Günlük hayatımda begenilmeme sorunu yaşıyorum. Yasıtım rastgele on kadından en fazla birinin beni begenecegini veya görüşebilecegini düşünüyorum. Bunu test etmek istiyorum. Sadece fikriniiz belirtin lütfen.
Yaşını bilemem fakat beğenilmeme sorunu değil bence sorun iletişim bozukluğunuz olabilir. Kadınlar erkekler gibi ilk buluşmalarda tamamen yüzeysel bakmaz. Agzin iyi laf yapması gerekir bu demek değil ki hemen aşkım canım cicim hemen yapis dibine hayır bunlar zaten kaçırtır fakat ilk buluşmanın amacı flört ise iki tarafta bilincinde ise kibarlık manasında güzel bir çiçek , yanına gidince güzel tatlı ama abartısız bir iltifat. Buluşmak için kızı kendin alıp bide kızı kendin evine bırakıp en kötü evrimin yakınına eşlik edip gitmesini beklemek vs kızların hoşuna gidiyor kimse de itiraz edemez yalan yok. Hos birine benziyorsunuz fakat bence sorun tipten ziyada ya çabuk kendinizi kaptırıp kızı kacirtiyorsunuz ya da iletişim bozukluğu dediğim gibi
0
1 Yorumla
Soran
7 ay
Hos buldugunuz icin sagolun teşekkürler. Ben ciddi ve netim biraz da. Her seyi açıkça konuşurum ilk basta. Beyefendiligimi bozmam. Saygiliyimdir. Ama kibarligin da bir sure faydali olmadığını düşünüyorum. Sürekli ayıp olur diye çekiyoruz kendkmizi. Dikkat ederim