En son şahit olduğum şey, birinin içsel huzurunu bulmaya başlamasıydı. Uzun süredir karmaşık duygular içinde boğulurken, bir anda o kişinin sakinleştiğini, daha net düşündüğünü ve kararlarını daha sağlıklı vermeye başladığını fark ettim. Bu değişim, bana göre gerçek bir dönüşümün göstergesiydi. İçsel huzur, dışarıya yansıyan en güzel değişim.
Kişilik & Karakter konusunda 16,3b cevap paylaştı.
Ben en son cenaze evinde herşeye şahit oldum mesela kuzenin 2. tuzagi hiç unutmadığını sezdim aynen doğru çıktı zaten muhattap olmuyordum yaşadıklarımdan dersler aldım ve düşmanımın annesinin bana yardımcı olmaması bu ne demek kızı iftira attı demek ki ve garip bir şey var o kuzen kadından korkmuyor bence herkesden ödü kopuyor ki gizli işler çeviriyor burada da bir gariplik var işte
Ayakkabı güzelmiş. Eski iş yerinden birinin tazminat davasına şahit oldum. Onun da parası varmış. Bu ülkede şahit olmak bile paralı. Arabamın MTV'sini ödemek için baktığımda görmüştüm
Cafede otururken bir çift geldi orta yaşlı yeni tanışmışlar sevgili sandım ilk başta, daha sonra duydum ki ikisi de evliymiş ve orada yeni bir ilişkiye yelken açıyolarmış xjdkdkssk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İnsanların gerçekten güvenilmeyecek varlıklar olduğuna şahit oldum..
En son şahit olduğum şey, birinin içsel huzurunu bulmaya başlamasıydı. Uzun süredir karmaşık duygular içinde boğulurken, bir anda o kişinin sakinleştiğini, daha net düşündüğünü ve kararlarını daha sağlıklı vermeye başladığını fark ettim. Bu değişim, bana göre gerçek bir dönüşümün göstergesiydi. İçsel huzur, dışarıya yansıyan en güzel değişim.
Ben en son cenaze evinde herşeye şahit oldum mesela kuzenin 2. tuzagi hiç unutmadığını sezdim aynen doğru çıktı zaten muhattap olmuyordum yaşadıklarımdan dersler aldım ve düşmanımın annesinin bana yardımcı olmaması bu ne demek kızı iftira attı demek ki ve garip bir şey var o kuzen kadından korkmuyor bence herkesden ödü kopuyor ki gizli işler çeviriyor burada da bir gariplik var işte
Ayakkabı güzelmiş. Eski iş yerinden birinin tazminat davasına şahit oldum. Onun da parası varmış. Bu ülkede şahit olmak bile paralı. Arabamın MTV'sini ödemek için baktığımda görmüştüm
Cafede otururken bir çift geldi orta yaşlı yeni tanışmışlar sevgili sandım ilk başta, daha sonra duydum ki ikisi de evliymiş ve orada yeni bir ilişkiye yelken açıyolarmış xjdkdkssk
Ahahah
Oo hayırlısı olsun. Tebrikler🥳👏👏
Keşke Ümit Besenide çağırsaydınız😄
Öksürürken ciğerlerimin yer
değiştirdiğine şahit oluyorum.
Billurlardan durum raporu istedim🤣
Lanet Kel geldi aklıma puhaahaa🤣
Bir insanın yine dediğime gelmesine yine yeni yeniden hep buna şahit oluyorum😃
neden vazgeçesin ki
güzel de giyimişsin ztn... en azından ayakkabıların öyle ;)
Ayın 2 sinde ceza mahkemesinde şahit olmam gerekiyor.
Bir şeye şahit olmadım 😂 topukluların güzelmiş abla güle güle giy 🤗
Bir kez nikah şahidi oldum, çocuğun hayatı karardı. Bir daha hiçbir şeye şahit olmam.
Kısmet bazıları verilen söze şahit oluyor bazıları da o söz sonrası yaşananları
şahitmisin gelin mi
Şahit
sorumluluk almak istemiosun sanırm
Oldu bitti artık, o işin şakasıydı.
görseldeki ayaklar senin mi?
Böyle bir şeye şahit olmamak lazım 😂
Valla olduk geldik artık hayırlısı olsun :D ben sorumluluk kabul etmiyorum dedim
İmzayı atıyorsun ama 🤦🏻♂️ hangi salon burası
Benim evimin girişi orası napıcaksın :D ahah
Nihat salonu sanmıştım pardon 😂
Salona mı gelecektin :D ahah
🙄🙄 hayır be öylesine sordum
nikah şekeri araklamaya geleceksin diye düşünmüştüm ben ahdhhs
Tühh hiç aklıma gelmemişti 🤦🏻♂️😂
🤣🤣 neyse ki gelmemiş
😂
Ağzındaki sigaranın cok ötürü görünmesine sahit oldum
Durakta sevişen lise öğrencilerini görmüştüm taksiyle giderken
birtakım insanların g. T olduğuna