Konuşmak istemediğim halde ısrarcı olan sanal tiplere… engellesen de geri geliyorlar ya… ulaşamayınca da kötülüyorlar ya… sanal insanlar zaman kaybı az ötede oynayın…
Sadakatsizlere çok konuşanlara her şeyi bilenlere ya da biliyorum zannedenlere her ortamda kendini göstermeye çalışanlara El kol temasına çok girenlere
Entel takilmaya calisan insanlar konusuyorlar konusuyorlar ama ne dediklerini kendileri de bilmiyorlar cok ozel varlik saniyorlar kendilerini ama ici bombos insanlardan baska birsey degiller
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Anlayışsız, her şeyi bildiğini zannedip bir şey bilmeyen, yalancılar ve saf kötüler.
çok konuşanlara.
Tahammüllü biriyim, canımı sıkanları direkt Allah'a havale ediyorum ve onları yok sayıyorum hiçbiri ciddiye alıp üzülmeme değmezler..
Konuşmak istemediğim halde ısrarcı olan sanal tiplere… engellesen de geri geliyorlar ya… ulaşamayınca da kötülüyorlar ya… sanal insanlar zaman kaybı az ötede oynayın…
Sadakatsizlere çok konuşanlara her şeyi bilenlere ya da biliyorum zannedenlere her ortamda kendini göstermeye çalışanlara El kol temasına çok girenlere
-Salağa tahammülüm yok.
-Vücudundan başka cezbedici bir şeyi olmayana tahammülüm yok.
-işsiz insana, boş insana ve boş konuşana tahammülüm yok.
Entel takilmaya calisan insanlar konusuyorlar konusuyorlar ama ne dediklerini kendileri de bilmiyorlar cok ozel varlik saniyorlar kendilerini ama ici bombos insanlardan baska birsey degiller
Gerçek hayatı yaşadığını zannedenlere.
Kendini basitleştirmeyi insanoğlu çok iyi derecede yapıyor.
Tahammülüm sınırda olur sınırı aşan alır benden gereken aksiyonu hayırlı olsun yeni feno 😂
Teşekkürler cendere 🤓
Ricalar askozade 🌹
IQ su ayakkabı numarasına yakın olanlar, cimriler, aptalveya canım olanlar, kasıntı davrananlar, geç cevap yazanlar
Hiç kimseye tahammülüm kalmadı. Özellikle cahil olanlara
Genel olarak insanlara tahammülüm yok.. Tek tek sebep sonuç diye ayırt etmeye üşeniyorum doğrusu..
Seyyar İQ testırı mı taşıyorsun yanında 😄😏
Kibirli insan sevmem ben de.
Her şeyi bildiğini zannedip hiçbir şey bilmeyenlere tahammülüm yok
Kendini herkesten üstün sanan, içi boş, egolu, narsist insanlara gram tahammülüm kalmadı
@ptallara ve kendini dahi sanan @ptallara
Kibirli saygısız empati yoksunu
Orasıni burasini açıp profil yapana 😇
artık hıckımseye yok kalmadı
Aşırı Egolu insanlara
İkiyüzlü insanlara
hadsiz insanlara
Yalancılara tahammülüm yok benim de
Boş konuşanlara tahammülüm yok
Boş insanlara
yanlış çoğrafyadasın
Hiç kimseye