Evet beyler bayanlar kalbim ve aklım arasında savaş var sizce hangisini seçmeliyim ama kızı çok seviyorum ve şu an ayrıyız 🥺
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben akılcıyım vallah. Kalp dediğin ota da poha da...
😁🤭🤭
O savaşın kazananı hiç olmadı ki ! Sana şimdiden geçmiş olsun :))
Neden bitti ve kim bitirdi
Ortak gibi bişey oldu ilk ayrılmamız degil 🥺
İlk değilse tekrardan barışma olur herhalde
İşte bilemiyorum tekrar barışırsak aynı olayları yaşarım diye korkuyorum
Toksik bir ilişki mi
Evet 🥺🥺 onun gözünde öyleymiş
Kıskanmayı kısıtlama olarak algılıyor
O yüzden bitirmek istedi ve sende tamam dedin eğer bu şekilde ise geri geleceğini sanmıyorum
Peki sana göre farkları ne bunların
Hayır ben tamam demedim ben halen peşinden koşuyorum bizim olaylarımız çok karışık bana karşı 3 kere yalan söyledi eyv dedim göz ardı ettim o kadar laf söyledi göz ardı ettim olmaması gereken bi grupda oldu siz kızlar ne kadar hemcinsinizi biliyorsanız bende kendi hemcinslerimi biliyorum başına bi kötülük gelmesinden korkuyorum tek korkum bu ve o bunu güvensizlik olarak görüyor sen bana güvenmiyor musun diyor alakası ben ona tam güveniyorum ben dışardaki insanlara güvenmiyorum
Bazen kızlar siz gibi kısıtlamanmaya karışıkmasina gelemiyoruz normal biraz bu durum ama sana rağmen böyle yapması da garip
Allah büyüktür şu an konuşmuyoruz her yerden engelledi ama haberleri geliyor oda hatasının farkına varmış
Ne yapmayı düşünüyorsun
Bilmiyorum 🥺🥺 ama çokta özlüyorum
Onsuz nasıl olur onunla nasıl olur bir düşün taşın eskisinden daha mı iyi olur yoksa kötü mü aynı şeyler mi yıpratır mi falan filan iyice düşün
Onu kafaya takmakdan aklıma bişey gelmiyor şu an çalışıyorum ve hep aklımda.
Dünde fal baktırdım ücretli kadının dedigi ayrıldıgın kişi seni halen çok seviyor duyguları sana karşı yogun diyor Max 10 gün içinde sana geri dönüş saglayacak diyor ve kadının herşeyimizi bildi kavgalarımızı benim nasıl biri olduğumu ailemde kimde hasta olup olmadığını
Eeee insanın cini olunca böyle oluyor tabi ne diyim hakkında hayırlısı olsun
Amin inşallah 😁🤭
Bir orta yol bulmalısın
Cidden deniyorum ama hep kalbime gidiyorum o kadar yanlış yaptı o kadar sözler söyledi ama içimdeki sevgi bi gram olsun azalmadı ama aklımda ondan olmaz boş ver takma diyor
Kalbinizi dinleyin