Sayılan özelliklerin hepsinin bir arada olduğu insanlara tahammülüm sıfır. Başkasının üzerinden geçinmeye çalışan, sadece kendi zevkleri uğruna insanları ezmeye çalışan narsistinsanlar… Çok çektim onlardan. Hayatım onlarla mücadele etmekle geçiyor ama beni yıkmayı başaramadılar hiçbir zaman. “Sen değersizsin, seni kimse sevmez, senin kendine hayrın yok başkasına nasıl olsun” Gibi alçaltıcı laflarla beni yıllarca empoze edip manüple etmeye çalıştılar. Ben ne mi yaptım? Kükremeyi öğrendim. Artık “HAYIR” kelimesinin gücüne sığındım. Dedim kendi kendime, “Hayır, sen çok değerlisin. Sana yapılan bütün bu oyunları onların başlarına yıkacak kadar kudretli bir ruha sahipsin. Şimdi intikam alma sırası sende. Sana yapılanı asla unutma ve bundan sonra, seni aşağı çekmeye çalışan narsistlere fırsat verme!” Bunu söyledikten sonra artık kendi değerimi iyi anladım, ve artık kimsenin enerjimi düşürmesine izin vermiyorum. 😎👊🏻
Bu sorunun cevabı kendine olmalıdır. Çünkü beğenmediği insan tiplerine tolerans göstere göstere hayatını etkilemesine izin verir. Atalar ne demiş üzüm üzüme baka baka kararır.
İyiyi al kötüyü dışarıda bırak, aynanın sırrı gibi olmak lazım bazen sende görülenin farklı taraflarını gizlemek düşünülenin aksini yansıtmak gerekir.
otobüste öpüşen insanlardan dininin getirdiği sorumluluklar yüzünden rahatsız olan kadınların, sosyal olarak dinlerinin izin vermediği bir şeyi yaptıklarında onlara söylediğinde, seni ilgilendirmez işine bak, demeleri, evet nereden bakarsan bak, anında süpürmelik bir ruh
Yalancı, ikiyüzlü insanlara, samimiyetsiz, yapmacık, açık ve net olmayan insanlar. Bir dediği diğer günü tutmayan insanlardan nefret ediyorum kesinlikle. Ya dürüst olmak varken sahtekarlığa ne gerek var ya? En sevmediğim insan tipleri resmen.
Egolu ve kendini bir şey zanneden. Karşındakinin istememesi halinde yinede cinsellik konularını ısrarla açıp sonra da ben ne yaptım ki diyen biri benim midemi bulandırıyor. Bunları görmek istemiyorum.
"Saygı" kavramını bilmeyen insan ile yakından uzaktan alakam olmaz kırmızı çizgimdir saygı olmaz ise benim kafamdaki 42 ek nitelik dahi insalık adına olusturulamaz
Zeka seviyesi ne olursa olsun, insana verilmiş en büyük nimet olarak aklını geliştimeye dair hiçbir çabası olmayan , kaba, edepsiz ve ne istediğini bilmeyen insanlara tahammül edemiyorum.
Kusura bakmasın kimse güzelim egonun kralını yapacağım bundan sonra iyilik yaramıyor kimseye. mesafeyse en uzagini. kimsenin narsistligini çekemem. biktim artık samimi güvenilir insanlar yok gibi artık