Kendimden iğreniyorum pislik birisi oldum kendimi faişe gibi hissediyorum bana yardım edin nolur?

hayatımda ne kadar insan tanıdıysam hep pislik çıktı bigün bir sevgilim oldu ilk ve sondu ama oldu işte... özel şeyler konuştuk ama ne resim ne fotoğraf nede temas bişey olmadı özel meseleler konuşunca kendime olan inancım bitti hayatta yapmam dediğim bişeydi sonra bigün bu ks yi açtım ve adamın biri özel şeyler sordu adamı kekledim desem yeridir zaten sapıktı oh iyi oldu ama genede kendimi kötü hissediyorum namaz kılamıyorum sen bişeyi haketmiyorsun diyorum kendim hayatımda bir erkeğin elini dahi tutmadım fakat sevgilimle o konuştularımız beni bitirdi kendimi sevmiyoum burdaki sapık erkekleri kekleme konusundada başta iyi yapıyorum dedim ama sonra çok pişman oldum tövbe ettim fakat ciddi anlamda pskolojim çöktü kendimi iyi hissetmiyorum neden böyle oldu aile sevgisizliği mi sinir mi stres mi bende bilmiyorum ben dininde imanında biriyken neden öyle şeyler konuştum neden oldu bunlar diye düşünüyorum eiyorum resmen hergün beddua mı aldım ne yaptım... eski sevgilimi o konuşmalardan sonra bıraktım ilişkimiz lekeli gibi hissettim zaten de öyleydi şimdi elimde pis bir hayat var gibii..
Kendimden iğreniyorum pislik birisi oldum kendimi faişe gibi hissediyorum bana yardım edin nolur?