aslında sırf şu Sözü paylaşmak için Soru türettim 🤦♀️ İtiraf ediyorum
Peşinde Koşan Erkek Sayısına Bakıp Kendini Velinimetten Sayan Kadınlara Anlatın... Mesele İti Çakalı Peşinden Koşturmak Değil Aslana Diz Çöktürmek Olduğunu!!! Bu da Burda dursun 🤌
Mutlaka vardır. Aşkına teslim olup bağlılığını hürmetini sunmaya yönelik bir kadının karşısında diz çöker erkek. Aslında bu zayıf yaratılan kadının karşısında tüm gücünü önüne serdigini gösteren bir harekettir çünkü erkek kadına göre oldukça güçlü yaratılmıştır. Benim önümde diz çökecek erkek bu bilinçte olmalı.. herkes yapıyor dur bende yapayim kafasındaysa (ezbere mantık) zaten eveeeet demem ona... Akıllı erkek istiyorum.🤦♀️
Erkekten erkeğe değişir fakat kadınların şu cümlesi aklımın bir kenarına kazındı "aldatmayan erkek yoktur" bu bağlamda köpürüyü geçene kadar diz çöküyorlar. ;) Ben karakter olarak burnum düşse eğilip almam 👍 Evet kötü bir özellik kabul ediyorum (ama öyle almam) yardım etmek için değil eğilmek benim için en önemli zamanımı ve gücümü bile harcarım :) son olarak eğer bana diz çöktürmek isteyen varsa diz çökecek 😎 ben boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun diyorum o yüzden diz çökerim ;)
diz çöktürme teslim alma anlamına geliyor :) her erkeği vardır elbet öyle yapan bir kadın aslında kadın mı teslim alır adam mı gerçekten bu kadın benim kadınım deyip ona teslim eder kendini bilemiyorum..
Diz çöktürmek deyimi bana nedense itici geldi... Oldum olası erkeği kadından üstün gören veya kadını erkekten üstün gören söylemleri soğuk bulmuşumdur. Kimse kimsenin önünde diz çökmemeli bu hayatta. Ya dimdik durabilmeli ya da ikisi beraber çöküp uyum içinde bir ilişki yaşayabilmeli...
Erkekten erkeğe değişir ama diz çökülecek bir kişi varsa o da annedir ayakları bile öpülür ama başka bir kadın için diz çökmem çökürtülmem çünkü benim ruhumda teslim olmak her denileni yapmak kadının huyuna gitmek yoktur sevdiğim kadını elbette sever sayar saygı duyarım ama bu laflar hareketler boş haddini bilen herkesin yanımda ve başımda yeri vardır o kadar
Erkegin kadının önünde diz çökmesi sizce korkmakmıdır,, yoksa gururunu ayakları altına almakmıdır, yoksa o kadının erkegin üzerinde baskılı olup baskı kurmasımıdır.. Bence hiçbiri çünki hep erkek kadının önünde diz çökmüyor.. Bazende kadın erkegin önünde diz çöküyor. Erkekte olan gurur kadında yokmudur elbette vardır bence siz bu diz çökme olayını fazla abartıyorsunuz diz çökmek bir sevgi sadakât hoşgörü karşılıklı sevmek hep bir birlerine bağlı kalmak ve kadının erkegine olan sevgisini,, erkeginde kadınına olan sevgisinin sembolüdür.. Yoksa bu bir aşağılama emojisi deyil. Bunların dışında kimse kimsenin önünde diz çökmez, çökemez ve zorlada çöktürülemez. Erkek olsun, kadın olsun kimsenin kimsenin üstünde üstünlügü yoktur kadın hakkı, ve erkek hakkı vardır.. Üstün olan, ve sadace üstünlük sahibi olan ALLAHTIR..
Hayır yoktur. Mesele İti Çakalı Peşinden Koşturmak Değil Aslana Diz Çöktürmek Olduğunu!!! Bak bu söz güzelmiş.. Aslanın diz çökeceğini sanmıyorum ama 🙄 çökerse de sevgisinden çöker. Bilmiyorum ben çökmem
Sorunun ucu açık biraz bir kadın her erkeği etkileyebilir mi diye algılanmış olabilir buna hayır diyorum. Fakat ben seni doğru anladıģım düşünüyorum evet her erkeği diz çöktürebilecek bir kadın vardır aynı durum tersi içinde geçerli.
niye yukarda her erkeğe diz çöktüren bir kadın varmıdır? yazmışlar bende yanıtladım ha eğiledebilir ama beli tutulur ilk yardım mudahalesini yapcak kişinin.
Kesinlikle vardır. Her erkeğin hızlı zamanları olmuştur ve en sonunda düzgün birine aşık olup düzeldiği olmuştur. Buna çok inanırım defalarca şahit oldum. Çevremde de görüyorum.
Ben kolay kolay diz çökmem. Eğer bir gün öyle bir şey başıma gelirse ya yaptığım çok büyük bir hatadan dolayıdır. ya da kaybetmek istediğim ve çok sevdiğim bir kadındır.
Öyle bir taktik yok. O taktik her erkekte tutmaz. Bazen hiç duymadığı bir ten kokusu, ufak bir tebessümü insanı yaşanılmamış yıllara götürür. Aynı bir kuyuya düşmek gibi ve sesini herkes duyar ama bir tek o kurtarabilir.
Herşeyin bir sınırı var o çizgiyi aşarsak roller değişiyor yapım gereği çok haz ettiğim bir durum değil karşımdaki kadına da aynı şekilde saygı duyarım ve benim için taviz vermesini istemem bu onu gözümde değersiz kılar
Bir insana diz çöktürmek, erkeklik ya da dişilik ile değil, o erkeğin ya da kadın yaşadığı cemiyete nüfuz eden mali (finansal) gücü, mesleki kariyeri ve o toplumdaki sınıfsal olarak tuttuğu yer ile alakalı sosyo-ekonomik bir konudur.