u
26 güKimseye eyvallahım olmadı.
Sevdiğim için zayıf hissettiğim zamanlar oldu ama zayıflığımı kimse görmedi göstermem
beni ben yapan olgularımı kimse için kenara koyamam.
gerçekten seven insan beni o hale getirmez kafasında olduğum için Cıks beni çöktürmek imkansız.12 Yorumla- 25 gü
Teşekkürler 🙏
- 25 gü
Rica ederim 🌸
En İyi Cevaplar
Var tabi. Ben çooook kapılarda yattım ve yatırdım 😂
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
s
26 güBir kadın için ne savaşlar çıkmış ki neler olmuş diye ne imparatorluklar ne devletler yıkılmış ki oradan pay biç bence. Ama hiçbir erkek için biz çöken bir kadın tarihte duymadım. Yine efsanelere destanlara bakılırsa kadın için dağları delen çölleri aşan aşıklar var. Erkek için bir şey yapan kadın yazmışlar mı yine yok. Demek ki ne yapıyorsa hep erkekler yapıyor.
12 Yorumla- 26 gü
Kadınlar bir şey yaptığında topluma göre maskülen veya yapışkanlık olarak algılanıyor kapitalist sistemin cinsiyetler üzerine kurduğu başka bir baskı daha kısaca
- 25 gü
@alarasulara evet orası da ayrı konu
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır, hayatım da öyle birini görmedim.
10 YorumlaBazı insanlar, karizmatik kişilikleri, zekaları, başarıları veya içtenlikleriyle başkaları üzerinde güçlü bir etki bırakabilir. Ancak bu etkiler bile karşılıklı duygu, bağ ve hayranlıkla anlam kazanır. Gerçek çekim ve bağlılık, bir tarafın "boyun eğmesi" değil, iki tarafın birbirini eşit ve değerli görmesinden kaynaklanır
10 Yorumla- 25 gü
Diz çökme tabiri biraz avam kalır bence yerinde bir tabir değil yanş bu başka bir şey işin içinde duygusal bir yoğunluk ve aşk varsa her şey mümkün olur böyle bir birliktelik ahirete kadar gider.
10 Yorumla m
26 güVar, evet gider başka yollara sapar diyelim ki mesela ama aklı hep o kadındadır, çünkü onunla frekansı uyumu başkadır.
10 Yorumla- 26 gü
Kimse kimseye diz çökmez çökse bile alacağı vardır aldığı gibi işi bitmiştir artık umrunda olmaz bı daha 😃
10 Yorumla - 26 gü
Tabii ki vardır, kısmen buna doğanın kanunu da diyebiliriz. Bu doğanın kanunu ne kadar adaletlidir, burası tartışılır : ))
10 Yorumla - 26 gü
bu zamana kadar çöktüremediğim bir kadın olmadı
çöktürmeyi burada kabul etmeyen istemeyen olarak nitelendirdim10 Yorumla Körkütük aşık olduğumda bile diz çökmedim. Kimseden de diz çökmesini istemedim...
10 Yorumla- 24 gü
Yoktur diz çökmek istediği için çöküyordur yoksa kimseye diz çökmem
10 Yorumla - 26 gü
Herkes, ederini sunar karşısında olana. İkiside mevcuttur
10 Yorumla - 26 gü
Var derler ama kime göre neye göre var gadası
İnsan sevdiği zaman herşeyi yapabilir
10 Yorumla - 25 gü
Kişinin duruşuyla ve karşı tarafı hayatında hangi noktaya koyduğu ile alakalı bir durumdur.. Şahsen kimseyi hayatım merkezine almam..
10 Yorumla Her kadın bir gün diz çöker ama her erkek diz çökmez.
11 Yorumla- 26 gü
Hiç bir kadın diz çökmez
- Gizli Üye(18-24)26 gü
Konudan bağımsız diz çöküp ağlayan erkek çok çekici değil mi içim bi şey oluyor my shayla 🥺🥺
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. Ni len bu özel serimi 🤣
15 Yorumla- 26 gü
Sevmedin mi ajan 007😂
- 26 gü
Hayır galiba 🤣🤣
- 26 gü
😂😂
- 26 gü
Kadınlar zaafım ince belli olgun kalçalı kadınlar karşında diz cokerim ama sonunda onlar çok mutlu olur
00 Yorumla - 26 gü
Yiğit nam salar diyarı titretir imiş. Yiğidi bır ceylan gözlü yar uslandırır imiş.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Diz çöken kadın vardır.
20 Yorumla- 25 gü
Kime göre neye göre derler
10 Yorumla - 25 gü
Bana kimse diz çöktüremez kraliçeniz gelsin😂🤣
10 Yorumla Kimse kimseye diz çökmesin.
10 Yorumla- 26 gü
bu cok buyuk bir hata olur
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. mezara bile dikine gömülürüz biz hayırdır asdfasdf
10 Yorumla- 26 gü
Hayır hiç sanmıyorum.
10 Yorumla - 26 gü
Mutlaka vardır arayan buluyor 😂
10 Yorumla - 24 gü
Diz çökmek zorunda mıyız?
11 Yorumla- 24 gü
Onu demedim ki
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben çöktürürüm abla
13 Yorumla- 25 gü
Tamam abi
- 25 gü