Erkekler cidden nasıl aşık oluyor? Hani gerçekten aşık olan seven hiç yalnız bırakmayan her şekilde güvenebileceginiz erkekler var ya, nasıl oluyor? Gerçekten her erkeği diz çöktüren bir kadın mı var, yoksa nadir olan bir durum mu?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunun için senin bazı çok belirgin niteliklerinin olması, bir erkeği hem dişilikle hem de karakterle etkileyebilmen lazım. Beni bir kişi böyle divane etti, tek bir gülüşü bile omurgamda karıncalanmaya neden oluyordu, dönüp bir soru sorduğunda bile nabzım yükseliyordu ama şehir değiştirdiğinden olmadı, doğru dürüst bişeyler geçmedi aramızda. Ukrayna'da yaşıyorum bu arada.
Kadınların genel sorunu, ortalama veya ortalamanın biraz üstü seviyede nitelikleri olanlarının bile kendini çok ciddiye alması.
Özellikle ülkemizde kadınlarda etkileyicilik yok. Bu yüzden büyük çoğunluğu bir erkeği mutlak şekilde kendine bağlayamıyor. Etkileyicilikten kastım birey olarak güçlü, kendi başına da durabilen, bir erkeğe ihtiyaç duymayan kadın profili.
Benim cidden tutulduğum hatun fiziksel açıdan oldukça çekici biriydi ama açıkçası ondan daha güzel sevgililerim oldu, beni vuran şey ise gülümseyişi, çok net oluşu, mızmızlanmaması, derdini anlatabilmesi, 3 dil bilmesi, çok iyi piyano çalması ve 21 yaşında üniversite okuyup, restoran işletmeciliği yapıp arada vokalistlik yapması, bunları yaparken de her daim eğlenmeye, güzel vakit geçirmeye yatkın olması, bitkin olmamasıydı. Ha, başka şehre taşındığından birlikte olamadık ki olacağımızın da garantisi yoktu gerçi ama 7/24 düşünüyordum mesela onu, halen daha arada mesajlaşırız. Mesela çok net oluşuna bir örnek, 'Ben Kiev'e taşınacağım' dediğinde 'Hadi ya, ben sana deli oluyorum niye taşınıyorsun ki (Ben de genelde çok oyalanmam, söylerim bu tür şeyleri)' demiştim 'Farkındayım, ama hayat işte, görüşürüz belki' demişti. Şimdi bizim millet bu gibi durumlarda arabeske bağlar, çok şükür o kafada biri olmadığımdan atlatmıştım ama hala her gün aklıma geliyor 1 yıldır. Başka ilişkilerim olmasına rağmen.
Bizde bir de insanlar evlenecek, yuva yapacak insan arıyor. bu da genelde önceliklerin karakter değil, başka özellikler (Bekaret, hanım hanımcıklık) birinci öncelik oluyor. Bu da işi zorlaştırıyor.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler yaratık olduğu için onlar sizin gibi normal aşık olamıyor...
029 Yorumla- +1 yıl
nasıl aşık oluyor?
- +1 yıl
Sen nasıl aşık oluyorsun?
- +1 yıl
bizim gibi normal aşık olmuyorsa nasıl aşık oluyorlar?
- +1 yıl
Erkeklerin yaratık olduğunu kabul ederek mi bunu soruyorsun? Ben ironi yaptım bunun sende farkındasın. Sen nasıl aşık olduğundan bahseder misin?
- +1 yıl
aşık olmak bir çok duyguyu bir arada bulundurur bence bu duygular bir araya gelince aşık olurum ama asıl konu aşk çogu zaman bir nedene bağlı olmaması
- +1 yıl
Nedensiz de aşık olunur mu diyorsun?
- +1 yıl
tabi ki aşık olmak için bir nedene gerek yok
- +1 yıl
Bu nasıl olabilir? İllaki o kişiye ait bir şey olması gerekmiyor mu? Neden aşık olduğunu açıklayamayanlar bence sebebini bilmiyorlar. Nedensiz aşk olmaz mutlaka bir şey olmalı diğer türlü bir şey eksik geliyor.
- +1 yıl
illaki o kişiyi digerlerinden ayıran birşey vardır gülüşü, duruşu, kokusu bu olan bişey ama bir nedene bağlı aşık olmazsın kabul digerlerinden ayıran noktalar vardır ama körü körüne bir neden yok bence, sen bir neden diyorsan karşında ki kişinin kalbini digerlerinden farklı bir ritimde attırması en büyük neden.
- +1 yıl
Bunu söylüyorum işte kalbinin çarpması olayı sadece görünce çarpıyor da değil düşüncesi bile çarpıyor olabilir ama derinlemesine düşünemediği için açıklayamıyor. Derinlemesine düşündüğünde aslında ona ait eşsiz özelliklerinden dolayı olduğunu anlayacaktır. Bu gülüşü bakışı olabilir onunla alakalı bir ya da birden fazla özellik olabilir. Belki kaybetme korkusu yaşasa ama ciddi bir şey mesela kanser olup öleceğini öğrense belki o zaman taşlar yerine oturur neden sevdiğini fark etmesini sağlayabilir. Bir bakıma büyük bir şok gerekebilir beyninde şimşek çakma etkisi yaratacak bir durum her şeyi açıklığa kavuşturabilir. :)
- +1 yıl
bir neden olugunu söyleyip duruyoruz ama o nedenlerde aslında karşındakine aşık olunca çıkıyor mesela uzun zamanlar tanıdıgın birini düşün aşk falan yok tanıyorsun sana göre normal biri ama bir an geldi ona aşık oldun :) artık duruşu , gülüşü bile farklı gelecek yani bizin neden neden dedigimiz şey aşkla geliyor :)
- +1 yıl
Bu soru neden böyle değişti? Yabancı filmlerin isimleri Türkçe çevirenlerin çevirdiği alakasız isimler var ya aynı onun gibi olmuş. Diz çöktürmek senin sormak istediğin bu değildi ya :D
- +1 yıl
konunun yönünü tamamen sen degiştirdin benlik bişey yok :) hem diz çöktürmek mecazen kurulmuş birşey orda :)
- +1 yıl
Mecaz ama kelime seçimi kötü olmuş. Ayrıca ben ne yaptım ya valla boyun eğmez tavırlar sergilemedim :P
- +1 yıl
şarkısı bile yapılmış bir cümlenin neresi kötü bir seçim olabilir :D konun yönünü saptıran sendin bende ona göre cevap verdim :)
- +1 yıl
Şarkısı yapılmış bir cümle olması o sözün doğru olduğu anlamına gelmez. Günümüzde derin duygularla yazılan şarkı sözleri çok azdır. Bunun dışındakiler tamamen çıkarsal günümüz popülerliğini yakalamak üzerine kuruludur. Şöyle söyleyeyim güzel arkadaşım "Her kızı peşinden koşturan bir erkek var" diye bir söze şarkı yapılsa bu onu doğru yapar mı? Eminim diz çökmeyen erkeklerde vardır peşinden koşmayan kızlarda.. Neyse bu önemli değil. Sen tam olarak nereye varmak istiyorsun? Asıl neyi merak ediyorsun?
- +1 yıl
asıl merak edilen nokta: şu tam anlamıyla sahiplenen, güven veren, seven erkekler gerçekten var mı yoksa bu günümüz medyasının bize yansıttıgı karakterdeki adamlar sadece haya ürünü mü? yani kısaca arkadaşım erkekler gerçekten öyle aşık olabiliyor mu?
- +1 yıl
İşte bana asıl sormak istediklerinle gel :) Hayal ürünü değil ama azınlıkta basitçe ve gerçeğe yakın bir tahmin yapayım. Her 10 erkekten 2 en fazla 3'ü bu özelliklere sahiptir. Aslına bakarsan bunun böyle olmasının sebebi kötü kızlar. Saf masum duygularıyla hemcinslerim değer verirken ( bu konuda hemcinslerim iki hata yapıyor biri yanlış kişiye çok değer vermek ) aynı karşılığı bulamayıp üstüne aldatma ya da umursuzca ayrılıp ertesi gün ya da 1 hafta içinde başka birisiyle sevgili olan hemcinslerinin eseri. Bunu yaşayan hemcinslerim büyük bir acı çekiyor güzel olan neyi varsa kırılıyor başta kalbi olmak üzere ve o gün (işte ikinci hataları geliyor her kızı bir tutmaya başladıkları evre) bir daha aynı değeri kolay kolay birine vermiyorlar. Zaten bozulmalar başlıyor yalan söylemeler değer vermemeler umursamazlık tutumları değiştikleri için karşısındaki düzgün hemcinslerinin de tutumları değişiyor basitçe etkiye tepki oluyor. Doğal olarak hemcinslerim için güvenilmez.. devamı var..
- +1 yıl
Doğal olarak hemcinslerim için güvenilmez aşık olmaz değer vermez sürekli yalan söyleyen ve daha fazlası ortaya çıkıyor. Bahsettiğim o iki hatayı yapmasalardı bizler için düşünceleriniz daha farklı olabilirdi. Elbette o hatayı yapmayan her bireyi kendi kararlarından yaptıklarından sorumlu tutan hemcinslerim de var. Ama küçük bir yüzde olduğu için kolay kolay rastlayamazsın. Tabi toplumda erkekle kadının yeri ayrı tutuluyor küçüklükten büyüyene kadar bununda kişiliğini etikileyen bir tarafı var.
- +1 yıl
öncelikle devamını merak ediyorum. ve senin bu anlattığın durumu her iki cinste yaşıyor enim hemcinslerimde yanlış kişiye değer verip aynı sonu yaşıyor ama bir erkek gibi başka erkeklere aynı muamelede bulunmuyor. tabi ister istemez bir güvensizlik başta oluyor ama zamanla onuda aşıyor
- +1 yıl
ozaman her iki cinste aynı hataları yapıyor ama cezasını neden hata yapmayan kişiler çekiyor?
- +1 yıl
Evet iki tarafta aynısını yaşıyor ama oranları birbirine ters. Sizde kötü kızlar azınlıkta bizde de iyi erkekler azınlıkta :) Hoş son zamanlarda kötü kızların yükselişe geçtiğini düşünüyorum :)
- +1 yıl
teraziyi iyi tutturdun diyebirim :) şöyle bir durum var ozaman sizin mutlu olma olasılığınız daha fazla :) evet kötü kızların yükselişte olduğu bir dönem ama bu kötü kızların yükselmesine neden olan gene erkekler :)
- +1 yıl
Benim kızdığım nokta da o zaten genelleme yapılması kızlardaki çoğunluk erkeklerin kötü profiline genelleme yapıyor. Erkeklerin çoğunluğu da kötü kızlarda genelleme yapıyor. Dediğim gibi insanları birbirinden ayırmak gerek. Herkesin hatalarını sadece kendilerinden sorumlu tutmak gerek. Yanlış düşünceler ama çoğu şey hayata bakış açısıyla şekilleniyor.
- +1 yıl
yani kısaca herkese aynı kefeye koymak yerine karşındaki kişinin daha farklı birinin olduğunu bilmek gerek. belki de o zaman yoluna girer herşey :)
- +1 yıl
Katılıyorum herkesin yapması gereken budur. Böyle olduğun da kimse kimseyi göz göre göre haksız yere üzmez güzel insanlar kırılmaz. Zincirleme kaza gibi o ona yapıyor o diğerine o başkasına diye gidiyor. Ama bu durum değişmeyecek insanlar işin hep kolayına kaçıyor. Ne güzel İstanbul be biri canını acıtacak bunu bahane gösterip sen herkesin canına kıyacaksın bu bencillik kimse de yok. Neyse...
- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim :)
- +1 yıl
insan tabularını yıkmadan karşısındakini anlamadan bu düzen böyle gidecek.. bu arada doğru ve güzel yorumların için ben teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Bu sohbetin böyle geçmesi senin sayende o yüzden ben sana teşekkür ederim. Düşüncelere yaklaşım biçimin bakış açın gerçekten hoş her zaman böyle kalman dileğiyle.. ;)
+1 yılDiz cokmesin sevgilim bana cozmezde zaten onumde de egilmesin belki sen bunu mecazi anlamda soyledin ama herkes yanlis anlamis ama elbet her erkegi adam edecek bir kadin cikacaktir :D
00 Yorumla
+1 yılbence aşkları geçici. sevgiye dönüyor daha sonra. yine seviyolardır ama aşık gibi davranıyolar belki de
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
73Cevap
+1 yıl2 yıllık bir birlikteliğimiz var ve sırılsıklam aşığım tabi bu karşılıklı olacak bir şey eğer karşındaki kendini sana aşık etmeyi becerebilmişse ve bir erkekte bu potansiyel varsa oluyor. Biraz zor yakalıyorsun ama gerçek aşkı bulduğun zaman gözün hiç birşeyi görmüyor. He ben nasıl aşık oldum tarif edemem gerçekten. Her erkeği diz çöktüren kadın var fakat bu nadir olan bir şey :)
02 Yorumla- +1 yıl
ozaman karşılıklı bir durum bu :) umarım hep mutlu olursunuz :)
- +1 yıl
Yani karşılıklı bir durum ama yuvayı dişi kuş kurar diye bir tabir vardır siz bayanların daha baskın olduğunu söyleyebilirim bu durumda :) teşekkür ederim :)
+1 yılVar tabi bir Kız 1.5 sene çıktım normalde ben odun bir adamdim çiçekler mi almadım şiirleri yazmadim kapısındaki yazmadim ciddi anlamada yattım kapısında annemle tanıştırdı yüzük taktik yükselme sınavına girecektir 1.5 ay kala her gün ders calismaya başladım ve kendini de uyardım hani bu arada pek bulusamayiz seninle çok ilgilenenemem tabi konuşmada anlayışla karşıladı sonuçta sınavı kazandım hersey yoluna girmeye başladı derken hanim efendi ise girdi bir hal hareketleri değişti doğum günümde bir ameliyata girmem gerekti beni ameliyat gününde terk etti bunun üstüne yaralarim iyileşmeyen 2 gün sonra atladım arabaya gittim yanına benden soğudunu söyledi arkadaş kalım dedi dedim duzeltiriz zor dönemlere geçtik ama ne bir şans verdi ne bişey yaptı kısacası hayatımı bitirdi ve gitti bence erkekler sevdiğinden tam seviyor kadınlar ise bizim sevgimizi seviyorlar diz çökmesine daha neler yaptım anlatamam. Siz bir erkek adamın hüngür hüngür ağladığını gördunuzmu ben onu bile yasadim
00 YorumlaBir çok erkek sevdiği için diz çöker bende cokerim ama o erkeklere yüz vermeyen kizlar sizsiniz hepiniz için aynısı geçerli olmasada bir çoğunuz tabiri caiz ise p*ç erkekler hoslaniyorsunuz yani kendiniz istemiyorsunuz o temiz diz cokecek çocuğa fırsat vermiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılsirdan bir gun, biriyle karsilasirsin, donup kalirsin iste, bu dunyada sen ve o var, hersey yok olums, iste o zaman anlarsin, hani hissedersin ya bazen hic bir zaman mutlu olamayacagim dersin ya bundan sonra, hicbir zaman onsuz mutlu olamayacagim dersin o zaman da, oyleyken boyle iste
00 Yorumlabak şimdi güzelim siz kadınlar kendinizi tek aşık olan gibi görmeyin sevmeyi ve aşık olmayı beceremeyen tek taraf siz kadınlarsınızdır erkekler sizlerden daha fazla hakkıyla sever siz gider sokakta ki p... peşinde koşarsanız oturur böyle aptalca sorular sorar durursunuz sanki erkekler duygusuz birer makinada aklınıza yazın bir zahmet erkekler hakkıyla sever aşıkta olur bunu bir tek siz beceremezsiniz ayrıca bir erkekdiz çökmeyi tercih ediyorsasevdiğine zarar vermemek içindir bu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hayatım öncelikle o dediğin karakteri olan erkeklersir her erkekten bunu bekleme bizim gibi mal erkekler bunlari yapar oda deger bilmeyen yalancilara denk geliriz sizlerde deger bilmeyen sahtekar erkeklere denk gelirsiniz hayat bu malesef
00 Yorumlaben çökmüştüm bir defa. ama kabul edilmemiştim. en azından herkesin içinde o cesareti gösterdim onunla övünürüm birtek. ama hak eden birine yapacağım bunu. oda çok yakında :)
00 Yorumla
+1 yılBEN SADECE ALLAHA DİZ ÇÖKERİM.
Dünyanin en güzel kadini da olsa bana kimse diz cokturemez. Kadina saygim sonsuz ama YÜCELTMEYIN insanlari.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Bir erkek sevdiği kanının önünde diz çökebilir ama bir kadına diz çöktürecek tek şey mağzada ki alt raflardır:)
10 Yorumla
+1 yılHer insanın kafa yapısı farklıdır bu yüzden beğendikleri de farklı olur. Kiminin deli olduğuna kimisi selam bile vermez...
00 YorumlaKendimize uygunu buldukmu kolay kolay peşini brakmayız. ben mesela 2009dan beri bir kızı seviyorum... hemde yılda sadece 1 ay gördüğüm halde :/
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef...
Her erkeği diz çöktürecek bir kadın var
Lakin; erkek o kadınla tanışır mı ömrü boyunca orası meçhul :)00 Yorumla
+1 yılsevdiğimize aşık oluruz anlarım da bir tek Allah'a diz çökerim
60 Yorumla
+1 yılDiz çökmek nedir? Aşık erkek mi arıyorsunuz ya da köle mi?
11 Yorumla- +1 yıl
hayır kölelikle alakası yok benzetme amaçlı kurulan bir cümle
Aşık olan adam kızın karşısında diz çöken değildir! aşk sevgi ve saygı olursa aşktır. sen bir erkeğe önünde diz çöktürüyorsan o tamamen ona sahip olma hırsıdır aşk deildir...
20 YorumlaErkeği yalnızca kendi duyguları diz çöktürür. Örnek olarak ben bu kızı seviyorum katlanacam veya istediği gibi biri olucam hesabı ;)
00 YorumlaNadir olan bir durumdur, diğerleri aşık olduğunu sanan ayran gönüllüler ve abaza tayfasıdır.
00 Yorumla
+1 yılerkekler genellikle namaz kılan cami önünde duran iyi aile terbiyesi görmüş kızların önünde direk diz çöker :(
02 Yorumla- +1 yıl
@adımbahar olması gereken
genç yaşta oyle bir ilişki bulmak zor genç kızlar olgun erkeklere bakarsa normal çalışan okul hayatını askerlik hayatını aşmış böyle birinle karşılaşmak mümkün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an acayip asigim gozum ondan baskasini gormuyo ama o beni israrla istemiyooo
Ben de sunu merak ediyorum kizlar sevmediginiz biri sizi cok aevdigini soylerse gonlunuzun kaymasi gibi bir durum olur mu010 Yorumla- +1 yıl
gönül kayar mı kaymaz mı orası zamana bağlı ama belli bir noktadan sonra şans vermeyi düşünebilir
Cevap sahibi+1 yılKiz israrla hayir diyoo ama pes etmiyecem kacinci kez reddetti unuttum :) :) ama kiz da istemiyo arti zoru da oynuyoo :)
- +1 yıl
pes edecek misin diye deniyordur belki :)
Cevap sahibi+1 yılYok yaas zannetmiyom insafsiz engelluyo :)
- +1 yıl
sen pes etme devam et bak sonunda olacaklar şu arkadaşları bile bak kızım çocuk seni nasıl seviyor bir sans ver ne olacak modu olacak tecrübeyle sabit ;)
Cevap sahibi+1 yılOyle mi diyoon ya zaten benimnvazgecme gibi niyetim yokta kime dediysem artik kalbine gom falan diyolar engelledi kiz beni ama ya o kiz benim esim olmali diyorum birakmaya niyetim yokta kiz da cok inatcii cevap bile yazmiyo artik :)
- +1 yıl
çok üstüne gitme ama kendinide unutturma :) bide şöyle de düşün birlikte olacaksanız zaten olursunuz benim de başıma geldi 1 seneye yakın peşimde koştu bende tamam dedim denedik bir bakmışım bende aşık oldum ama sorun şu ki gerçekten sevmiyormus bizim sonumuz kötü bitti ama umarım ki sizin ki iyi olur :)
Cevap sahibi+1 yılBen de dort aydir pesindeym gerci bir araa veddim vazgectim ama baktim olmuyoo trjrar devam ettim toplam surec dort ay olucak kiza asik oldum resmen unv acilacak gidecek bu hafa :( o he deae iki hafta bir giderim yanina da :( ulan efkarlandim :(
- +1 yıl
üniversiteye gitmesi sıkıntı ama neyse herşeyi akışına bırak ve umarım senin için iyi şeyler olur:)
Cevap sahibi+1 yılEyvallah :) dedign gibi unv skinti benim de amacim gitmedn kafasina girmekti
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varim canim simdi yok egoya bak bilmem ne demesinler diye gizleniyorum. Ama erkekler cocuk gibidir cidden ilgiye alakaya şefkate muhtaclar. Cok ciddiyim ki ilgi gosterip de asik edemedigim erkek yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zor degil be beni sevsin bana deger versin ben canimi veririm ona oyle acayip guzel seksi falan olmasina gerek yok
00 Yorumla
+1 yılVar bence. :D Erkekleri kör etmesini çok iyi bilen kadınlar var bir kere. Bu erkeklerin aşık olmasından kaynaklı değil, kadınlar çok fena yaratıklar 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
kızı koruma programına alın
erkekler ilk görüşte aşık olabilen varlıklardır. bazılarını gelip geçici görürler, bir tanesinide bu benm karım olacak gözüyle. Allah o bir taneyi çıkartsın inş karşımıza:)
00 Yorumla
+1 yılBu Yaşıma Geldim Hiç Bir Kadının Önünde Mecazi/Gerçek Eğilmedim Eğilecek Duruma Sokmam Kendimi.
10 YorumlaBence her erkeğin bir kızı vardır ve o sadece ona diz çöker.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kadınlar abartıyor bu konuyu. Erkekler daha duygusal ama pek belli etmiyorlar
00 Yorumlaben bişey yapmadım aslında ama sonradan çok değişti çok seviyo ve her şartta yanımda o iyi ki var :)
00 YorumlaEvlenme teklifin de kabul ama onun dışında çok zor..
00 Yorumla
+1 yılher erkeği diz çöktüren bir kadın vardır. inan bana
00 Yorumlayani tabi ki pozisyon icabı diz çökmemiz gerekebiliyor bazen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde bütün kadınlar çöktürüyor :D Oral yaparken.
11 YorumlaVardır belki, umudum arttı son zamanlarda bu konuda.
00 YorumlaAşk en baba adama bile diz çöktürür. Ama gerçek aşk, oda her erkeğin başına gelen bişey değil tabi
00 YorumlaHer erkeğe diz çok türe çek bir kadın mutlaka vardır... Olması da çok guzel bence... ..
00 Yorumla
+1 yılHerseyi yenen gûc erkege verilmistir ama tek bir seye yenilmistir ; kadinin guzelligine
00 Yorumla
+1 yılDiz çöktüren olmaz da sevgilim vardı ilk sevgilim baya aşıktım ayrılınca gözümde yaş kalmadı 1 sene bpyunca ağladım
02 Yorumla- +1 yıl
erkeğiz diye her erkek gibi dıuygusuz olacak değilim
şöyle sorabilir miyiz her kadının diz çöktüğü bir erkek vardır?
00 Yorumla
+1 yılNadir olan bir durum her kadın her erkeğe diz çöktüremez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadını severim hakettiği değeri her zaman veririm ama sadece zeybek oynarken diz çökerim.
00 YorumlaVar evet kendim yaşadım gördüm:)
03 Yorumla- +1 yıl
şanslı olanlardansın desene :)
- +1 yıl
Evet Canım Allah herkese nasip etsin böle bir duyguyu:)
Yapmam yapamam diyen kişiye herşeyi yaptırmak ve sonrası kendiliğinden degismesi bir dediğini iki etmemesi ağzından cıkan lafa bakması ve en önemlisi sevdiği icin herşeyden vazgecmek ve hepsinide yaptı benim askım sanada nasip etsin Can'ım :) - +1 yıl
amin inşalah umarım sizde hep böyle mutlu olursunuz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni sadece imanlı dinina baglı bir kız çöktürebilir güzelligi hiç umrumda değil :)
00 Yorumla
+1 yılMuhakkak ama diz çökene bakmak lazım niyeti ne ;-)
00 Yorumlaher erkeğin hayır diyemeyeceği bir kadın var
00 Yorumla
+1 yılElbette nadir bir durum değil yeterki asık olsun
00 YorumlaBen Daha Rastlamadım :D Kılıbıklar Haric :=)
00 Yorumla
+1 yılVar, bana diz çöktürdü hanımefendi ^_^
00 YorumlaSevdiği türde biz kız bulursa.
00 YorumlaDimi ya kimki onlar pehh :D
00 YorumlaÖyle bir erkek mi varmis?
00 Yorumla
+1 yılVardır oluyor yani , yoksa bile olacaktır :)
00 Yorumla
+1 yılOluyor olmasına da sonra terkedilince çok koyuyor.
00 Yorumla
+1 yılher yiğidin harcı değil sevebilmek
00 Yorumlakadınlar nasıl oluyorsa öyle.
00 Yorumla
+1 yılvardır ama biz beceriksiziz
00 Yorumla
+1 yılakrep kadını balık erkeği
00 Yorumla
+1 yılBiz de bilmiyoruz henüz olmadık
00 Yorumla
+1 yıliftira atma erkek adam aşık olmaz aşık eder :P
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl:D Sevdiğim biri olsun. Sırtımda taşırım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Gerçekten seven erkek yok !!!
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem