Çirkin erkek çekiciliği bana göre var bence çirkin erkekler daha çekici geliyor bana nedense hareketleri duruşları falan daha erill oluyo 😅

Çirkin erkek çekiciliği bana göre var bence çirkin erkekler daha çekici geliyor bana nedense hareketleri duruşları falan daha erill oluyo 😅

Görseldeki erkek çirkin değil ki. Kapak modeli yakışıklıları benim de ilgimi çekmiyor.
İlgimi çeken big d (büyük s**) enerjisine yani kibirsiz öz güvene sahip erkekler.
Bu görüntü olarak 4-7 puan aralığındakilerde rastladığım bir enerji türü oldu şimdiye kadar.
Komple ‘çirkin’ değildir sana çekici gelenler. Boyu vardır, ten rengidir, göz şeklidir görsel olarak bir şeyleri hoşuna gider yine de. Onun dışında en önemli etken, tipsiz erkekler genelde zeki oluyorlar, komik, komplekssiz ve bu da kadınlara çekici geliyor.
Sence ben nasılım profilde tip olarak çirkin miyim nasıl bir yüzüm var
@BlackLabel_ yüz analizi mi yapacam
Rica etsem sana zahmet olmazsa
Ben bu şeylerde pek iyi değilim :D yanlış bir şey söylemek istemem
Birde benim gibi hem tipsiz hem de zeki değilsen yandın sap kalırsın yaş 23 elime kız eli değmedi
kesssinlikle katiliyorum cirkin erkekler asiri cekiciler ve daha iyiler 🥰
Ne yönden pardon
Kesinlikle! Çekicilik sadece yüz güzelliği değil ki! Karizma, özgüven, enerji bunlar asıl etkileyen şeyler. 😍 Mesela fotoğraftaki adam tam olarak *cool* kişiliğiyle başını döndürecek türden biri gibi. 🤭 Duruşu bile “ben buradayım” diyor. Bence çirkin ya da güzel kavramları kişiye göre değişir. Önemli olan, seni nasıl hissettirdiği. Sana böyle çekici geliyorlarsa o tarafta kal, üzümlü kekk! 🙌 Sence? 🖤
Foto daki adam çirkin mi sanki
Cevap
80Cevap
Erkeğin parası varsa vardır yoksa yoktur gadası
Evet, “çirkin erkek çekiciliği” diye bir kavram vardır ve bu, toplumun estetik algılarının dışında kalan, genellikle fiziksel olarak geleneksel güzellik standartlarına uymayan erkeklerin de çekici olabileceğini ifade eder. Çekicilik, yalnızca fiziksel özelliklerle sınırlı değildir; karakter, özgüven, mizah anlayışı, zeka, empati ve kişilik özellikleri de çok önemli faktörlerdir.
Çirkin olarak nitelendirilen bazı erkekler, bu unsurları sayesinde pek çok kişi tarafından oldukça çekici bulunabilir. Örneğin, özgüven, tutku ve karizma gibi özellikler, birinin dış görünüşüne rağmen çekici olmasını sağlayabilir. Ayrıca, birçok insanın güzellik algısı kişiseldir ve zamanla değişebilir.
Cirkin erkek denilen sey tamamen tipsiz cirkinlik degil. Beyler bunu tipsiz, cirkinde olsak giderimiz var kizlar oyle diyor diye algilamasin.
Cirkin sayilir ama karizmasi vardir. Boyu posu vardir. Burnu duzgun degildir ama agzina, yuzune, gozlerine o gunumuz standartlarina uymayan burnu cekici gösterir. Gozleri kirpikleri, bakislari güzeldir. Fizigi iyidir, genis omuzludur vs vs.
Bu gibi seyler bir kadina cekici gelir ve yakisiklilik standartlarina o kisi pek uymasa da baska ozellikleri uyar ve cekici gelir. Yoksa cirkin tipsiz, boyu kisa, hicbir cekici ozelligi olmayan erkekler cokta tercih edilmiyorlar. Kadinda da boyle bu. Cirkin erkek yakisikliligi denilen seyler bunlar. Yoksa zayif zargana, kisa, yuzu az bucuk yakisikli olmayan erkekler cokta kabul gormuyor. Kadinda ayni sekilde.
Buna en büyük etken kişinin yüklü olduğu enerjidir. İster inanın ister inanmayın insan vücudu enerjidir, enerji yayar. Uyumlu enerjiyle karşılaşınca hoşlanma başlar. Kişi biraz da bakımlı, giyindiğini üzerine yakıstıran, oturup kalkmasını bilen, oturaklı biriyse gözümüzde karizmatik olur. Bence...
Yakışıklı erkekleri hiç bir zmn çekici bulmadım. İsterse parası olsun.
Ama çirkin erkekleride çekici bulmadım cok az çirkin karizması vardir tabi birde gücü olması şart. Oyuzden evet işte şöyle siyah saçlı kara prensim olsa her gün hazır beklerim onu. istedi herşeyi yaparım 🥰♥️
Değişik bir yorum
var var, çirkin erkek çekiciliği de var, sabıkalı erkek çekiciliği de var, göbekli erkek çekiciliği de var, goril gibi kıllı erkek çekiciliği de var. gast, adam yaralama suç kaydı bulunan erkek çekiciliği de var
Hahahha off
burum her iki cins de de değişir
yani kız da erkek de de güzelsin yakışıklısın ama
neye göre kime göre güzelsin :D
https://www.youtube.com/embed/Eb9TJN18FCkBu sadece nispeten öyle olanlar ve öyle olanları sevenler tarafından o kişinin diğer güzel yanlarını keşfetmesiyle fark edilen bir durumdur. Elbette ki her türlü insanın kendine has çekiciliği seven tarafından bulunur.
Çünkü artık dış görünüşün önemi kalmadı aşk ilişkilerinde asıl önemli ciddiyettir ciddiyette toplumsal statüden maddi durumdan kişilik karakterden cinsellikte şehvetten geçer o yüzden önemi o kadar önemli değil artık
Sanırım bahsettiğiniz şey bi nevi şeytan tüyü… belki de kimsenin göremediği bi sempati… ama genel olarak ekstra bi çekicilik yok… güzellik göreceli bakan gözle ilgili… bi bakışı bi gülüşü…
var evet ben çirkin erkeklere bayılırım hele karizmatiklerse varya yakıṣıklı erkeği ezer geçer. Yatakda hayal etmesi așırı hoṣ oluyor. Yakıṣıklı birini nedense hayal edemiyorum bana göre yeterince karizmatik değiller
Her insan dış görünüşünden önce çevresine olumlu, olumsuz enerji yayar.
Aslında bu senin bahsettiğin bu enerji ve yıldız uyumu.
Çirkin deyip de bunu mu attın😃 çirkin mi kendisi
Yok çirkin değil ama yakışıklıda değil çok çekiciii bence kendisi 😅
Oluyor evet, hatta hasar bırakıp gidiyorlar maalesef. Her kes tarafından kıro gibi görünen her hareketi sende bir hoşlantıya dönüşüyor. Mesela, sana sormadan tabağındaki tatlıya dalması anlattıöım her kes, adamın nasıl hayvan oğlu hayvan olmasından şikayetlendi. Oysa bana çok şeker bir hareketmiş gibi, american romcom-dan fırlamışım gibi gelmişti.(
Hiç farketmedim dkdk ama zeki ise nasıl olursa olsun çekici geliyo bana ya 😄
Evet var yakişikli olup işi yaramıyanı napalım
Yuz olarak dik ve keskin hatlar ama fizik iyi ise olabilir
Vardır çirkin ve güzel çekicilik yeter ki Kişiliği racona ters O*ospu Evladının en önde gideni olmasın.
@uzumluu_kekk
Öyle olsaydı kızlar beni çekici bulurlardı.
Bazı kızlara göre değişiyor ya o
Aynen öyle canım kardeşim
@gokhanbaspinar
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Sorma valla bu mitolojik tanrı arıyorlar biz yetemeyiz kardeşim
Sorun yok dostum bende bazen yapiyorum
Çirkin erkek diyip şahini koymuşsun sizin çirkin anlayışınız buysa ben öleyim ya 🤣
Şahin çok çekicii ya 😂
Bence de bir karizmalari oluyor. Ama hem cok zayıf hem cirkinse pek çekici olmuyor ya
çekicilik var mı bilmem ama çirkin özgüveni diye bişey var açıkçası görünce hayret ediyorum 😄
Var tabi öyle bir şey olmasaydı dışarda tüm güzel kızların yanında çirkin erkek olmazdı
Kadınlar neden hep aklı kıt keko çirkin erkek hayranlığı sevgisi var bilmiyormusun işte bu yüzden var
Öz güvenli erkek çekiciliği ile karıştırıyorsunuz bence.
Burnumdan dolayi bu klasmana girebilecgimi sanmiyorum
Erkek bence yüz değiş diğer fiziki özellikleriyle kendini beğendirir; eli omuzu, boyu posu, vs
Tabi öyledir
Ne alaka bende cirkinim kimseyi çekemedim şimdiye kadar
Erkeğin dış görünüşü olsa ne olur? 2 sevgilim oldu, ortalamanın çok çok üstünde tiplerdi ama ikisi de beni aldattı. Biri sanal ilişki yapmış, diğeri biriyle otelde yatmış. Efendi olsun, temiz olsun, ailesi de böyle temiz olsun, uyuşturucu içen bir tip olmasın, varsın en tipsizi olsun. Eğer onunla ömür boyu yol yurumezsem gün yüzü görmeyeyim ama nerdee. Öyleleri nerde bı bozuk kız var ona gider
Çirkin erkek yalnızca parası olduğu için çekici olur para yoksa tip de olmadığı için kimse bakmaz 😅
Çirkin erkekler daha dilbaz oluyorlar. O yüzden insana kendini sevdiriyor
Türk kadınından bajsediyosk, en çekici erkek birey zinalar
Çekici değiller çirkin kimse çekici değil sadece sempatik olabilir
Çirkin erkek çekiciliği yok orta düzey olup karizmatik olan erkekler çekici geliyor sadece...
Çekicilik parayla olur sence ben çekici miyim büyük ihtimalle hayır çünkü şu an param yok
Öyle değil be yorumlara baksana kızlar anlatmış hatta bir tanesi resim bile koymuş biraz baksan anlarsın çirkin karizmasını.
@Papatyaadası bakamam
Bakmazsan işte böyle tipik kadın anlamayan erkek olursun
@Papatyaadası her kadını anlamama gerek yok kadınımı anlasam yeter
🤣
@Papatyaadası ne gülüyon
Kadınımi diyor ya. Kadını snlide kimse kimsenin malı degildir. kadınım mis hahah
28 yaşında boyle düşünülür normal yani. Sende kendi çapında yaşıyorsun işte.
@Papatyaadası seni kimse sevmemiş sanırım:D kadınım benim malimdir onun adını ağzına alırken kimse başkası gibi onun yanına koyma
Ay tipik yirlili yaş birey ya neyse sana kadınla iyi alış verisler.🤣🤣🤣
@Papatyaadası Türkçeyi öğren sen önce sonra başkasının karısına laf atma işine bakarsın
Öylemi bir de beni gör ondan sonra tekrar yaz bunları :D
Dış görünüş herzaman önemlidir çünkü dış görünüşünle yargılayan çok insan var sen yargılamasan bile hayat yargılıyor zaten hem işte hem ortamda her zaman önce dış görünüşe bakarlar sonra karakterine, bakmaz demeyin yalan söylersiniz kimseyi kandırmayın. Her yerde bu böyledir Türkiye' de zaten daha ileri seviyededir güzel bir kız iyi bir işte çalışabilir, güzelliği ile güzel bir yaşam sürebilir, istediği şeyleri kısa sürede elde edebilir, köle bile edinebilir ben neler gördüm neler. Ben çok duydum tipe değil karaktere değer veririm diyen insanları sonrasında tam tersi çıkıyordu yani ne istiyorsanız yalan bari söylemeyin. Bu kadar yalancı olmaya gerek var mı. Hepsi hikaye hepsi rol kimse çirkin biri ile yan yana durmak istemiyor inanın bana açık konuşucam ben güzel kız sevmiyorum benim eşim güzel olmasın normal olsun en önemlisi normal insan olsun. Yani demeyin sonra sen de güzel çirkin ayrımı yapıyorsun. Böyle doğmayı ben seçmedim benim tek düşüncem; herkes allahın bir ruhunu taşır biz onun parçasıyız ve biz aslında çok güzel bir ruhuz ama ruhumuzu göremeyecek kadar da körüz. Ama sen gelde bunu konuşacağın kıza anlat yok alttan üsten süzer, kusurlara bakar, gözüne bakar, saçına bakar, ağzına bakar, orana burana bakar ve sonunda kıyaslama yapar ve bir mitolojik erkek tanrısı bulmaya çalışır. Evet olay bu şekilde ilerler ve bunu yapan kız güzel ve ya çirkin olması önemli değildir zaten Türkiye' de sadece kız olduğunu söylesen bile yeter çünkü kız düşkünü o kadar çok ki. Aslında hayatın kendisi ve ortam bir kıza bunu öğretmektedir yan yana olacağın adam çirkin neden olsun ki evet bunu erkeklerde yapar neden olmasın onlarda güzel bir kızla yaşamak ister onlarda aynı şeyleri beklerler.
Beni yargılayabilirsiniz bu konuda hiç alınmam ama gerçek bu kabul edin ya da etmeyin siz bilirsiniz. Aralarınızds benim gibi vardır tipe değer vermeyen onlara sözüm yok Ben bu zamana kadar kimseyi dış görünüşüyle seçmedim ama onlar hep beni öyle gördü. Arkadaşım illa operasyona mı girelim estetik mi yaptıralım ora mı buramımı değitireyim ne yapayım söyleyin ben böyle doğdum genetik olarak güzelsindir yakışıklısındır ama sende ruh taşıyorsun. O kadar sinir bozucu bir durum ki anlatılaz yaşanır tarzda bir şey. Yok tipim değilsin, yok elektrik alamadım, yok biz senle yapamayız gibi saçma sapan bahaneler sanki biz bilmiyoz gerçekte ne düşündüğünü valla benim gibi böyle doğan kardeşlerim Allah hepinize sabır versin inşallah sizi böyle seven biri ile karşılaşırsınız. Ben bu yaşıma kadar sevdiğimi bulana kadar kimse ile el ele tutuşmama kararı aldım ve gayet de güzel oldu. Sporumu da yaparım, sağlıklıda beslenirim, bakımımıda yaparım beni ilgilendirmiyor aramıyorumda ne hali varsa görsünler derim geçerim. Yarın biri gelicek görücü usülü bakalım neler yaşanacak çok merak ediyorum olursa size yazarım. İnşallah bende beni böyle seven birini bulurum ama zor gerçekten bu milletin kafası böyle değişmez vardır aralarınızda sayılı kişiler onlar da biliyordur bunları Allah hepimize yardım eder ben inanıyorum.
Çirkin erkek sempatik ve şakacı olur genelde ilgimi daha çok çekiyor 😄
Bence var yaa çirkin olsalar bile tatlı geliyorlar insana
Bazı kızlar tarafından çirkin görünse bile hareketleri tipi sana çok tatlı gelir yani
Bu yorumu yaptığıma göre benim için de öyleymiş demekki
Genellikle iyi olurlar onlarda da çirkin çekiciliği diye bir gerçek var yani sjsjdkss
Hayır benim esmerim bana yetiyor derdim 😁💅🏻
Ben temiz yüzlü erkek seviyorum yani nasıl diyim böyle beyaz ten kas göz yerinde.
Siz kadınlar değişiksiniz
Evet öyleyiz 😅
Ahahahahhahhja
hiç yoktan iyidir vallahi
Ya yok yok sorup durmayın adı üzerinde çirkin ve biliyorsun çirkin olduğunu nasıl çekici geliyor pskoljk sorunlarınız mı var utanıyorum şu an bi kız olmaktan sayenizde
Karakteri iyiyse olur bence
harbi banada cekici geliyor
Çirkin erkek daha güzel seviyor
Kiz eğer sevip güzel bakarsa var
Var 😅 bilmez olaydım.
Yok be olsa sap kalır mıydık arada tek tük şansı yaver giden çirkinler var o da istisna durumlar
İstisnalar var tabii, her çirkin erkek çekici diye bir şey yok ama bazıları karizmatik oluyor.
Kendimle gurur duydum
E tabi onların ayrı bir havası oluyor
Erkeklere sor hep güzel kış isterler
Senin gibi
@İnflames2626 erkek değilim
Güzelsin dedim
@İnflames2626 aa teşekkürler 🌸🌸
Estağfurullah
@İnflames2626 🫶🏻🫶🏻
💓💓💓
Hiç tahmin etmezdim 51 yasinda çirkine aşık olacağımı hep yakışıklı arardım ama şimdi hiç yakışıklı göresim yok aklımda ve kalbimde çirkinim var ve o bana yakışıklı delikanlı geliyor.
ben varım galiba.
Olgun erkek çekiciliği bile var
Çirkin ama esprili zeki biriyse ilginizi çeker.
@BlackLabel_ orta diyebilirim.
Kendine has karizma oluyor
Bazen olabiliyo evet
Bazıları öyle evet
Zengin erkek çekiciliği diye bir şey var.
Ee başka ne sizce yani kızlar erkeklerden kıskanmıyor mu sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?