Kimseye bulaşmamak bile çare değil caniler fırsat kolluyor sanki 🌧

Kimseye bulaşmamak bile çare değil caniler fırsat kolluyor sanki 🌧
Kimsenin kimseye tahammülü de kalmadı saygısı da kalmadı trafikte bile en ufak korna çaldın diye yan baktın diye adam öldürülen bi memleket haline geldik git gide afganistan’a döndük kavga ile dövüş ile asla işim olmaz ama erkek olduğum halde ne olur ne olmaz diye bu düzen de silahla gezmek zorunda kalıyorum.
Normal insanoğlu bile ülkede psikolojik bunalıma giriyor ufak tartışmalarda. Bunu diyen biri düşünebiliyor ve planlama yapabiliyor demektir ve asılması ya da kurşuna dizilmesi gerekir.
Bilmiyorum ben de akıl erdiremiyorum. Ben kamp yaparak tatil yapıyorum bunun için de yanımda ufak bi balta, bıçak oluyor mecburen. Ama ben bile artık bunlar yanımdayken çekiniyorum
Ülkede adalet yok bu tür şeyleri yapanlar da cezaların hafif olduğunu bildikleri için yapıyorlar başkaları da onlardan cesaret alıp yapmaya devam ediyorlar.. hiçbirinin yaşamaya hakkı yok çünkü yaşayanın hakkını ellerinden aldılar
Cevap
18Cevap
ülkede insan kalmadı maalesef.. cehaletten
Başta ailenin etkisi öte yandan eğitim sisteminin kötü olması. Onun haricinde Tv'de saçma sapan dizilerin çok rağbet görmesi. Bir sürü etken var..
Bende bilmiyorum sanırım aşı ekonomik sıkıntılar falan insanları psikopat yaptı desem yalan olmaz
oyunlardan moyunlardan olio. eskiden en fazla kendimizi pikaçu sanıp camdan atardık şimdi adam bıçaklıolar
Aman Allahım ikbali atlamazken bı vaka daha Allah belasını versin böyle insanların
Genç yaşta başlamış. Bunu dedıyse şok edici 16 yaşında ya
Allahtan kız buluşmaya gelmemiş yoksa bir İkbal ve Ayşenur vakası daha olacaktı Allah korumuş
Çocuklar canice yetişiyor. Devletin bir an önce bu duruma el atması lazım.
Ayh Allah'ım korusun böylelerinden bunlar ne yaşıyor ya aşırı korkunç
ülkenin adelet sistemi boktan olduğu için sürekli aynı haberler olaylar ile karşı karşıya kalıyoruz
Sebebi cehalet :D Anne babalar cahil olduğu için çocuğu nasıl yetiştirmeleri gerektiğini bilmiyor :D İsteyen isssssstediği kadar aksini idda etsin :D
Kadınlar kibar erkekleri taşla sopayla kovalayıp, bıçaklı silahlı magandaların her yerde kucağına atlıyor. Psikopatlığın yaygınlaşmasının en önemli nedeni budur.
Tabi tabi yine kadınlar
Hep bol yapıyosunuz
Yalan mı?
Yalan
Plazadaki playboylar çağırınca gece 3'te ayağına giden kadınlar efendi adam selam verince suratına tükürmekten beter ediyorlar.
İslamdan uzaklastilar çünkü dua abdest tövbe bilmezler
Yorumlarda ekonomi demislerde alakası yok ekonomiyi bahane etmesin kimse. Allah'tan uzaklaşan seytanlasir
Ne alaka diğer ülkelerde böyle şeyler duyuyor musun?
Ohooo neler neler var diğer ülkelerde de bizim medyada çıkmıyor diğer ülkelerde çok kötü emin ol
Gelir dagilimimdaki adaletsizlik ve hayat pahaliligi
O ekonomik durumlardan parasız kaldıkça adam kesiyolar
Bunlar d*l israfı direkt. Acılı bir ezşyet çekitireceksin.
ailelerin etkisi var bence
Piskopatlar hep vardı sadece devir arsizlasti.
Ülkede her şeyi düşünmekten kafayı yemişler normal
Hiç de normal değil
Ekonomik şartlar, geçim zorluğu nedeni
Her zaman çoktu
Ceza yok.
Delirdi milley
Allah korusun
Aylemineeeeee 😱😱😱
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?