Parası olan bir insan zaten çirkin gözükmez evladım. İyi giyinir iyi bakım yapar ve güzel yakışıklı görünür. Hiçbirsey olmasa parasız haline göre daha normal bir görünüşü olur yani. Erkeklerin bir kadını etkilemesi de sadece dış görünüşlerine bağlı değildir. Kadın daha zor beğenir ama dış görünüşü tek geçerli şey olarak görmez. Adamın ses tonu bile bazen etkileyebilir.
asla para olmaz yakışıklı olması yani daha doğrusu fiziği düzgün olsa saygılı merhametli kaba olmayan birisi benim için idal kişi dir çirkin erkek kendini çalışkanlığıya ya da başka değişik şeylerle gösterirse çekici olur diye düşünüyorum
Çirkin erkeğin tek şansı zekası ve karakteridir. Benim de düştüğüm tek şey zaten. Yine de bu demek değil ki dış görünüşe önem vermiyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınlar çirkini tek bir şartla sever evlenip boşanıp parasını kapıncaya kadar... Yakılıklı erkeği bile kısa ve kassız olunca beğenmeyen kadın ırkı çirkine selam bile vermez... Kadınlar sığdır, kadınlar zalimdir, kadınlar çıkarcıdır.
kızlar tipten ziyade boya posa fizige bakıyor tersine erkeklerde kadinda yüz güzelligine bakıyor genelde bunlar hep içgüdüsel yaratılışsal istek ve arzulardır
Her erkekte hafif çirkinlik olmalı ya 10/10 bir erkeğe of be ne adam derim ama ötesi olmaz ben hafif çirkinlere aşık olmuşumdur hep çirkin yakışıklısı derler ya herif çirkindir ama bi karizmada vardır