O zaman bugüne yakışır bir soru olsun.. Ne tür insanlara tahammülün yok? Keyifli günler..
Kaç git bura poligon atış alanı
Kalk üzerine geliyorlar adamın
İzini sür adamım, peşine takılanın
"Öl ya da vur onu!" bu oyunun kuralı 😉

O zaman bugüne yakışır bir soru olsun.. Ne tür insanlara tahammülün yok? Keyifli günler..
Kaç git bura poligon atış alanı
Kalk üzerine geliyorlar adamın
İzini sür adamım, peşine takılanın
"Öl ya da vur onu!" bu oyunun kuralı 😉
Görgüsüz insanlar. Bir şeyi araştırmadan biliyor gibi konuşan, savunan kişiler. Kendileri olamayıp başkaları olan ve onları yücelten kişiler.
Bir yanlışı kendisi yaptığından sorun yok, aynı yanlışı kendilerine veya ailelerine yapılınca Ali kıran olan beyinsz kitle.
Daima kaybeden olacaklar.
@Symyrne 2 Dünya'da da
Çok insan tipi var hangi birini sayayım bilemedim
Narsist insan tipine tahammülüm yok
Kibirli insan tipine
Görgüsüz insan tipine
Kendini marka vb şeylerle kimliğini belirleyene
Kendini rütbesiyle kimlik belirleyene
Aşağılama kompleksli kasıntı tiplere
Samimiyet insanlara
Bol keseden sözler verip sonra hiç birini tutamayan karakter yoksunu insanlara tahammülüm yok. En kötüsü de ne yapıp ne edip seni o sözlere inandırmasıdır.
Sinsi, yalaka, içten pazarlıklı, iki yüzlü, yalancı, dengesiz… diye uzar gider ama vicdansız insan başka bir boyut
Cevap
21Cevap
Benim genel olarak insanlara çok tahammülüm yok. Sevdiğim insanlar dışında kimsenin nazını, yalanını veya kıt aklını çekemem. Fesat insanlar ve yobaz insanlar ve tabii yanı sıra yalaka insanlara da ayrıca bir tahammülsüzlük durumum söz konusu
Kararlarımı sorgulayanlara, kendini akıllı sanıp karşısındakini a*tal yerine koymaya çalışanlara, bencil içi kötülük dolu ahmak insanlara artık hiç tahammülüm yok.
Direkt insanlara tahammülüm yok.😃
Ukala, egoist, narsist insanları sevmem
Ben de :)
👍👍
Selam gadası
Bencil egoist ve emekçi düşmanı insanları sevmiyorum
Cahil insanlara tahammülüm yok
İnsanları dinine, diline, ırkına göre şekillendirip ayrıştıran insanlar bana çok zekasız geldiği için tahammül edemiyorum. Bırakın insanlar istediği fikri hür bir biçimde yaşasın size ne. İsterse en adi partide yaşasın bunu. Özgürlüğe müdahale eden herkese karşıyım.
Ön yargıyı ile eleştiriyi arada ki farkı bilmeyene. Yaşı gibi davranmayan kaprisli, kibirli insanlar. İstediği olmayınca gerçek maskesi düşenler. Empati yoksunu ilgi budalası anlayışsız insanlar. Aşırı egolu kendini çok önemli kişi sananlar. Bu tip gruplara tahammülüm yok.
İnsanları "ben ve diğerleri" şeklinde ayıran, dünyanın merkezine kendini koyan insana tahammülüm yok. Tüm dünyanın kendisi için çalışması gerektiğini düşünen, ona aykırı bir harekette bulunan kişilere hak vermek yerine "beni anlayamadı yazık" şeklinde yaklaşan insanlara hiçbir şekilde tahammül edemiyorum.
Herkesle samimi olan, geniş insanlara ve kendini çok beğenmiş, ukala insanlara tahammülüm yok
Öncelikle kendime yok. Kalbimi iptal etmem ve acımasız olmam gerek. Bu benim kusurum oldu. Onun dışında saygısız insanlara, hep bankacı bencil insanlara tahammül zor ediyorum. Beynim uyuştu. O kadar çoklar ki. Varliklari bile zarar.
Bi kızın böyle atarlı şarkı dinlemesine hayran kaldım. Şapka çıkarıyorum sana
Teşekkür ederim.. 🤘
Soruna cevap veriyorum bencil insanlara. Her konuda kendini düşünüp, empati kurmaktan yoksun vasıfsız insan evlatları
Cahil, dar kalıplara sıkışmış, yalaka, her şeyi ben yaptım kafasında olanlar ve bunu sık sık dile getirenler, saygısızlar, yalancılar. Ne kadar çokmuş be. Demek ben insan sevmiyorum :D
Ne istediğini bilmeyen.
Sürekli herşeye sebepsiz yere bilmiyorum diyen.
Daha önce yaşadıkları yüzünden herkese aynı şekilde bakanlara.
Herkesi aynı kategoriye sokanlara.
Saygısız ne konuştuğunu düşünmeden kırıcı konuşan durup dururken herşeye sırıtan gözünü uzun süre diken insanlara çok ayar olurum
Cahil, saygisiz, kiskanc, bilmis ve anlayissiz insanlara tahammulum yok. Yazdiklarimin hepsi de cahillikten ortaya cikma.
Rahatsızsam ve benim mekanımsa kovalarım yoksa kalkar giderim sıkıntı yok 🙂
Yardımcı gibi görünüp, hoş tatlı sohbetler yapıp karşısındakini hafife alan, içinden pazarlık yapıp şeytanlık düşünen tipler.
Hiçbir neden yokken vızıldayan kişilere. Hani şu tırnağı kırılınca yaygara çıkaranlar dedikleri türler.
Aklını kullanmayan , kurnazlık yapmaya çalışana tahammül gösteremem.
Umursamaz, bencil gürültülü, düşüncesiz, aşırı yalan söyleyen insanlara tahammülüm asla yok
Saygısız, adaletsiz, iki yüzlü, bencil, sorumsuz, dengesiz, yalancı
Liste o kadar uzun ki...
Ama ilk sırada akp'liler var.
görgüsüz, saygısız egoist narsist ve bencil insanlara dayanamıyorum..
Bir ona bir buna kuyruk sallayan tipler kadını erkeği simitçisi gazozcusu farketmez
Bu aralar insanlardan soğudum kimseye tahamül edemiyorum. her şey gözüme batıyor.
Sahte, ikiyüzlü ve yılışık insanlara katlanamam ¢
Arkadan iş çeviren
iki yüzlü
hain
iftiracı
Konuştuğumda karşımdakinin cevap vermeden sessiz kalmasına 🥺
Kendini beğenmiş kaf dağında zanneden kişiye tahammülüm yok.
Karakter yoksunu insanlara tahammülüm kalmadı
Israrcı, sadece ben doğruyum, kendinden başkasının sözünü dinlemeyenler.
Dilinin kemiği olmayan insanlara asla tahammülüm yok.
Sıkıcı, cahil, ve boş konuşanlara
Kibirli, ukala, cimri ve dengesiz. Nerde görsem anında uzaklaşırım.
Hiç bir insana tahammülüm yok bir yerden hep patlak veriyorlar onun için uzak kalmak en iyisi
Tutarsız davranan hiç bir insana tahammülüm yok.
Kötü günümde hayrı olmayı, daima kendini haklı gören tiplerden
Sürekli yerli yersiz konuşana hiç tahammülüm yok hele şu sıra hiç yok
Çok fazla yalan söyleyen, kibirli ve dik başlı insanlara tahammül edemiyorum bazen
Kendiyle çelişkili, yalaka, timsah güzyaşları akıtan, yalancı, bencil, kendini dev aynasında gören, ukala, küçük şeylerde geriğin fazla hırs yapan. şu an başka özellik aklıma gelmiyo
Iki yüzlü ve içten pazarlikçı insanlar.
Bu ara hiç bir insana tahammülüm yok 😤
Saygisizlar edepsizler egoistler
Kibirli ve bencil insana tahammülüm yok
Herbokolog türü 🤓
Depresiflerdeennn biktimm israrcilardan da
Cahil ikiyüzlü insanlara tahammül edemiyorum
Kraldan cok kralcilara
Olduğu gibi görünmeyen ve özü sözü bir olmayan
Sinsi haset kıskanç insanlara
Saygısız insanlara..
Ucuz olsun diye kötü ürünleri öven insanlar