Kişilik & Karakter Aklımla kalbim savaş içinde? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Nolur yardım edin cok kötü durumdayım detay veremiyorum Hangisinin dediğini yapim? Aklımla kalbim savaş içinde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. aklını dinle her zaman. 1 0 Yorumla
Ş3ymaaaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 94% 1 yıl Aşık olduktan sonra mantığımın hükmü kalmaz ama kimseyede aşık olmam kolay kolay bence hep mantığını dinle kalp pişman ediyo hep 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kalbinin dedigini yaparsan ilerde yine cok kotu olucaksin ayni boyle aklini kullan 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Çok doğru Yorumla Soran 1 yıl Tecrüben var galiba bu konuda? Ha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabikide ayni hatayi 4 kere yaptim hep ayni duruma dondu😂 Yorumla Soran 1 yıl Bişey anlatıcam Yorumla Soran 1 yıl Lütfen yarıdmcıı ol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ask meskmk Yorumla Soran 1 yıl Aynen abla Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaz bakalim Yorumla
Bana1_caykoy Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Her ikisine de kulak ver ve uzlaşmaları sonucunda karar al. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Uzlaşamıyolar kral sıkıntı orada işte Yorumla Soran 1 yıl Aynı güney koreyle kuzey kore gibi mk Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl aklini dinle kalbinin dediklerini bastır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
aklını dinle her zaman.
Aşık olduktan sonra mantığımın hükmü kalmaz ama kimseyede aşık olmam kolay kolay bence hep mantığını dinle kalp pişman ediyo hep
Kalbinin dedigini yaparsan ilerde yine cok kotu olucaksin ayni boyle aklini kullan
Çok doğru
Tecrüben var galiba bu konuda? Ha
Tabikide ayni hatayi 4 kere yaptim hep ayni duruma dondu😂
Bişey anlatıcam
Lütfen yarıdmcıı ol
Ask meskmk
Aynen abla
Yaz bakalim
Her ikisine de kulak ver ve uzlaşmaları sonucunda karar al.
Uzlaşamıyolar kral sıkıntı orada işte
Aynı güney koreyle kuzey kore gibi mk
aklini dinle kalbinin dediklerini bastır
aklını kullann
Kalp
Kalpp
Kalbini dinle
Aklına uy
Aklını dinle sen
Akıl