İletişim becerilerim çok zayıf aşırı çekingenim bu yaşıma geldim aşamadım bunu nasıl yenicem
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cok banal olcak ama tanışma uygulamalarini kullan, bir suru tanimadigin insanlarla konus yavas yavas acilirsin.
Onlarıda denedim çok fazla işe yaramıyor çekingeliğim yüzünden berbere bile gitmeye çekinir oldum
Neden çekiniyorsun? Belli bi sebebi var mi
Sosyal anksiyete mi ne deniyor bu rahatsızlıktan var heralde çoğu yerde ezbere hareket ediyorum hep hata yapmaktan korkuyorum aslında böyle olduğumu yıllar önce farketmiştim çalışarak düzelmeye uğraştım ama olmadı sadede bir nebze düzeldim
Sosyal anksiyete ozguvensizlikten geliyor cogu zaman, veya travmalardan kaynaklanabiliyor oda buyukbihtimalle senin ozguvenini kiracak biseyler yasamissin. Ya da cok fazla cikan bir cocuk degildin. Bu sosyal anksiyete bende de vardi. Çok ozguvenli biriyken psikoloji baski sonucu oluştu zamanla. Sonra kendimi zorladim. Ama zorlamak yetmiyor, en onemlisi kendini sevmelisin, kendine, zekana, durusuna herseyine guvenlisin. Dışarı yansittigin imaj kimsekin umrunda degil aslinda sen kendine bak. Disari ciktiginda guzel yerler kesfettiginde bir kafede oturdugunda etrafindaki insanlara değil, guzel olan ortama odaklan, o anin tadini cikar. Mesela git birbyerde kitap oku pasta ye ve tadini cikarip mutlu olmaya calis. Insalarla daha interaktif olmaya calis. İlk başta zor gelebilir ama o adımı attiktan sonra keyifli olmaaya basliyor.
Özgüven eksikliğim fazlasıyla var buna sebep olanda babam kendisi sosyal birisi değil çekingen pısırık bir adam bana çok ağır travmalar yaşattı yaptığım her hatadan dolayı çok ağır şekilde cezalandırdı işkence edercesine dayaklar atıyordu çok fazla hakkıma girdi hiç bir yerde hakkımı korumadı hep ezdirdi üzerine yetmezmiş gibi kendide çok kötü şekilde ezdi onun yüzünden ben bu hale geldim bana hiç bir şey katmadı psikolojik fiziksel her türlü şiddeti uyguladı baba gibi değilde daha çok düşman gibi babasının yaptığının misli misli bende çıkardı ne geçti eline hiç bir şey babasız büyüyen çocuklardan farkım yok içimde doğru düzgün bir şey yapmak gelmiyor işe bile girmekte zorlanıyorum girsem de çok fazla zorlanıyorum ne olucak bu halim hiç bilmiyorum
Biliyosun aslinda.. profesyonel yardim alman lazim.. cunku bu anlattiklarin cok agir seyler
Profesyonel yardımı nasıl alıcam psikoloğada para lazım
kitap ıku
Kitap oku bol bol
Bu benim en büyük eksikliğim kitap okumuyorum daha küçük yaşlardayken sosyal ortamlara hiç dahil olmadım şimdide aşamıyorım
Okusan iyi olur işte iletişim becerin kuvvetlenir ve sosyal ortamlara katıl muhabbet et insanlarla
Kitap okuma alışkanlığı edinebilirim ama lakin sosyal ortamlara girdiğimde genelde soru çok soruluyor pek cevap veremiyorum bir şey yapmış başarabilmiş olmadığımdan doğru düzgün bir şey diyemiyorum
ben de
Ne yapıcaz biz böyle
böyle ölürsek boku yicez ama öldükten sonra önemi kalmayacak hiç kız arkadaşın olmadı dimi
Kız arkadaşım oldu ama devamı gelmedi
benim olmadı da sanslıymışşın
Birazda tipimden dolayı şanslıyım kumral renkli gözlüyüm kızların radarına giriyorum ama uzun soluklu hiç ilişkim olmadı
ben de kumral ela gözlüyüm kaslıyım boyum uzun falan
Senin bir de boy avantajın var asıl senin kız ayarlaman lazım ben 1 75 im ben boyla tavladım
ben 180 im hiç olmadı ya nasıl yapabildin ki benim konuşmam yok tuhafsın diyorlar bir de
Banada tuhaf olduğumu söylüyorlar ben çalıştığım yerlerde kızlarla tanışmıştım pek uğraş vermiyordum kendiliğinden yanaşıyorlardı geride tepmiyordum
bana da yanaşıyorlar arada ama ders hakkında soryorlar okuldaki kızlar meslea geçen kıza çok tatlıydın haftasonu bi şeyler yapalım mı yazdım engelledi mesela
Instagramdan yazmasaydın direk karşısındayken yüz yüze konuşsan daha etkili olurdu bu arada kaç yaşındasın
yok wpden yazdım normalde konuşuyorduk zaten bana yazıyordu ders hakkında şeyler soruyordu artık yazmıyor ben 27 im
Hmm ozaman seni arkadaş olarak görüyomuş ilerisini getirmeseydin daha iyiydi ders derken üniversitemi okuyorsun
evet ikinci üniyi okuyorum hep ders hakkında sormak için yazıyor millet bana derslerim iyi diye.. arkadaşlar da artık sevişiyor gerçi öyle isteyen kız bulmak ta zor mk ben de sevgili değil arkadaşımla yapsam da olurdu. belki de kız arkadaşıyla sevişse bile beğenmesi gerekir
Sınıfın akıllı çocuğusun demek ki kızlarla arada yaş farkı olmasından kaynaklı kaybediyor da olabilirsin kızlara biraz daha sokulmaya çalış arsız cesaretin olsun her türlü ayarlarsın
nasıl yaklaşabilirim ki bir kıza çok temas ediyordum falan sonra kız abi demey başladı rahatsız oldu galiba