Güneşin doğduğu esnada uykuda olmak bereketsizliğe neden olabilir, vücudun hantal olmasına sebep olabilir. Güneş çıktıktan 30-40 dk sonra uyumak belki uygun olabilir ama güneş doğarken uykuda olmak iyi değil diye biliyorum doğrusunu Allah bilir
Ara sıra uyanıyorum, veya uyumadığım zaman dışarı çıkıp kulaklığımı takıyorum, sigaramı yakıp hafif bir gezintiye çıkıyorum ve o temiz ve huzurlu havayı içime çekince her şey bir anlığına da olsa kayboluyor sanki hiç var olmamış gibi ve dünyada ki en mutlu insanı oluyorum. Bazende evde kulaklık ve sigara mı yakıp cam kenarında oturup, gökyüzü de bakıp düşünüyorum sadece nerelerde yanlış yaptım da böyle birine dönmüştüm diyorum.
Bazen sabahları güneş doğarken yürüyüşe çıkıyorum. Gökteki kızıllığı görmek ve kuş cıvıltılarını dışardan duymak daha güzel oluyor. Daha huzurlu oluyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 159,2b cevap paylaştı.
Normal hissediyorum bir şey değişmiyor bu ara sürekli uykum var maalesef. kendime kahve hazırlıyorum sigara içiyorum kendime öyle geliyorum kısa sürede.. ama güneşin doğuşunu izlemek güzeldir.
Uykusuz olduğumu uykumu hala alamadığımı hissediyorum. Çünkü çok erken kalkmış oluyoruz o durumda. Sabahın 6.30'da kalkıyorum 7'de işe başlıyorum. Dolayısıyla şu anda hava hep karanlık.
Bana herkesten farklı olarak 5 saat hediye edilmiş gibi geliyor. Sabah namazından sonra uyumazsan günün bereketlenir, kuşlar sana şarkılar söyler ve bulutlar seni selamlar. Yaşadığımı hissediyorum ve dahası beni olduğum gibi gören canlılarla temas kurmuş oluyorum..