bi boş yapıyorsun ki soğumamak elde değil hkdkdsk Yorumla yarenimsii 1 yıl ee buraya bos yapmaya geliyorum baska napicam ahshahshstisikkur yine de Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl 10 vermezsen 100 ver 🤣 0 8 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Sen niye tüm sorularımda varsın. d Yorumla tiredSavitar 1 yıl Paşa keyfim öyle istedi de ahhaha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Birdaha yorumlamam 🤚 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Gözüm seni arar amaaaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hadi ordaann ama Yorumla tiredSavitar 1 yıl Puanlamayı unuttuk Yorumla tiredSavitar 1 yıl 4 verdim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 1 versende no problem Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Olur söyle 0 4 Yorumla tiredSavitar 1 yıl 5 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Niyee Yorumla tiredSavitar 1 yıl Farklısın çünkü, kardeşim gibisin :D insan kardeşini feminen bulmamalı Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Hee eyvallah reiss ahhshshsh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Söyleyebilirsiniz
Bi düşüncem çfjkrkr
Yok böyle haksızlık
Düşünmeye doyamadım ahjshs 9
Hadi ordan, öyle yazdığını bile unuttun 😅
Belki öyle belki de değil. Asla emin olamazsın. d
Eminim ben
Çok çirkin bi kız ismi fnfkkelfşd
Öff çok kötü espri