Gevşek erkeklere hiç tahammülüm yok, bir de aptallara. Öğykk

Gevşek erkeklere hiç tahammülüm yok, bir de aptallara. Öğykk

Egolu olanlara kesinlikle tahammülüm yok bir de kendini bir şey sananlara cahil insanlara da kesinlikle tahammülüm yok hiç bir şekilde çünkü ne anlatırsanız anlatın anlamazlar. ego kasanlar da aynı şekilde kendini överler sürekli siz laf atarlar yüksekten bakarlar insanlara. bunun dışında çok konuşan ya da boş konuşan kişiler de tahammülüm yok. ergenlere de tahammülüm yok çünkü genelde yaşları küçük olduğu için kafa yapımız çok farklı oluyorlar birde zıt karakterli insanlara tahammülüm yok çünkü soğuk ve itici olurlar anlaşmak zor olur ya da sürekli tartışma yaşarım. karşısında ki insana saygı duymayan kişiye de aynı şekilde tahammül edemem hiç bir zaman. ve belki de en önemlisi bana kötü davrananlara tahammülüm yok
-Şerefsiz olduğunu bildiğim halde karşımda şerefli gibi davranan erkeklere tahammülüm yok.
-Adi kılıklı sefil erkeklere tahammülüm yok
-Yalan söylediğinde kendi zekasını baz alan aptal erkeklere tahammülüm yok
-Gözümde sadece bir sefil olmasına rağmen yüzüne karşı önemli bir haltmış gibi baktığım erkeğin kendini gerçekten önemli bir halt sanmasına tahammülüm yok
-Aldatmanın sadece kendi tekelinde olduğunu zanneden ama her köpekliğinde aldatıldığını asla bilmeyen zavallı erkeklere tahammülüm yok
-Bana itlik ettiğinde , ona arkasından bunun bedelini ağır bir şekilde ödettiğimi anlamayacak kıt zekalı erkeklere tahammülüm yok
-Bana hem tapınıp hem de tapınışından duyduğu rahatsızlığı çıtlatan ve cami duvarına işediğini farketme acziyetindeki erkeklere tahammülüm yok
- O gel dese koşarak kucağına atlayacağımı sandırıp onunla sadece oynayarak güldüğüm; ama gerçekte yanından bile geçerek hayatımı karartmaya niyetimin olmadığı egosantrik erkeklere tahammülüm yok.
-Kendilerine “köpek” sıfatından başka sıfatı layık görmediğimi içten içe bilmeyen, onları terslediğimde bile anlamayan, it yerine koymama rağmen rintintin gibi davranan sadece benim canım istediğimde kemik verdiğim erkeklere tahammülüm yok.
Yok da yok işte.
Baya erkek nefreti çıktı içinden
Tahammül seviyem oldukça azaldı.
İnsanların bir yanlışından sonra telafi etmesine izin vermek yerine muhabbeti kesiyorum. Fazlalık olarak görmeye başlıyorum.
Aramızda hiçbir şey yokken baskı uygulayan, sorgulayan kadınlara tahammülüm kalmadı. Bu sitede bile yaşanıyor. İki pembe arkadaşım Aşk İlişkileri görüşüme takılmış ve sorguluyor. Direkt engelledim. Hiç kafa yoramam.
İş ortamında ikili oynayanlara tahammülüm kalmadı. Alttan alıp görmezden gelmek yerine hatasına yüzüne vuruyor, gerekirse evine erken gönderiyorum.
Daha çok şey yazılır..
Kasıntı olan ego olan , konuşmasını bilmeyen, iki mesaj yazınca kendini dağıtan ya da bir halt sanan , sosyal medya insanı , internetsiz kalınca hastanelik olan , kendi fikrini beyan etmekten aciz , pasif tavır sergileyen sanırım ben insan sevmiyorum cmsm
Cevap
44Cevap
AKP'li herkese, o partiyi savunan ve destekleyicisi olanlara.
Din ve inancı; her şeyin içine sokan insanlara.
Cahillere, kalıplaşmış fikirleri ile en iyisini ben bilirim diyenlere.
Para, mal mülk, maddi hırslarına kapılıp zenginliği tek ve yek görenlere.
Egosu Everest kadar yüksek olanlara.
Her şey hakkında mutlaka bilgisi olup akıl vermeye çalışanlara.
Fiziksel özelliklere takıntılı tiplere.
Aldatmayı bir başarı olarak görenlere.
Din, etnik köken, mezhep ve ırk ayrımı yapan kişilere.
Direkt olarak insanlara gram tahammülüm yok, en ufak şeyde üstlerine falan atlayasım geliyor sinirden. Uzun zamandır kimseyle uğraşasım yok, ki olacağını da sanmıyorum artık bitmiş tahammül falan yok kalmamış.🫨
Genelleyeyim ben o zaman 😂 Türk insanına tahammülüm yok 😅
herkes şuna buna yazmış, düşününce benim de sevmediğim şeyler, hepsinin başlıca sebebi de Türk insanının cahilliği der susarım.
Papağan gibi konuşanlara, 7/24 başkalarının dedikodusunu yapanlara, kadınları hor gören insanlara, elalem ne der algısında olup da özgür ruha pranga vurmaya çalışan insancıklara...
İki kelimeyi bir araya getiremeyen, Allah'ın verdiği zekayı, aklını kullanmayan, bozuk plak gibi riv riv riv tekrar edip duran insanlara tahammülüm yok.
Sürekli kendini övenlere, yanardönerlere, bencillere, yalancılara, merhametsizlere, çok ısrarcı olanlara, egolulara, yargılayıcı olanlara var da var, uzar gider böyle.
Cahillere, arsizlara, iki yüzlülere tahammülüm sıfır
Saygısızlığa, yalana, kibirli insanlara, ikiyüzlülüğe kısacası kötü insanların hiçbirine tahammülüm yok🙃
Bencil erkeklere! Sadece ben diyen, benim canım yanmasında gerisinin canı cehenneme diyen erkekler!!!
Beynini, başka bir organından daha az kullanalara ve Türkçe konuşmaktan aciz olanlara pek sabırlı değilim.
Erkekler segilde insanlar desek daha iyi olur bazı dedikoducu kızlarda var erkeklerde bende sevmem o tipler
Karektersiz insanlar y insanlar y insanlar birde sokakta ki yaşlı teyzeler gibi Bedi kodu yapan insanlar
Dogrunun ne oldugunu bildigimiz halde göze bakarak yalan soylenilmesi
kendini zeki sanıp diğer insanları aptal yerine koyan canlılara
Egolu ve sonradan görme kütah kişilere Babam dahi olsa tahammülüm yok. Direk ortamda bozarım.
Mantıksız şeylere, yobaz insanlara, aptal insanlara
erkek gibi davranan ve giyinen kadınlara, serseri tipi olanlara, egolu tiplere bir de.
Beynini aksesuar olarak kullanan insanlara tahammülüm yok maalesef.
Kendime tahammülüm yok başkalarından bana ne
Yediği haltları marifetmiş gibi anlatanlara 😬
Trip atan insanlara hiç tahammülüm yok ve kısa cevaplar verenlere..
Fazla rahat ve nerede ne yapacağını tezahür edemeyen tiplere.
Sevginin her ne kadar karşılıksız olduğuna inansam da arkadaşlık olsun sevgililik olsun verdiğin ilgi ve değerin ya da sevginin karşıdan gelmemesine tahammülüm yok ve kimsenin de olmaması gerektiğine inaniyorum
Gevşek ve kardeşim erkeklere, üstlerini yalayan erkeklere ve itici kadınlara kendini bir bok sanan kadınlara.
Bana tahammül edemeyene..
Bencil insanlara.
Yalancı insanlara...
Zır cahil egolu haddini bikmezler...
İki yüzlülere ve yalan söyleyenlere
Gevşek erkeklere tahammül edemeyenlere yok öğkkk.
Kendini akıllı sananlara
Haddini bilmeyenlere
Israr edenlere ve yüzsüzlere dhdhdhsj
Saygısız tüm insanlara
Tutarsız insancıklara..
Kimseye tahammülüm yok...
Samimiyetsiz insanlara.
Asık suratlı insanlara
Çok konuşup boş konuşanlara 😬
Bu aralar kimseye tahammülüm yok galiba 😅
Bencil insanlara bide cahil
Kendini bir b. k sananlara
Beynin yoksunu insanlara
kezban ve feminenlere
İnsanlıktan uzak insanlara
Aynısı diyip kaciyorum
İnsanlara ‽
Boş boş soru soranlara
Kimseye
Sevdigim ortami bozana
Egoist insanlara...
Kendini üstün gören kişiler
Cahillere
Şöyle ciddi kadınlar hoşuma gıdıyor (fotodaki)
Sana katılıyorum
aptallara ve bencillere he bide yalancılara
Anlaması kıt olan insana ve çok bilmişlere
Cahil insanlara asla tahammül edemiyorum
Laubali ve egolulara
İkiyüzlü ve sözünün eri olmayan direk şutluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?